Bazar pt ALEX (16)
Raspunsuri - Pagina 17
ralcat spune:
Deci putem folosi si contul de la Transilvania ? Am trimis si eu 25 ron (putini, dar ultimii din cont). Am rugamintea confirmarii.
Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa
Alex, Andrei
soni spune:
Nu am uitat dar---astept! nu agasez pt ca cunosc persoanele! Au promis sigur ma vor chma !
Vb presedinte Asociatie Diabetici , rugat sa urgenteze cu cei de la firma!
Cum stiu ceva scriu!
ana_miti spune:
Multumesc fetele!
Da , contul de la Transilvania este bun.
Ieri, am fost la serbarea de Mos Craciun de la gradinita. a fost super incantat ...pana a deschis cadoul...nu a fost ce se astepta el: o masina lamborghini cu telecomanda. Nu am gasit asa ceva.....cu greu l-am impacat! A recitat si el o poezie, a dansat.....mai rau a fost ca a durat cam mult , 2 ore , pentru niste princhindei care obosisera deja ...
Cam astea sunt noutatile despre Alex. Va pup si va multumesc mult pentru sprijin. Soni, asteptam un semn de la tine, cand te contacteaza Asociatia Diabeticilor.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
roandre spune:
Au intrat in cont 18 ron de la mine si 70 ron de la aurelia1278 !
TOTAL cont este = 189,80 ron!
soni spune:
Buna , telefonat acu atlassib! iau 5 % din valoare
mult mai putin de westwren . money si banci!
Deci Ana vezi ce banuti sint si ii duci acolo de unde iei pachete! costul trimisului mi-l asum eu! cadou pt alex!
roandre spune:
Am primit astazi de la dana_e bijuteriile adjudecate!
Soni, cand trebuie sa trimitem banutii?
Ana, fac transferul catre tine???
ana_miti spune:
Va rog iertati-mi intarzierile in raspuns. Azi am plecat de la munca la ora 2....si am plecat catre Bucuresti la control cu Alex. A fost drumul infernal de greu. Am facut analize, luat insulina, ace si testele gratuite lunare 50 buc( cele cu sange mult, care mai dau si eroare , dar decat deloc ...bune si alea)
Acum jumatate de ora am ajuns acasa...
Ok, soni , deci ma duc cu banutii la atlassib si ii trimit prin ei?
Da, Mihaela...trimite-i la mine si eu ii transform in euro si ii trimit catre Soni.
Astept inca un raspuns de la Soni.....sa imi confirme exact cum sa ii trimit.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
roandre spune:
Ana, ti-am facut OP in dimineata asta pt suma de 180 RON.
Sa ma anunti cand intra in cont banutii.