Clubul moldovencelor de peste Prut (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Balbina spune:
Si la mine se vede periodic forumul mai ingust, dar nu mereu.
Alincic, s-ar putea ca diareea sa fi extenuat organismul, de aia doarme Lori mult azi.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Marianca spune:
La mine cu forumul e OK.
Alina,serviciile astea intra la orice prima vizita la dentist,lui Ana ii facea de fiecare data si nu costa atit,iti dai seama ca la un matur e 270$ curatirea fara x-ray.
Davina,vai ce ati patit,asa patisera sora mea cu baiatul dar el luasera somnifere,noi traim peste o casa si ea fugea disperata cu el in brate la mine ca ea deja nu gindea de stresata ce era,si i-am dat foarte mult lapte sa bea si nu a avut nimic,laptele dizbate orisice medicament.
Alina,tu nu te-ai mai interesat de medicamentul pentru dearee?
Azi a fost prima zi de cunostinta si facut pipi la olita a lui Alice,atit de fany era ca nu se pricepea de unde se aude zgomotul de apa si zimbea,asa vom invatao incet,clar ca nu e tot odata.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Marianca spune:
Uitaseram sa spun ca avem si foto cu olita si fetita,vizionare placuta!!!
poze
Davina spune:
Medicamentele le-am luat de la walmart ,nu stiu cum se numesc ca nu mai am cutia.Sunt roze si cu gust de cirese parca.
Mariana ti-am vazut fetita e asa surprinsa pe oala si ce multi admiratori are la baita :-)
Pe mine m-a costat curatarea dintilor cu asigurare 400$.Mi-au zis sa ma duc la fiecare sase luni dar mi se pare tare scump.Vreau sa merg si cu Deanna ca inca n-am fost niciodata la dentist .
Marianca spune:
Davina,pai Deana inca e micuta pentru asa ceva,cica ei iau copii de la 4anisori,altii poate si de la 3anisori.
poze
Davina spune:
Mariana eu nu vreau sa-i curete dintii doar sa o controleze sa vad daca n-are carii sau alte probleme.
La tv se vorbeste mult de cartea The Secret n-ai citit-o ? ca ma intriga s-o cumpar.
Marianca spune:
Ooooo,nu nu am vazut de reclama aceasta,despre ce este vorba in ea?
Sa-ti spun sincer,pentru tv nu prea am timp,doar seara cind sotul vine si privim filme rusesti mai mult.
poze
Marianca spune:
Ca sa controleze e bine,dar nustiu daca se vor lua,vezi ca la ei totul dupa capul lor,si nu mai mult.La noi Anca ii cresteau dintii nu prea drept,ma gindeam ca o sa-i puna braces,dar am scapat si fara el ca sau indreptat in timp ce ii cresteau dinti noi.
poze
Crinia spune:
Oxy sa stii ca de la cleaning vin si maturii cu cadouri acasa (periuta de dinti, pasta de dinti si ata pentru caratat dintii/gingiile).
Alincic cam sunt scumpe serviciile dentare la voi, as zice eu mai scumpe ca la noi cu mult. Ce fel de asigurare are copilul? E cumva privata pe care ati cumparat-o?
La noi pentru floring e vreo 20, cleaning o unitate de timp (caci asa calculeaza ei si cum ar fi cam 20 de minute) e 47, de obicei cam ajunge la 96 dolari, x-ray total e 180 dolari.
Si Lucian a fost la control, insa mare lucru nu a vazut medicul ca nu a vrut sa deschida gura, l-a mai fortat ea insa ca rascumparare el a venit la fel cu multe jucarii si atentii, periuta de dinti chiar si ata de curatat dintii cu gust de fructe.
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?