Bazar pt ALEX (16)
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
Am primit azi coletul(papuceii de plus) de la dana_e.
Multumesc Dana!
Mihaela, mersi de confirmarea banilor.
Ma uitam acum pe lista de pe prima pagina si sunt destule hainute neachitate. Acestea au fost trimise la cei care le-au licitat sau ce-i cu ele?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
roandre spune:
Alina, produsele inverzite sunt trimise deja la cumparator...dar din pacate neachitate.
In afara de LauraNicole care mi-a mai cerut un ragaz pana sa achite produsele, celelalte fete nu vor sa raspunda la PM-uri (ca le-am tot dat mesaje pana acum) desi Lona de ex intra pe forum si scrie la alte subiecte.
Nu stiu care ar fi solutia salvatoare in astfeld e cazuri!
Liana30 spune:
alina am trimis pachetul azi..te pup si scuze ca am intarziat atat..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Mercedes spune:
Fetele nu mai puneti nimic la bazar? as avea nevoie de pantofi, cizmulite marimea 25.
roandre - poate acele persoane care n au platit nu citesc pm urile ... daca ai timp trimitele un mail. Desi daca ai prmit un lucru mi s ar parea normal sa-l si achiti....
alinamoro spune:
Am primit azi pachetul de la Liana.
Liana, multumesc!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ralcat spune:
Alina, imi cer mii de scuze dar n-am apucat sa-ti trimit inca pachetul. Promit ca saptamana asta ma mobilizez si ajung la posta. Mii de scuze inca o data.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by ralcat
Alina, imi cer mii de scuze dar n-am apucat sa-ti trimit inca pachetul. Promit ca saptamana asta ma mobilizez si ajung la posta. Mii de scuze inca o data.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Raluca, nu-i nici o problema, cand poti e ok.