Bazar pt ALEX (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Bua,

Ana pune-i la Atlassib, pe numele meu si tel si i-ti dau chitanta. Intreaba cam cind ajung, sa vad cum ma intilnesc cu presedintele care sta pe la 90 km, poate la juma de drum si ii dau.

Pup inimoasele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Mihaela ...cam in cate zile ajung in contul meu, ai idee?
Soni, sper sa intre repede banutii de la Roandre....si sper sa ii trimit pe 27 decembrie...ca mai devreme nu se lucreaza....
Am sa verific maine ...sa vedem exact programul celor de la Atlassib si tinem legatura . Mai trimite-mi pe Pm...adresa si numarul de tel exact...sau il dau pe cel de mobil pe care il am eu...?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Roandre, Mercedes...au intrat banutii de la voi....sunt in cont la mine.
Am verificat acum la bancomat. In cont sunt 240 ron.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ana, asa repede au ajuns banutii la tine? Eu azi dimineata am facut OP-ul si nu ma asteptam sa se deconteze asa repede.

Pupici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Acum, nu stiu nici eu ce sa zic....am verificat acum pe seara cardul si am 240 ron pe el...m-am gandit eu sa fie cei 180 dela tine si cei 40 de la Mercedes......
sau poate s-au stans de la alte fete......?!

Mai verific.....joi, cred...in prima zi lucratoare de dupa vacanta de craciun si vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am verificat contul si de la mine din cont au plecat cei 180 RON plus comisionul de transfer de aproape 3 ron.
Ar fi super ca de acum inainte sa fie asa rapizi cei de la bcr si sa transfere imediat banutii.

Pupici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Buna fetelor,
Am fost aseara la jumatea drumului intre Torino si Alessandria (sediul asociatiei diabetici)si m-am intilnit cu presedintele care mi-a inminat din partea lor 250 teste, 250 ace si 2 aparate!!!!!Yupiiii!!!

Sper ca Mosul sa-i aduca si altceva lui Alex pui mic si plin de gaurele!

fetelor vazind "cadoul" asta neasteptat eu zic sa mai asteptam poate se mai string niste banuti si facem o comanda mai mare!
Voi ce ziceti??
Pup si de am nuotati va tin a curent!

Mergi la inceput

Soni, multumesc mult de tot , ingerul lui Alex!
multumesc si voua fetelor , celorlalte care contribuiti din putinul vostru.
Multumesc si celor de la Asociatia de diabet din Italia! Transmite-le tu, soni , urarile mele.
Este binevenit acest cadou. Atunci tinem banutii in cont sa mai strangem si poate ianuarie-februarie lansam o comanda mai maricica....poate mai strangem ceva , mai pun si eu (sa iau salariul in ianuarie).

VA DORESC UN "CRACIUN FERICIT" TUTUROR, SANATATE MULTA SI TOT BINELE DIN LUME!!!
VA MULTUMESC CA SUNTETI ALATURI DE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

soni- frumos din partea acelor persoane si desigur din partea ta, mai exista si persoane de suflet nu acelasi lucru pot spune de cei care n au achitat ce trebuia achitat.

ana- initialele mele pe extrsul de cont sunt DGM sau DG.

Va doresc un craciun fericit!
ana- verifica te rog PM-ul, ti am trimis acum cateva zile un mesaj probabil n ai observat

Mergi la inceput

Mercedes....ti-am raspuns la PM....scuze pentru intarziere

Mergi la inceput