Clubul moldovencelor de peste Prut (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut!!
Natalia,cred ca eram
Oxi,aici de la 4-5 ani e "obligatoriu" sa mergi cu copilul sa faci Cleaning la dinti.Iti vin si scrisori de informare(mie mia venit).
Si noi am mers mai inainte pt un certificat de scoala,si ne-au zis sa venim numai decit,caci sunt unele probleme.
La MD Sami a avut plombati vre-o 6 masele..la 3 ani.
Astazi i-au facut:Comprehensive Exam
Cleaning
Flourid Treatment
X-Rays(pictures)
si sa va spun cit a costat totul???????????
$ 1.570.05
clar ca totul a acoperit asigurarea care o are copilul.
Si mai trebuie sa mergem sa-i scoata o masea, si au zis ca are prea mult loc liber intre dinti(sau masele?) si tot ceva vor mai face.
Dar e programat pe luna iunie.
Cam asa a fost astazi la dentist.Samuel a povestit entuziasmat cum i-au facut Pictures si cum ii curata tani dintii.
La capitolul ,a zis ca a plins doar un pic.Si taicasau zice ca nu l-a auzit "racnind",atunci e bine
A,si a venit si cu cadouri(un tricou cu emblema lor,periuzta,pasta,accesorii de curatat intre dinti,lipiciuri si jucarii)
V-am povestit si voua primele noastre experiente......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

.. wow Alincic,pai asa se merita,nu platesti pt.asta si mai vii si cu mici cadouri acasa,bravo baiatului ca a fost curajos si a stat cuminte la "curatat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Nici nu mai stiu ce vroiam sa va mai spun ca sunt tare zapacita. Nu prea apuc sa stau pe la pc.
Amelia nu se simte prea bine. Are febra aproape in continuu. Intre doua administrari de antitermice apuca si ceva clipe linistite si atunci e foarte vesela.
Azi am fost la doi pediatri si amandoua doctoritele au zis ca are gatul urat si i-au prescris antibiotic.
Asa ca de azi am inceput cu el. Mi-as fi dorit sa nu trecem pe antibiotic, dar azi a ajuns la 39,5 si m-am cam speriat. Si e a treia zi de febra.
Acuma mergem inainte ca nu avem ce face. Important e sa se faca bine.

Karina, am vazut si eu pozele noi. Arati foarte bine dupa ce ai slabit.
alincic, tu intrebai de cauza imbolnavirii. Pai, aici copiii umbla incaltati, deci nu exista posibilitatea sa stea pe gresie cu picioarele goale. Apa calda este in 99% din timp( rar cand nu e) , uda nu am gasit-o niciodata, ea se cere la oala si nici nu a stat mai mult de 12 jum la cresa. In grupa este destul de cald, pot sta si in tricou sau bluza subtire. Deci conditiile de la cresa sunt bune, zic eu.
Problema e ca in colectivitate sunt diversi microbi de la diversi copii. Si cel mai mult ma intristeaza si ma supara ca sunt parinti care lasa copilul cu febra, tuse, muci si tot tacamul si cu medicamentele dupa el. Normal ca ceilalti o sa ia. Si in special nou-venitii.
Nastea, daca nu vezi poze noi in albumul comun, acceseaza de la fiecare linkul din semnatura. Cine nu are in contul comun, are link in semnatura.
alincic, vreau si eu asigurare sa imi fac dintii de la A la Z.
Alinka, tot uitam sa zic: daca ai chef de o intalnire, sari cu propunerea , iar noi spunem daca putem veni.
Daca Amelia se simte mai bine, pentru mine nu e nici o problema, Mi-ar place sa ne mai vedem cu fetele.

Eu nu prea am gatit zilele astea. Ieri am facut ciorba de perisoare, din care am mancat si azi. Si azi am mai facut repede niste salata de vanata( mancata cu branza de oi si cu rosii).

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Am revenit si eu,
Nati,eu cind am vazut ca s-au scos bani,mi-am verificat prin internet banca si la transactie era numarul de telefon la ce firma a fost cumparata marfa,si am sunat si am spus ca eu nu am cumparat de la ei nimic,ei mi-au trimis fax niste formulare-cind au fost scosi banii,de pe ce cont si m-au rugat sa inchid contul,am trimis la ei form.si ei au contactat banca,pina la urma nustiu cine ia restituit dar eri am primit acasa scrisoare ca ei isi cer scuze si banii sint deja in contul nou.Multumesc am spus,ca nici cei de la banca nu au crezut ochilor.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Lilia,imi pare rau pentru Amelia,sa va insanatositi cit mai curind,cu antibiotice deja la 3-a zi se vad rezultate,probabil o sa aiba si ea antibody al ei si o sa-ti fie mai usor.

Nastea,stiu ca la copii le place mult(constructorul),dacaii iai vre-o doua asa le schimba si o sa fie mai mult ocupat.
Alina,felicitari pentru curatat dintii,dar suma e cam mare,stiu ca eu le curatam la ai mei cu 80$,poate ca ei asa scot de pe asigurare ca asa fac ei.Cind fuseseram la medic cu Ana cu astma au pus un pret de 1250$ pe vizita si toate analizele,cei de la asigurare nu sint prosti au negociat cu acestea pina au platit numai 580$,asa inca mai inteleg,aici pentru medicina asa preturi ca te inspaiminta si ma gindesc ce fac ceilalti-probabil mor sau sint ajutati de stat,asa ca Vladut al nostru a spus ca vrea sa devina medic,poate se va implini dorinta lui tatasau sa devina cineva din copii medic,ca si lui ii place la nebunie meseria asta dar nu a avut posibilitati dar acum e prea tirziu.

Azi ma gindesc sa fac o zeama de pui cu ardei si toate mirodeniile,si dac ati auzit de "limba soacrei" in loc de salata,felul doi nu maistiu poate vine peurma.
Marg sa vad ce face micuta ca se aude ca se adoarme singura.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor frumoaselor!

Nati,Lilia,Rodica si alinici merci pentru sfaturi cu invatatul la olita.Am cumparat pampersi chilotei pentru cind doarme sau mergem undeva si pe acasa o las fara.Sper sa scapam cit mai repede ca mi se pare tare greu cu invatatul .Problema e ca Deanna bea cite o cana de lapte chiar inainte de somn si dimineata pampersul are vreo jumatate de kil.Trebuie sa-i dau mai putine lichide cred eu.
Alina am vazut pozele de la picnic,tu arati tare bine si pupici la burtica frumoasa.
Nati merci de linkul cu poze de la simfonia lalelelor ,sunt tare frumoase .Cel mai mult mi-au placut alea albe si negre(sincer inca n-am vazut din astea).Lalelele sunt preferatele mele.
Lilia imi pare rau ca Amelia deja a agitat raceala de la cresa,sper sa se adapteze cit mai repede la mediu si sa nu mai aveti probleme.Pupici Ameliai de la noi.
Alincic cum se mai simte Loredana ?de la ce a facut infectia la urechiusa ?pupici de la noi .Super ca ati rezolvat-o cu dintii lui Sami .Ce asigurare aveti ca eu n-am auzit inca sa plateasca 100% .
Diana ce meniu bogat mai ceva ca la nunta ,sper ca a fost apreciat de sot.Bravo ca ai reusit .La multi ani sotului.Merci de recete.
Veronica te asteptam cu noutati si cu bebe sanatos.
Cornelia felicitari pentru progrese.Ce bravo e Mirelush.Am vazut si pozicile noi ,o dulceata e .Frumoase flori ai in gradina.Da tu parca ai permis de conducere de ce zici ca nu poti iesi la cumparaturi ?
Carina arati trasnet .Si Luci e tare fericit la parc .Ai ajuns la kg. dorite?ai inceput pregatirea bagajelor ?
Rodica cum te descurci cu spaniola ?e grea ?
Cristina ce nou mai face Vladut ?
Mariana felicitari de job.E la aceeasi scoala unde merg si copii tai ?cred ca vor fi tare incintati.

Eu citeva zile in urma am culcat copkilu la prinz in camera ei si m-am dus sa fac mincare ..ce credeti ca a iesit din camera si s-a catarat in dulapul de pe hol la medicamente ..nu m-am gindit ca se poate catara asa de sus ..am gasit-o mincind medicamente de diarie pentru copii .Slava Domnului ca n-a putut sa deschida si altele .Acum cautam un seif mic cu lacata special pentru asta.
Cam atit la noi .
Va doresc o noapte/zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, am ramas shocata cind am citit despre Deanna ca ai surprins-o mincind medicamente! Sper ca nu i-a fost rau! Of, tre sa stau mereu cu ochii pe ea..
Ma bucur ca ti-au placut pozele cu lalele, uite inca niste poze de la festivitate, facute de fata cu care ne-am intilnit la Pitesti. Pozele ei sint facute intr-o expozitie acoperita.

Alincic, ni figa sebe ce preturi se practica la stomatologi in SUA, m-ai lasat masca, bine ca aveti asigurare... bravo lui Sami ca a fost cumintel si intelegator. Probabil si medicii de acolo sint buni si special pregatiti sa lucreze cu copii.

Lilia, multa sanatate Ameliei!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Iar eu am aparut.
Nu stiu ce e cu copkilul meu (Loredana),toata ziua doarme....Dupa 2 zile de diaree,astazi nu se opreste din baut si se culca unde gaseste,asa ca am pus-o in patuc si iar doarme.De mincat nu prea vrea sa manince si febra parca nu are.Oare e din cauza ca a avut ieri diaree??? si astazi e slabit organismul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Nati si eu am ramas socata.de obicei o pun in camera ei sa doarma si inchid usa si ea face nani .e prima data cind ese din dormitor in loc sa doarma.si n-am auzit-o la timp ca aveam mixerul in priza si din bucatarie nu vad ce se face pe hol .nu i-a fost rau si nici n-am fost constipata .
Merci de poze sunt superbe ,ce-as fi vrut sa fiu si eu acolo sa cumpar niste bulbi sau tradafiri.Ratonii mi-au scormonit in ghivecele cu flori abea puse ,asa ca am hotarit sa ne debarasam de ei.
Alincic nu stiu ce sa-ti zic ...poate medicamentele o fac somnoroasa.Pupici si sa-i treaca cit mai repede.

si la voi forumul se vede pe jumatate?

Mergi la inceput

Davina,pentru copii noi avem Medicaid si cred ca de asta se plateste 100%.
Tu ziceai pastile pt copii de diaree,poti sa-mi scrii cum se numesc?
ca eu am gasit doar Imodium(sirop) de la 6ani.
Vai,cred ca tare te-ai speriat cind ai vazut-o mincind pastile
Mariana,lui Sami ia-u mai facut inca ceva pe linga curatire(uite acolo eu am scris),cred ca de sta e mai scump "un pic"
Lilia,si la noi aceias problema era.Tusea cite un copkil drept in gura copkilului tau....si mamicile cu sticlutele dupa ele.
Curaj si multa sanatate,sa puteti birui "microbii"

Mergi la inceput