Bazar pt ALEX (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Am trimis si eu 50 de ron in seara asta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am primit azi bratara+cercei, coral rosu si onyx de la dana_e. Sunt super!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Am depus azi 10 RON (cred ca mi-a oprit ceva comision)pentru 679. Pantaloni scurti baietei, marimea 104 (merg la 2-3 ani), noi, spalati, 65% polyester, 35% bumbac (mcm) - 6 RON : bumbacel - 7 RON.
Roandre, cand poti confirma-mi, te rog.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by roandre

Va rog sa verificati si sa-mi spuneti dc mai este cineva care a achitat in cont si nu e trecuta suma la ADJUDECAT - ACHITAT - in CONT -neconfirmat !!!

In cateva zile sper sa se rezolve si problema cu e-bcr-ul si sa va pot confirma sumele de bani intrate in cont.

Mihaela ,Robert Andrei ? 20.01.2007 si Alexia- Maria ? 26.08.2004

Mihaela, eu nu ma regasesc cu cei 50 RON virati pentru utrogestanul pe care tot eu l-am pus la bazar si tot eu l-am consumat. Tu mi-ai confirmat undeva pe prina pagina ca au intrat banii, dar nu m-ai trecut in lista, ma rog, nu stiu daca e asa important.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by Andries

quote:
Originally posted by roandre

Va rog sa verificati si sa-mi spuneti dc mai este cineva care a achitat in cont si nu e trecuta suma la ADJUDECAT - ACHITAT - in CONT -neconfirmat !!!

In cateva zile sper sa se rezolve si problema cu e-bcr-ul si sa va pot confirma sumele de bani intrate in cont.

Mihaela ,Robert Andrei ? 20.01.2007 si Alexia- Maria ? 26.08.2004

Mihaela, eu nu ma regasesc cu cei 50 RON virati pentru utrogestanul pe care tot eu l-am pus la bazar si tot eu l-am consumat. Tu mi-ai confirmat undeva pe prina pagina ca au intrat banii, dar nu m-ai trecut in lista, ma rog, nu stiu daca e asa important.

Andries

Banii de la tine au intrat in cont si am verificat cand mergea e-bcr-ul. Deci cei 50 ron sunt trecuti la achitat in cont si confirmati.
Pt ca ai si primit produsul (ca doar era la tine) l-am scos din lista dar am lasat suma trecuta la total.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bumbacel

Am depus azi 10 RON (cred ca mi-a oprit ceva comision)pentru 679. Pantaloni scurti baietei, marimea 104 (merg la 2-3 ani), noi, spalati, 65% polyester, 35% bumbac (mcm) - 6 RON : bumbacel - 7 RON.
Roandre, cand poti confirma-mi, te rog.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Te trec la achitat-neconfirmat caci tot nu-mi merge e-bcr-ul. De 2 saptamani astept sa-mi trimita acasa codul de utilizator si parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Lya, mii de scuze, azi am trimis pachetelul. Nu am avut cu cine sa il las pe Alex, sa il car dupa mine pe caldura asta este prea mult pentru el, si de aceea am intarziat cu punerea coletului la posta. Plus de asta i-am facut si vaccinul , ce trebuia facut luna trecuta , cel de la 2 ani si jumatate , rapel...si am avut pb cu el. febra 39, schiopatat....mofturos...GLICEMII MARI!
Acum vad ca este mai bine.

Vreau sa va multumesc tutror fetelor pentru ajutorul pe care ni-l dati. Sunteti super!
Multumim mult de tot!!!

Pupici si pentru Roandre ca printre cele doua comori de acasa care ii ocupa tot timpul isi face un picut de timp si pentru administrarea b
Bazarului pentru Alex!

MULTUMIM!!!!!!!!!!!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

roandre am trimis azi pachetul..in 2 zile ajunge..te pupp..scuze de intarziere..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Am primit coletul de la liana30...multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Lya, ai primit coletul de la mine?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput