Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

da si la mine e pe jumatate forumul.Oare e din cauza reclamei de la Pampers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Si la mine se vede periodic forumul mai ingust, dar nu mereu.

Alincic, s-ar putea ca diareea sa fi extenuat organismul, de aia doarme Lori mult azi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

La mine cu forumul e OK.
Alina,serviciile astea intra la orice prima vizita la dentist,lui Ana ii facea de fiecare data si nu costa atit,iti dai seama ca la un matur e 270$ curatirea fara x-ray.
Davina,vai ce ati patit,asa patisera sora mea cu baiatul dar el luasera somnifere,noi traim peste o casa si ea fugea disperata cu el in brate la mine ca ea deja nu gindea de stresata ce era,si i-am dat foarte mult lapte sa bea si nu a avut nimic,laptele dizbate orisice medicament.
Alina,tu nu te-ai mai interesat de medicamentul pentru dearee?

Azi a fost prima zi de cunostinta si facut pipi la olita a lui Alice,atit de fany era ca nu se pricepea de unde se aude zgomotul de apa si zimbea,asa vom invatao incet,clar ca nu e tot odata.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Uitaseram sa spun ca avem si foto cu olita si fetita,vizionare placuta!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Medicamentele le-am luat de la walmart ,nu stiu cum se numesc ca nu mai am cutia.Sunt roze si cu gust de cirese parca.
Mariana ti-am vazut fetita e asa surprinsa pe oala si ce multi admiratori are la baita :-)
Pe mine m-a costat curatarea dintilor cu asigurare 400$.Mi-au zis sa ma duc la fiecare sase luni dar mi se pare tare scump.Vreau sa merg si cu Deanna ca inca n-am fost niciodata la dentist .

Mergi la inceput

Davina,pai Deana inca e micuta pentru asa ceva,cica ei iau copii de la 4anisori,altii poate si de la 3anisori.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Mariana eu nu vreau sa-i curete dintii doar sa o controleze sa vad daca n-are carii sau alte probleme.
La tv se vorbeste mult de cartea The Secret n-ai citit-o ? ca ma intriga s-o cumpar.

Mergi la inceput

Ooooo,nu nu am vazut de reclama aceasta,despre ce este vorba in ea?
Sa-ti spun sincer,pentru tv nu prea am timp,doar seara cind sotul vine si privim filme rusesti mai mult.

poze

Mergi la inceput

Ca sa controleze e bine,dar nustiu daca se vor lua,vezi ca la ei totul dupa capul lor,si nu mai mult.La noi Anca ii cresteau dintii nu prea drept,ma gindeam ca o sa-i puna braces,dar am scapat si fara el ca sau indreptat in timp ce ii cresteau dinti noi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Oxy sa stii ca de la cleaning vin si maturii cu cadouri acasa (periuta de dinti, pasta de dinti si ata pentru caratat dintii/gingiile).
Alincic cam sunt scumpe serviciile dentare la voi, as zice eu mai scumpe ca la noi cu mult. Ce fel de asigurare are copilul? E cumva privata pe care ati cumparat-o?
La noi pentru floring e vreo 20, cleaning o unitate de timp (caci asa calculeaza ei si cum ar fi cam 20 de minute) e 47, de obicei cam ajunge la 96 dolari, x-ray total e 180 dolari.
Si Lucian a fost la control, insa mare lucru nu a vazut medicul ca nu a vrut sa deschida gura, l-a mai fortat ea insa ca rascumparare el a venit la fel cu multe jucarii si atentii, periuta de dinti chiar si ata de curatat dintii cu gust de fructe.

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput