Bazar pt ALEX (16)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_miti spune:
Fetele!!!!!
Am primit pachetul de la Soni!
Inventar:
- 250 teste, 250 ace si 2 aparate!!!!!
-jucarii pentru Alex!
-cateva hainute!
Multumesc celor de la asociatia Diabeticilor, lui SONI, voua fetelor de pe forum!
Soni, sa ai parte de tot binele din lume, esti ingerul pazitor al lui Alex!
Fetele.....banutii sunt la mine in cont. Mai pun si eu peste ei si peste vreo luna , Soni, tot la tine apelez...poate mai iei legatura cu Asociatia ....si sa mai cumparam ceva!
Ce zici?
Pupam si va dorim SANATATE multa!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
soni spune:
Ma bucur Ana!
LA MULTI ANI TUTUROR SI MULTA SANATATE!
Cred ca merita sa incercam! La 6 euro 25!!! sa vad si cit costa acele da nu cred mult. Eu oricum sint in contact! daca nu ma insel am zis ca alex mai are bnevoie de noi citiva ani!
Sanatate puiului!
Mercedes spune:
Oau felicitari soni, asta da. E foarte frumos din partea ta si a acelora de la de la Asociatia Diabeticilor.
Ar fi frumos sa se stranga mai multi bani acum avand in vedere aceste reduceri.
Liana30 spune:
nici eu nu am mai fost..dar i'am spus lui roandre..sunt la unguri o perioada si nu am cum..
va pupp.
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
ana_miti spune:
Va pupam! Stim ca sunteti alaturi de noi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
Mercedes spune:
ana_miti- sa stii ca nu v-am uitat, iti voi trimite coletul de care ti am spus numai cu timpul stau foarte prost, dar ma voi stradui.
Cum mai e Alex? de ce ar avea nevoie stringenta, hai spune ne poate asa se vor oferi si alte fete sa facem un bine unui copilas care din cauza diabetului nu are o viata tocmai linistita.
szivarvany spune:
Vin si eu diseara cu cateva hainute !!!
Ana, nu am uitat de voi !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
szivarvany spune:
Haideti la bazar pt ALEX !!!
Vindem hainute "roz"
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
dana_e spune:
pun in licitatie:
colier (42 cm) si cercei fabricati manual din chips-uri de onyx - 25 RON
http://good-times.webshots.com/photo/2911243020100203481EeCJJr