***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Mada - nu erau sandalute pt vara ? dar pt baietei ai observat cumva ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

FFF greu mi se incarca site-ul (DC) am si PM si nu pot deschide.
Am link-urile cu ce am primit azi dar impresii inca nu, sa se scoale ai mei sa pot umbla la ele.

Astea sunt: www.laredoute.fr/vente-la-jupe-droite.aspx?productid=324057735&documentid=321407&categoryid=23109951&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank"> fusta si www.laredoute.fr/vente-le-pantalon.aspx?productid=324057337&documentid=321407&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank"> pantalonii .

In continuare ma intreb cum e posibil ca pe factura sa scrie numele corect ENACHE si pe Declaratia vamala (si pe colet) sa scrie: ENRACJHE!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bey deci la mine DC-ul merge ca dracu..ma chinui de juma de ora sa deschid o amarata de pagina

Soanso iti zic eu cum sunt sandalele alea ca le-am comandat eu ptr Miru..comanda de pe 15

Vlada aveau sandalute de toate felurile, foarte frumoase, piele, lac..super, numai ca eu am vrut musai un anumit model pe care il aveau expus si nu-l mai aveau gata, saptamana viitoare ma suna si ma duc sa-l iau. Dar au zeci de modele.

Nico iti dau imediat parola...ti-o dau pe mess

Ptr cine nu stie..NICO 26 e fosta mea vecina, amandoua gravidoase in aceeasi perioada, saraca numai ea stie cate seri ne-a suportat si pe mine si pe barbata-miu..ca io numai in pat stateam... Nico

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, sunt curioasa sa aflu care sunt impresiile tale despre cele 2 produse. Daca imi dai avizul ca sunt ok, mi le iau si eu. Astept! Multumesc!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by clubb

Fetelor dragi, va citesc de mult timp si abia acum mi-am facut curaj sa fac si eu comanda de pe site. Am pus tot in cos si cand dau sa platesc vad ca nu pot caci am card maestro si visa electron. Imi puteti da o sugestie in acest sens?
si cum e cu codurile astea de reducere?
Scuze ca va pun sa repetati, poate imi raspundeti pe privat.
Si site-ul cu ma-reduc care este?

Va multumesc mult pentru orice raspuns!

Claudia si Miruna (15.09.2006)

depinde ce fel de card ai,trebuie sa fie unul care merge pt plati pe net.Trebuie sa aiba pe spate niste cifre.Daca nu are...nu merge.Poate ai sau faci rost de un Mastercard sau Visa Classic.

Codurile de reducere le gasesti pe www.ma-reduc.fr
Cauti acolo codurile pt site-ul La Redoute.
Dupa ce ai pus in cos produsele care iti plac,ai undeva in stanga jos o fereastra mica unde scrie "si vous avez un code ofrre speciale...".Scrii codul in fereastra aia mica,dai un "enter" si vezi ce reduceri iti face.

Succes.
Daca mai ai intrebari,suntem aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io tocmai ma pregatesc sa mai lansez o comanda, au bagat niste sandalute pe care urmaresc de vreo 2 luni, numai ca nu aveau masura potrivita, acum o au si merge si cu codul ala de 15 euro..le iau gratis, cum sa ratez asa ocazie?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

De ce toate comenzile mele (onorate si neonorate) apar la categoria en preparation? Si la voi apare asa?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by carolinah

De ce toate comenzile mele (onorate si neonorate) apar la categoria en preparation? Si la voi apare asa?

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

De ce nu stim dar si la noi apare la fel.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by madau

Bey deci la mine DC-ul merge ca dracu..ma chinui de juma de ora sa deschid o amarata de pagina

Vlada aveau sandalute de toate felurile, foarte frumoase, piele, lac..super, numai ca eu am vrut musai un anumit model pe care il aveau expus si nu-l mai aveau gata, saptamana viitoare ma suna si ma duc sa-l iau. Dar au zeci de modele.

groaznic de incet se misca DC azi.Te plictisesti pana se deschide o pagina.

Madau,ai vazut si sandale pt baieti?Poti sa-mi zici niste preturi?Asa aproximativ,ca idee.

Pune-mi si mie la vanzare pe prima pagina pantalonii astia,te rog :

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-5-poches-wyoming.aspx?productid=045040338&documentid=207607&categoryid=22906158&single=&hasnext=1&hasprev=1

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aghata spune:

quote:
Originally posted by aissa
[...
In continuare ma intreb cum e posibil ca pe factura sa scrie numele corect ENACHE si pe Declaratia vamala (si pe colet) sa scrie: ENRACJHE!!

Poze

uita-te pe tastatura...H este langa litera J. Cred ca i-a alunecat degetu'

Mergi la inceput