Bazar pt ALEX (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

soni - de cati bani este nevoie pentru cumpararea acelor teste la jumatate de pret?

roandre- sa inteleg ca acele produse care sunt licitate si inverzite au ajuns la destinatar si nu au fost achitate??
daca e asa poate se poate sa facem ceva sa le reamintim fetelor ca au o datorie in primul rand morala ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Mercedes , depinde de citi bani sint!
daca aiai e 1€ test in farmacie si ei cumpara la mai putin 0.50 cents e normal ca este mare diferenta mai ales ca sa-u descis sa faca si ei ceva (nu stiu cit) si sa ofere 1-2 aparate gratis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by Mercedes
roandre- sa inteleg ca acele produse care sunt licitate si inverzite au ajuns la destinatar si nu au fost achitate??
daca e asa poate se poate sa facem ceva sa le reamintim fetelor ca au o datorie in primul rand morala ....

Da mercedes, produsele inverzite sunt trimise, ajunse la destinatar dar NEACHITATE !!!
Eu am tot trimis mesaje private...dar nu au fost achitate produsele.
Ionela-roxana, oana_mm si klumea_blondy nu mi-au raspuns la mesaje dar nu preau au mai intrat pe forum.
LauraNicole mi-a cerut s-o pasuiesc o perioada...o sa-i mai trimit acum un PM sa-i reamintesc.
Lona, de ex, intra zilnic pe forum, i-am trimis in repetate randuri mesaje de reamintire dar NU-MI RASPUNDE!

Dc ai o idee mai buna (oricare ar fi ea) eu sunt deschisa la orice!
Le-am trimis acum mesaje tuturor fetelor cu produse neachitate. sa vedem dc de data asta am noroc!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ca tot ma uitam prin lista cu adjudecate-neachitate, ultima data cand am vorbit cu Mada mi-a spus ca nu a primit produsele de la alma din varii motive asadar nu cred ca mai e cazul sa i le las la adjudecate.
Deci scot din lista 560. Caciula si fular, pentru copii mai marisori (alma) - 10 RON: Mada - 10 RON
563. Camasa dama din matase, vernil, marimea 44, nepurtata (alma) - 15 RON: Mada - 15 RON
Aceste produse nu au fost primite de Mada si nu au fost achitate.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Roandre , i-mi pare rau de necazurile cu fetele.
Eu am mai primit azi un telefon! Pina nu am niste banuti in mina , ca intotdeauana , nu dau sperante nimanui! Dar incet se pare ca putin dar am adunat ceva
. Voi in cont nu mai aveti nik? Sau acum de luni incolo stiu, ma descurc cu ce am aici si dupa , cind aveti continuam sa le luam daca sint banuti??
Pup fetele.
Haideti, dupa 2 ani jumate sa nu-l abandonam pe Alex! 1 € SINT DOUA TESTE! Chiar daca sintem putine da tot putem continua sa dam o mina pina ii pune pompa!!
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

soni- de asta intrebam cam la cat se ridica acele teste , eu stiu un set doua habar n am cum sunt ambalate. La bazar a scris si roandre sunt aprox 100 lei si ia scris anei_miti ca ii va transfera ei in momentul in care ii cere.
Eu intrebam cat ar mai fi diferenta sa punem cate un pic fiecare , de fapt asta a fost intrebarea mea, scuze ca n am fost explicita dar scriam de la servici.

Mergi la inceput

Mercedes sint cutii de 25 teste, si in loc de 25 € in farmacie se iau la jumate! Eu luni stiu bine citi banuti am si cit ne dau si aia in afara de aparate care au promis gratis . Si 100 si tot bune sint! va tin la curent!
Hai sa facem alta socoteala: citiva euro sa zicem 2 sint 4 teste! daca ve adunam si facen un 50 € sint 100 in loc de 50! E ceva nu??
Pup si daca mai stiu ceva scriu!

Mergi la inceput

Bun atunci asteptam ziua de luni soni sa stim cum stam.
Poate reuseste sa intre si ana _miti intre timp sa ne spuna daca mai are vreun cont unde sa depunem bani sau ar fi ok in contul de la bcr? vreau sa depun ceva bani luni sau marti depinde cum ajung sa stiu unde.

Mergi la inceput

mercedes am vb acum. ce vesteeeeeeeeee!!
Cutia de 25 ei o iau la----6 €!!!!! Zbor de bucurie! A ramas sa ne auzim sa vedem cum facem! yupiiiiiiiiiiii!!!

Sanatate multa tie si la toate fetele care nu l-au uitat pe Alex si ...boala lui de care n-are nici o vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Pun si eu ceva. Numai sa ne spuneti unde ar fi cel mai bine sa trimitem banii, sa minimizam pierderile (comisioanele) si/sau timpul in care ajung la Soni.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput