Bazar pt ALEX (16)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_miti spune:
Buna seara,
Imi cer scuze pentru intarziere cu care raspund. Absenta mea este motivata. Vin foarte tarziu de la munca...
Da , eu mai am un cont la Transilvania in lei si unul in valuta. Numai sa imi spuneti cum facem . Ii primesc eu in cont si apoi ii trimit la Soni?
Astept sugestii de la voi, soni, spune tu cum sa facem si daca se strang ceva banuti cum sa ii trimitem cat mai repede la tine.
Va multumesc pentru mobilizare!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
roandre spune:
Vai SONI ce veste buna cu testele!
Hai sa profitam de oferta si sa cumparam ceva teste!
Ana, Soni spuneti-mi cum facem cu banutii, cand trebuie trimisi si cui!
roandre spune:
Licitez 731. Bratara elastica si cercei, obsidian fulg-de-nea (piatra semipretioasa negru cu gri), jad alb si cristale Swarowski rosii (dana_e) - 18 RON
ana_miti spune:
Mihaela....nici eu nu stu cum este mai bine....poate ma ajutati voi cu un sfat ca sunt tare bulversata....ori la mine in cont ...vezi in mesajul anterior conturile...ori a tine....tot aia e !
Important este sa strangem ceva banuti.....zic eu.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
Mercedes spune:
ana_miti- te rog sa mi spui contul tau e la b. transilvania cel scris mai sus sau e la reifeisen sau ai doua, scrie sa fie clar.
ana_miti spune:
Scuze, Mercedes......scrisesem gresit. Am modificat.
Conturile sunt in lei si valuta la Banca Transilvania.
BOGDAN ANA MARIA, cont in lei, deschis la banca Transilvania, sucursala Giurgiu,
CONT LEI: 01201596892 (IBAN LEI = RO42BTRL05301201596892XX)
CONT EURO: 04201596892(IBAN EURO = RO88BTRL05304201596892XX
SWIFT:BTRLRO22GRA
Liana30 spune:
soniiiiiiiiiiiii eu sunt in Ungaria nu am cum sa pun in contul lui ana..nu am net..intru de la o prietena..scrie repede pe Pm cum sa faem?:sau pe mes..verific diseara...
conteaza pe mineee..luam cat mai multeee
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
aurelia1278 spune:
Am depus azi 70 de ron in contul Mihaelei (intra maine). De abia acum am vazut IBAN-ul de la BTRL.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
roandre spune:
Aurelia, cum intra banutii am sa scriu aici. Am depus si eu cei 18 ron pt setul de bijuterii. Deci 120 ron+70= 190 ron pana acum.
aurelia1278 spune:
8 cutii si ceva. Daca nu se pierde mult cu taxele de transfer. Cine da mai mult?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic