***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 5
madau spune:
Of, iaca imi fac si eu aparitia, cam tarziu stiu, dar am tot umblat azi...am fost la magazinul cu pantofiori (Claudia ) nu am luat nimic ptr ca ce vroiam eu sunt gata abia sapt viitoare, dar mi-a zis tanti ca ma suna..super draguta si preturile, nu-ti vine sa crezi
Apoi am tot stat pe tel cu astia de la agentii, ca au vandut cam tot ptr Turcia, abia abia am gasit ceva, luni trebuie sa rezervam, ca altfel..Mamaia scrie pe noi
Am vazut ca vreti parola..imediat ma duc in urma sa ma uit si va trimit acum mail sau PM...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Gata am trimis mail si PM la toata lumea, sper ca n-am uitat pe nimeni . Ma duc sa-mi bag nasul pe LR pana cand nu se tresezte pitica
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
addya spune:
POVESTE
EU, SOTUL SI ADIDASII
acum vreo 5 saptamani vad eu pe LR www.laredoute.fr/vente-npc-neo-logo-de-reebok.aspx?productid=324115719&documentid=207607&categoryid=22911905&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">acesti adidasi. boon, ma uit la ei, imi plac si incep sa-l pisez pe sot: sunt ok, nu-s scumpi, par prea barbatesti..etc etc. Ma uitam la ei in fiecare seara, sa vad daca mai exista numarul, sa caut vreun cod de reducere etc etc si mereu il intrebam ce zice. Raspuns: mda, ok, nu-s extraordinari, daca tie-ti place....
Intre timp ma foiesc, ma razgandesc si renunt, apar aia nike de 15 eur, ii iau pe aia...
aseara sotzul se benocla pe redoute. si odata il aud: uite mami ce adidasi misto, ce faini, vreai shi eu, ia-mii si mie...
la ce credeti ca se uita salivand de placere???
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
nico26 spune:
Mada....n-am nimic nici pe mail nici pm. Casnd ai timp mai trimite un mail pe nicovasile2006@yahoo.com sau nicovasile2006@gmail.com
Multam mult
Nic
claujro spune:
mada, ma bucur ca a fost ok acolo. Dar tu ce vroiai si nu aveau? Sandalutze de vara?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
clubb spune:
Fetelor dragi, va citesc de mult timp si abia acum mi-am facut curaj sa fac si eu comanda de pe site. Am pus tot in cos si cand dau sa platesc vad ca nu pot caci am card maestro si visa electron. Imi puteti da o sugestie in acest sens?
si cum e cu codurile astea de reducere?
Scuze ca va pun sa repetati, poate imi raspundeti pe privat.
Si site-ul cu ma-reduc care este?
Va multumesc mult pentru orice raspuns!
claujro spune:
Astia au grave probleme cu site-ul. Dupa ce ca nu-mi apar casutele alea cu nume si parola, intru pe la suivi si ma loghez si-mi apare: Bonjour, %$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&. (Si vous n'êtes pas %$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&%$&: Identifiez-vous)
claujro spune:
Mi-e si frica sa mai bag vreo comanda cine stie ce bazaconii comand de fapt si cati bani imi iau de pe card...
soanso spune:
si eu cred ca au ceva probleme cu situ astia de la LR ,mie nu mi-au trimis mail de confirmare pt ultima comanda dar mi-au trimis in schimb mail cu frigidere si combine.
eu am zis ca nu mai comand nimic dar nu ma pot abtine ...ce sa fac???
nu mai am bani acuma dar am gasit astea
:http://www.laredoute.fr/vente-sandalettes-bebe-adidas.aspx?productid=324118768&documentid=414707&categoryid=22912106&single=&hasnext=1&hasprev=1
,ce zice-ti de ele merg la fetite pe roz.
poate ne da buni bani de aniversare ,are piti azi 1 an si 4 luni.
SOSO