Bazar pt ALEX (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
roandre trimit pachetul cat pot de repede..te pupp..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
alinamoro spune:
Licitez: 711. Bratara+cercei, coral rosu si onyx. Bratara are cam 17.5 cm. (dana_e) - 12 RON - 15 ron
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
boticelina spune:
Licitez pentru urmatoarele:
608. Salopeta vara din tricot 0-3 luni, are o pata mica (andre_ea) – 4 RON - ofer 5 lei
681. Hanorac bb H&M, marimea 62 (2-4 luni), stare buna (mcm) - 4 RON - ofer 5 lei
684. Top negru cu paiete, marimea M/L, stare buna (mcm) - 8 RON - ofer 8 lei
685. Top negru cu paiete roz, marimea M/L, stare buna (mcm) - 9 RON - ofer 9 lei
687. Rochie scurta marimea S, stare buna (mcm) - 9 RON - ofer 10 lei
Sunt pentru prima data la bazar, sper sa pot lua lucrusoarele
PS: O intrebare: de sapt viitoare, timp de 10 zile, voi fi internata in spital. Daca lucrusoarele imi vor reveni mie, ma asteptati cu depunerea banutzilor pina ies din spital si ajung acasa?
pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"
roandre spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Licitez pentru urmatoarele:
608. Salopeta vara din tricot 0-3 luni, are o pata mica (andre_ea) – 4 RON - ofer 5 lei
681. Hanorac bb H&M, marimea 62 (2-4 luni), stare buna (mcm) - 4 RON - ofer 5 lei
684. Top negru cu paiete, marimea M/L, stare buna (mcm) - 8 RON - ofer 8 lei
685. Top negru cu paiete roz, marimea M/L, stare buna (mcm) - 9 RON - ofer 9 lei
687. Rochie scurta marimea S, stare buna (mcm) - 9 RON - ofer 10 lei
Sunt pentru prima data la bazar, sper sa pot lua lucrusoarele
PS: O intrebare: de sapt viitoare, timp de 10 zile, voi fi internata in spital. Daca lucrusoarele imi vor reveni mie, ma asteptati cu depunerea banutzilor pina ies din spital si ajung acasa?
pisici si floricele
Sigur ca nu e nici o problema si ca te asteptam cu banutii...
Multa sanatate!
boticelina spune:
Multumesc! Astept pana maine sa vad daca nu mai pofteste si altcineva la ce mi-a placut mie.
Daca imi va ajunge timpul pun si banutzii pina simbata dar nu pot sa promit, de-aia am cerut ingaduintza
pisici si floricele
aurelia1278 spune:
Licitez
486. Geanta roz de umar, noua (cris1iana, e la elyanne) – 5 ron - 10 ron
487. Curea neagra (cris1iana, e la elyanne) – 5 ron 5 ron
710. Colier+cercei, agate verzi si goldstone (piatra caramizie cu niste sclipiri aurii in masa). (dana_e) - 12 RON 15 ron
Si as mai avea o rugaminte la Dana_e, daca se poate, as mai vrea si un colier roz-alb-negru, sa se asorteze cu bratara pe care o am tot de la tine, cca 60 cm lungime. 20 RON e bine?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Licitez: 711. Bratara+cercei, coral rosu si onyx. Bratara are cam 17.5 cm. (dana_e) - 12 RON - 15 ron
Adjudecat!
Dana, iti trimit PM cu adresa mea.
In urmatoarele zile depun banii in cont.
alinamoro spune:
Mihaela, ma uitam acum pe lista cu neachitate si am vazut ca sunt trecuta cu ultimele hainute de la ana_miti, eu am trimis banii(35 ron), dar erau ceva probleme cu banca si n-ai putut verifica. Mai verifici te rog? Multmumesc!
Sper ca n-au fost ceva probleme si n-au ajuns banutii.
Este vorba de:
691. Pantaloni jeans copii, fetite, marimea 1-2, merge la 1-2 ani, cu floricele roz, stare foarte buna.(ana_miti) Pret: 15 ron : alina_morostes - 15 RON
706. Jacheta de primavara , noua, nepurtata, marimea se potriveste pentru 9-18 luni, bleu cu alb. (ana_miti) Pret: 18 ron : alina_morostes - 20 RON
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
bumbacel spune:
Licitez pentru 679. Pantaloni scurti baietei, marimea 104 (merg la 2-3 ani), noi, spalati, 65% polyester, 35% bumbac (mcm) - 7 RON.
Exista vreo modalitate de a pune banii in cont online?
Imi pare tare rau ca din lipsa de timp n-am reusit sa ma intalnesc cu Mihaela73 sa iau CD-ul cu Holograf . Roandre, am sa anunt cand se va intampla "minunea".
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
dana_e spune:
aurelia1278, sigur, se rezolva si cu colierul. stiu ca mai am pietricele de aceleasi materiale, poate difera un pic marimile - dar se vor asorta. anunt cind e gata.