Bazar pt ALEX (16)
Raspunsuri - Pagina 7
boticelina spune:
Buna dimineata!
Mihaela, am depus banii (40 lei) azi cu OP nr 402/28.05.2007. Au data de 28 mai pentru ca abia luni va fi operat.
Pot trimite scan dupa OP daca doresti - pt asta imi trebuie o adresa de mail.
PS. La banca mea, BRD, mi-a cerut insistent CNP-ul beneficiarului si mi-a zis ca ar putea aparea probleme cu transferul. V-ati mai intalnit cu aceasta situatie? IBAN-ul si celelalte date de identificare pe care le-ati scris in primul mesaj ar trebui sa fie de ajuns, nu?
pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Cristina (mcm), ti-am trimis adresa mea pe PM.
Obs.: am clicait pe linkul de la semnatura ta si imi intra gugalu'. Cred ca trebuie sa repari linkul.
pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"
aurelia1278 spune:
M-am intalnit Vineri cu Dana_e si am intrat in posesia setului de la 710 plus colierul comanda speciala. Sunt super toate! Saru'mana
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
dana_e spune:
ma bucur ca au avut succes bijuteriile!
drept care va mai propun un model,
cercei perle de cultura si sardonyx, 10RON
http://good-times.webshots.com/photo/2530986300100203481kljnux?vhost=good-times
eu voi pleca 2 saptamini incepind de vineri 1 iunie, asa ca orice tranzactie ar trebui s-o facem ori inainte ori dupa
roandre spune:
Va rog sa verificati si sa-mi spuneti dc mai este cineva care a achitat in cont si nu e trecuta suma la ADJUDECAT - ACHITAT - in CONT -neconfirmat !!!
Boticelina, nu e nevoie de CNP. Informatiile de pe prima pagina ar trebui sa fie suficiente.
In cateva zile sper sa se rezolve si problema cu e-bcr-ul si sa va pot confirma sumele de bani intrate in cont.
ralcat spune:
Buna,
Am mai facut curat prin sifonier si am mai gasit una alta de trimis la bazar:
1.Salopeta bumbac, rosie, 18luni pentru 81-82 cm, maneca lunga si botosei la picioare, brodata cu un fel de catel - 8 ron
2.Salopeta bumbac, albastra, 18luni pentru 81-82 cm, maneca lunga si botosei la picioare, brodata cu un fel de catel - 8 ron
3.Body aziz, bumbac, cu maneca lunga si capse pe umeri, alb cu un catel dormind, 12-15 luni - 7 ron
4. 5 cd-uri cu muzica pentru copii (clopotelul magic, cutiuta muzicala) transformate in mp3 (se poate si wav, dupa cerinte :) ) - 10 ron (in format mp3 incap toate 5 pe un cd)
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
ana_miti spune:
Maine pun la posta coletul pentru Lya.
Dana, am reusit sa vand bijuteriile pana la urma prin intermediul surorii mele. Sarut mana mult de tot. daca mai avem cereri .....anuntam...
pantalonii de trening de la pozitia 696 au cam 45 cm.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
dana_e spune:
ma bucur ca pina la urma s-au strins ceva banuti de pe urma lor. eu o sa mai pun pe la bazar, oricum. sanatate puiului!
ralcat spune:
Mihaela, am platit si io palariuta primita de la Aurelia (pozitia 624). Am pus 10 ron, 5 pentru palarie si restul donatie.
Sper ca au intrat banutii. Pupik
roandre spune:
quote:
Originally posted by ralcat
Mihaela, am platit si io palariuta primita de la Aurelia (pozitia 624). Am pus 10 ron, 5 pentru palarie si restul donatie.
Sper ca au intrat banutii. Pupik
O sa trec la achitat-neconfirmat pt ca momentan nu pot sa vad extrasul de cont de acasa.