Bazar pt ALEX (16)
Raspunsuri - Pagina 13
ralcat spune:
Alina, am trimis azi pachetul.
Mii de scuze pentru asa o intarziere, total nesimtitoare, dar am avut un program cumplit si de fiecare data am ajuns la posta numai in pauza aia si nu am putut astepta sa redeschida oficiul.
Dar gata, am scapat de datoria asta, ca-mi statea rau pe neuron, ma gandeam ca nu-i mai vin hainutele pana ajunge pachetul :).
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
alinamoro spune:
Raluca, e ok, te anunt cand primesc coletul.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Raluca, am primit azi coletul, multumesc!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by ralcat
Uff, ma bucur. Ii mai vin hainutele ?
Da, sunt ok.
ralcat spune:
Am mai intrat prin sifonier si uite ce am mai gasit:
- salopeta maro deschis de raiat, groasa, pentru maxim 9 luni - 20 ron
- salopeta de noapte cu botosi, bumbac 100%, pentru maxim 86 cm - 10 ron
- tricou de vara, verde deschis cu masinuta, pentru 1 an jumate, pentru un copil subtirel - 6 ron
- costumas bleu de ursulet, flocos si moale, nou nout, pana la 2 ani - 15 ron
Pup
Mercedes spune:
roandre- exista ceva reduceri la testere pt diabetici, imi permit acum sa va intreb oare n ar fi bine sa transferi o parte din bani pentru alex sa i fie cumparat testere acum cand sunt reducerile acestea dau linkul sper sa nu fie considerata reclama http://www.citypharma.ro/glucometru.html
ana_miti spune:
As vrea si eu sa aflu pretul pachetului promotional.....daca ma puteti ajuta , voi fetele din Bucuresti. La mine in oras nu exista aceasta farmacie. Va rog mult de tot. Am glucometre mai vechi pe care as putea sa le dau la schimb.....pentru acele teste. Sunt exact cele pe care le folosim cel mai des.....cer putin sange. Aparatul din promotie il avem...testele dunt cele mai importante.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
dana_e spune:
ghhhh... pentru ca sintem in Romania. asa se rezuma urmatoarele:
am ajuns pe site, am vazut ca se pot lua si teste separat, sau se poate lasa aparatul vechi.
dupa care m-am apucat sa sun.
la prima au zis ca au doar aparat plus 100 teste = 3.481.000 [teste separate nu mai aveau, dar cica nu ar fi la promotie]
la a doua au zis ca nu stiu [!!] cit costa aparat plus 100 teste, am vazut pe site cum ca ar fi 2.590.000. dar nu stiau de schimbat glucometrul vechi, si banuiesc ca nu il aveau in stoc atunci de vreme ce nu stiau pretul.
macar ambele mi-au zis ca e fara reteta, desi pe site zicea ca da.
acu' tu stii mai bine, Ana - presupunind ca e pretul 2.590.000, ar merita sa incerc sa il gasesc? bineinteles, ai ramine si cu un glucometru in plus. da-mi un semn pe PM si ma pot ocupa, daca e cazul.
pup!
roandre spune:
Fetelor, eu trimit imediat banutii dc Ana doreste asta.
Decizia este a ei pt ca eu tre sa recunosc ca nu stiu exact care sunt preturile.
Deci Ana, dc e ceva imi dai un semn si eu trimit banutii imediat.