Bazar pt ALEX (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Buna ziua dragi mamici,
Am reinceput serviciul si de aceea intru mai rar.....
Haideti sa va raspund:
dana, eu am in casa 4 glucometre One Touch Ultra , dintre car eunul este chiar cel nou , care se gaseste la oferta acum. Cat despre teste sunt foarte, foarte scumpe. Cu banii pe care ii dau pe alea, cumpar din Bulgaria. Mai nou , am descoperit ca in Bulgaria , se gasesc teste de glicemie , cu 600.000 de lei cutia cu 50 buc. Mult mai convenabil, zic eu. Astept sa luam si noi salariile sa vad cum pot imparti banii sa ma duc sa iau de acolo. Cei drept nu sunt One touch , ci Achtung ( si astea cer picatura mica de sange si afiseaza glicemia in 10 sec ).

Roandre ...am sa te anunt cu cateva zile inainte sa plec in Bulgaria si sa imi mai trimiti ce mai este in cont.....ca sa pot lua macar necesarul pentru o luna. Din cele trimise de soni , asta vara ......stocul s-a cam miscorat ...mai avem pt o luna si o saptamana si trebuie sa incep sa refac acest stoc...vine iarna si ...nu se stie !

Va multumesc fetelor din suflet pentru preocupare si grija fata de Alex al meu. Zilele astea , am sa mai pun si eu niste lucruri la bazar, poate vor interesa pe cineva .

Va pupam si sa va dorim multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

Da, si mie mi s-au parut scumpe. Bine ca aveti ocazia sa gasiti ceva mai convenabil . Va pup! M-am mai linistit dupa o perioada ocupata rau, asa ca o sa mai fabric zilele astea niste bijuterii pentru bazar.

aasa, ca uitasem:
roandre, scoate te rog din lista:

726. Aparat foto cu film, marca Skina, model SK555. acum nu are film in el (dana_e) - 25 RON

ca l-am dat lui Mari Paun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ok Ana, ma anunti cu cateva zile inainte si trimit ce banuti or sa fie in cont.

Dana, scot aparatul din listuta.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Pun in licitatie urmatoarele:

1. Colier (45 cm) si cercei, unakite (piata semipretioasa verde cu roz), 15 RON
http://good-times.webshots.com/photo/2808748410100203481xQryGE

2. Bratara elastica si cercei, obsidian fulg-de-nea (piatra semipretioasa negru cu gri), jad alb si cristale Swarowski rosii - 15 RON
http://good-times.webshots.com/photo/2281817630100203481okyhIi

Mai am o rugaminte - scot de la bazar produsul
670. colier+cercei, sardonyx/jad alb, colierul are cam 43 cm (dana_e)- 30 RON
ca si pe asta l-am dat de mult si uitasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Buna tuturor!

N-am disparut , tin sub control sitatia si vb azi cu presedintele de la asociatia diabetici care a ajutat mult pe Alex, am aflat ca este in contatct cu un nou rapresentant (astept un preventiv) unde testele costa jumate, impreuna cu aparatul).

Intrebarea mea este, daca le pot lua la jumate de pret (el cunoaste situatia Alex de 2 ani) banutii nu se pot trimite la mine si eu cumpar dublu de teste? Aparatul este este gratis. E doat o intrebare dar nu e pusa la intimplare. Las la aprecierea voatra raspunsul. Asta nu inseamna ca nu ma mai interesez. E ca pina la pompa mai sint ----4 ani!!!! si aia o sa coste dar o sa rezolve multe. Dar , pina atunci , mai este---

Va imbaratiez si va doresc sanatate voua si familiior!

Mergi la inceput

Soni, eu sunt de acord cu tine...mai ales ca este vorba de testele One Touch Ultra....celel pe care le folosim frecvent si sunt ok pt Alex.
sper ca si fetele sa fie de acord cu aceasta initiativa si sa reusim!

P.S. Cred ca mai bine , ne mutam la subiectul cu testele .....de la Umanitare!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_e

Pun in licitatie urmatoarele:

1. Colier (45 cm) si cercei, unakite (piata semipretioasa verde cu roz), 15 RON
http://good-times.webshots.com/photo/2808748410100203481xQryGE

2. Bratara elastica si cercei, obsidian fulg-de-nea (piatra semipretioasa negru cu gri), jad alb si cristale Swarowski rosii - 15 RON
http://good-times.webshots.com/photo/2281817630100203481okyhIi

abia acum vad ca primul produs nu a aparut in lista. roandre, poti te rog sa il adaugi si pe asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Dana, este in lista in locul celui pe care m-ai rugat sa-l scot.
Este vorba de 670. Colier (45 cm) si cercei, unakite (piata semipretioasa verde cu roz) (dana_e) - 15 RON

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

aaaa, nu vazusem. thx!!

Mergi la inceput

La multi ani, Andreiutzu lui mami!
Pe Alex ...il cheama si Andrei. Tuturor celor sarbatoriti azi, le dorim La multi ani si sanatate!

Mergi la inceput