Bazar pt ALEX (16)
Raspunsuri - Pagina 6
roandre spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Mihaela, ma uitam acum pe lista cu neachitate si am vazut ca sunt trecuta cu ultimele hainute de la ana_miti, eu am trimis banii(35 ron), dar erau ceva probleme cu banca si n-ai putut verifica. Mai verifici te rog? Multmumesc!
Sper ca n-au fost ceva probleme si n-au ajuns banutii.
Alina, din pacate platforma e-bcr unde verificam de acasa tot ce se intampla cu contul deschis nu mai functioneaza (au schimbat platforma si pt ca traim in Romania, desfiintam ceva ce merge, inainte ca o altceva sa fie functional).
Am trimis o gramada de mailuri la ei, ii sun pe telefon, am mers si la banca...si nu pot rezolva nimic cu platforma...tot astept!
Sunt sigura ca banii au intrat in cont (am facut deja un fisier unde am trecut toate sumele care s-au trimis in cont dar pe care nu le pot confirma momentan). Singura solutie ar fi sa ma duc la banca si sa cer extras de cont dar sincera sa fiu imi este f greu sa ma duc cu 2 copii dupa mine si sa stau la coada pt asa ceva.
alinamoro spune:
Mihaela, ok, mersi de raspuns!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
danita spune:
roandre,
am trimis un pm si un email in yahoo , nu ai primit ?
sper sa pot contribuii si eu cu ceva ptr Alex .
sanatate si o zi frumoasa !
D
boticelina spune:
Mihaela, multumesc, m-am regasit in listuta de adjudecate
Voi incerca sa depun azi sau maine 40 RON (37 lei hainutele plus 3 lei expeditia ca-s din Constanta si trebuie puse la posta). Daca reusesc iti voi scrie pe PM numarul chitantei de plata si adresa postala la care pot sa le primesc.
LE: am editat pentru ca scapasem din vedere salopeta.
pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"
roandre spune:
quote:
Originally posted by danita
roandre,
am trimis un pm si un email in yahoo , nu ai primit ?
sper sa pot contribuii si eu cu ceva ptr Alex .
sanatate si o zi frumoasa !
D
BeBelusca
Am primit si PM si mesaj pe YM...nu am avut timp sa raspund dar am trecut oferta ta in lista de pe prima pagina.
roandre spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
Licitez pentru 679. Pantaloni scurti baietei, marimea 104 (merg la 2-3 ani), noi, spalati, 65% polyester, 35% bumbac (mcm) - 7 RON.
Exista vreo modalitate de a pune banii in cont online?
Imi pare tare rau ca din lipsa de timp n-am reusit sa ma intalnesc cu Mihaela73 sa iau CD-ul cu Holograf . Roandre, am sa anunt cand se va intampla "minunea".
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
Banii se depun doar in contul afisat pe prima pagina. Dc ai o aplicatie acasa prin cae poti trimite OP atunci e ok si te scuteste de mersul la banca.
mcm spune:
boticelina te rog trimite-mi adresa ta poastala unde pot trimite hainutele.
www.articoledepetrecere.ro
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by alina morostesquote:
Originally posted by alina morostes
Licitez: 711. Bratara+cercei, coral rosu si onyx. Bratara are cam 17.5 cm. (dana_e) - 12 RON - 15 ron
Adjudecat!
Dana, iti trimit PM cu adresa mea.
In urmatoarele zile depun banii in cont.
Am depus azi in cont 15 ron.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
ana_miti spune:
Buna dimineata !
Va rog sa ma scuzati ca nu am raspuns mesajelor voastre , insa am fost plecati 2 saptamani la Buzias. Acum o ora am intrat in casa si am si deschis pc-ul. Promit sa citesc toatel mesajele si sa va trimit pachetele cu hainute.
P.S. Am sa va povestesc zilele astea cat de bine a fost acolo pentru Alex si pentru noi. Am fost cu Anina_n si cristina si Soraly cu Alina.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex