***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by padi

_
Nushulica,

salutare fetele!

intru si eu diseara sa bag poze cu setul de ceramica 3 boluri vrezi pentru sosuri pe care l-am primit cadou la o comanda si vad ca nimeni nu l-a mai luat si e frumos tare
_

poti sa pui pozele cu cele 3 boluri. Te rog mult....si codul
mi-am mai comadat si eu cate una alta, daca imi dati si mie parola pot sa pun si eu poze....

Adriana

am bagat deja pozele pe adresa noastra comuna...cere de la madau parola si le vezi acolo oricum sunt super...codul nu-l mai stiu dar intru si-l caut pe ma-reduc si il scriu iar

clau sunt mari in general nu pot doar sa-i scurtez...dar am cui sa-i vand numai ca raman eu fara pantaloni si e urat din partea lor...pe eticheta scrie 1.76 iar pe punga lor scrie 1.62

edit: am gasit codul 34169-cadou 3 boluri cu suport verzi pentru sosuri ...este valabil pana pe 22.04 deci mai sunt 2 zile
INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:

_
Nushulica,

salutare fetele!

intru si eu diseara sa bag poze cu setul de ceramica 3 boluri vrezi pentru sosuri pe care l-am primit cadou la o comanda si vad ca nimeni nu l-a mai luat si e frumos tare
_

poti sa pui pozele cu cele 3 boluri. Te rog mult....si codul
mi-am mai comadat si eu cate una alta, daca imi dati si mie parola pot sa pun si eu poze....

Adriana

am bagat deja pozele pe adresa noastra comuna...cere de la madau parola si le vezi acolo oricum sunt super...codul nu-l mai stiu dar intru si-l caut pe ma-reduc si il scriu iar

clau sunt mari in general nu pot doar sa-i scurtez...dar am cui sa-i vand numai ca raman eu fara pantaloni si e urat din partea lor...pe eticheta scrie 1.76 iar pe punga lor scrie 1.62

edit: am gasit codul 34169-cadou 3 boluri cu suport verzi pentru sosuri ...este valabil pana pe 22.04 deci mai sunt 2 zile
INGRID

Madau, imi dai si mie te rog parola. Vreau sa vad bolurile pe care le-a primit nushulica... Pun si poze cu ce am comandat eu...
Multumesc

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dati-mi si mie va rog conrul si parola pe PM.

Multumesc.

Edit: am primit, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico26 spune:

Mada da-mi si mie parola pe pm sa va admir si eu.

Nic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nushulica,nasoala faza.Bine macar ca ai cui sa-i vinzi,sa nu ramai cu ei.

Claudia,am primit PM-ul,mersi.Merge foooaaarte nasol forumul.

Ia sa scriu si eu pe site despre codul pe care mi l-au trimis la misto.O sa-mi raspunda si mie ca habar n-am cum se foloseste un cod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna fetelor,

Aam primit comanda din 10 aprilie. Sunt foarte multumita de produse.
Am avut cadou prosopul si manusa cu Nemo. Baietii mei s-au batut pe el asa ca trebuie sa mai comand unul.

Am comandat asta:

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-large.aspx?productid=324066329&documentid=321407&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1 - pantaloni - sunt transparenti, din panza topita nu-mi plac

http://www.laredoute.fr/vente-les-2-balconnets-a-armatures-ampliformes.aspx?productid=324089696&documentid=359506&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1
sunt foarte incantata de ele, foarte frumosa si am nimerit si masura

http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-bicolore-col-v.aspx?productid=324095224&documentid=321407&categoryid=23111640&single=&hasnext=1&hasprev=1 - foarte frumos, este gros de iarna .Sotul este incantat.

http://www.laredoute.fr/vente-les-3-calecons-imprimes.aspx?productid=324056875&documentid=389607&categoryid=23112232&single=&hasnext=1&hasprev=1
sotul este multumit de ei

http://www.laredoute.fr/vente-les-6-paires-de-mi-chaussettes-de-tennis.aspx?productid=324100099&documentid=207607&categoryid=22922121&single=&hasnext=1&hasprev=1
Sunt numai bune pentru purtat cu adidasi

Am mai luat cateva produse pe care nu le mai gasesc.

Mada trimite-mi si mie parola la adresa de yahoo ( daca se poate), te rog.

Multumesc

Edit: scuze ca am latit pagina, cine ma poate invata cum sa pun linkul cu denumire

Mergi la inceput

fetelor am uitat sa va zic

vedeti ca este un cod pe ma-reduc zice ca da 2 cadouri surpriza...sa nu cumva sa va treaca prin cap sa-l folositi trimit geanta aia maro care pute si o pilota mica bej sintetica 100% mare teapa

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Nushulica, am vazut setul cu boluri, este foarte frumos. Sunt din ceramica, nu? In poze arata f. bine, dar in realitate?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

voi va vaitati ca aveti coduri shi nu puteti sa le folositi, eu ma vaiet k nu mai primesc de la LR nici o corespondenta, o oferta..nika.
aaaa, sa nu uit, am o oferta pt frigidere, aragaze, masini de spalat...

bine k exista ma-reduc !!!!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

quote:

Nushulica, am vazut setul cu boluri, este foarte frumos. Sunt din ceramica, nu? In poze arata f. bine, dar in realitate?

Adriana

adriana arata si mai bine in realitate sunt lucrate bine n-au cusur si au si lingurita tot din ceramica alba pentru sos

addya am si eu oferta cu frigiderele

am mai dat o comanda iar...a2a pe azi dar am luat pt altcineva acum si doar 1 produs pentru mine

INGRID

Mergi la inceput