***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 4
nushulica spune:
quote:
Originally posted by padi
_
Nushulica,
salutare fetele!
intru si eu diseara sa bag poze cu setul de ceramica 3 boluri vrezi pentru sosuri pe care l-am primit cadou la o comanda si vad ca nimeni nu l-a mai luat si e frumos tare
_
poti sa pui pozele cu cele 3 boluri. Te rog mult....si codul
mi-am mai comadat si eu cate una alta, daca imi dati si mie parola pot sa pun si eu poze....
Adriana
am bagat deja pozele pe adresa noastra comuna...cere de la madau parola si le vezi acolo oricum sunt super...codul nu-l mai stiu dar intru si-l caut pe ma-reduc si il scriu iar
clau sunt mari in general nu pot doar sa-i scurtez...dar am cui sa-i vand numai ca raman eu fara pantaloni si e urat din partea lor...pe eticheta scrie 1.76 iar pe punga lor scrie 1.62
edit: am gasit codul 34169-cadou 3 boluri cu suport verzi pentru sosuri ...este valabil pana pe 22.04 deci mai sunt 2 zile
INGRID
padi spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
_
Nushulica,
salutare fetele!
intru si eu diseara sa bag poze cu setul de ceramica 3 boluri vrezi pentru sosuri pe care l-am primit cadou la o comanda si vad ca nimeni nu l-a mai luat si e frumos tare
_
poti sa pui pozele cu cele 3 boluri. Te rog mult....si codul
mi-am mai comadat si eu cate una alta, daca imi dati si mie parola pot sa pun si eu poze....
Adriana
am bagat deja pozele pe adresa noastra comuna...cere de la madau parola si le vezi acolo oricum sunt super...codul nu-l mai stiu dar intru si-l caut pe ma-reduc si il scriu iar
clau sunt mari in general nu pot doar sa-i scurtez...dar am cui sa-i vand numai ca raman eu fara pantaloni si e urat din partea lor...pe eticheta scrie 1.76 iar pe punga lor scrie 1.62
edit: am gasit codul 34169-cadou 3 boluri cu suport verzi pentru sosuri ...este valabil pana pe 22.04 deci mai sunt 2 zile
INGRID
Madau, imi dai si mie te rog parola. Vreau sa vad bolurile pe care le-a primit nushulica... Pun si poze cu ce am comandat eu...
Multumesc
Adriana
Jasmine spune:
Nushulica,nasoala faza.Bine macar ca ai cui sa-i vinzi,sa nu ramai cu ei.
Claudia,am primit PM-ul,mersi.Merge foooaaarte nasol forumul.
Ia sa scriu si eu pe site despre codul pe care mi l-au trimis la misto.O sa-mi raspunda si mie ca habar n-am cum se foloseste un cod.
cris-gabi spune:
Buna fetelor,
Aam primit comanda din 10 aprilie. Sunt foarte multumita de produse.
Am avut cadou prosopul si manusa cu Nemo. Baietii mei s-au batut pe el asa ca trebuie sa mai comand unul.
Am comandat asta:
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-large.aspx?productid=324066329&documentid=321407&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1 - pantaloni - sunt transparenti, din panza topita nu-mi plac
http://www.laredoute.fr/vente-les-2-balconnets-a-armatures-ampliformes.aspx?productid=324089696&documentid=359506&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1
sunt foarte incantata de ele, foarte frumosa si am nimerit si masura
http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-bicolore-col-v.aspx?productid=324095224&documentid=321407&categoryid=23111640&single=&hasnext=1&hasprev=1 - foarte frumos, este gros de iarna .Sotul este incantat.
http://www.laredoute.fr/vente-les-3-calecons-imprimes.aspx?productid=324056875&documentid=389607&categoryid=23112232&single=&hasnext=1&hasprev=1
sotul este multumit de ei
http://www.laredoute.fr/vente-les-6-paires-de-mi-chaussettes-de-tennis.aspx?productid=324100099&documentid=207607&categoryid=22922121&single=&hasnext=1&hasprev=1
Sunt numai bune pentru purtat cu adidasi
Am mai luat cateva produse pe care nu le mai gasesc.
Mada trimite-mi si mie parola la adresa de yahoo ( daca se poate), te rog.
Multumesc
Edit: scuze ca am latit pagina, cine ma poate invata cum sa pun linkul cu denumire
nushulica spune:
fetelor am uitat sa va zic
vedeti ca este un cod pe ma-reduc zice ca da 2 cadouri surpriza...sa nu cumva sa va treaca prin cap sa-l folositi trimit geanta aia maro care pute si o pilota mica bej sintetica 100% mare teapa
INGRID
padi spune:
Nushulica, am vazut setul cu boluri, este foarte frumos. Sunt din ceramica, nu? In poze arata f. bine, dar in realitate?
Adriana
addya spune:
voi va vaitati ca aveti coduri shi nu puteti sa le folositi, eu ma vaiet k nu mai primesc de la LR nici o corespondenta, o oferta..nika.
aaaa, sa nu uit, am o oferta pt frigidere, aragaze, masini de spalat...
bine k exista ma-reduc !!!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
nushulica spune:
quote:
Nushulica, am vazut setul cu boluri, este foarte frumos. Sunt din ceramica, nu? In poze arata f. bine, dar in realitate?
Adriana
adriana arata si mai bine in realitate sunt lucrate bine n-au cusur si au si lingurita tot din ceramica alba pentru sos
addya am si eu oferta cu frigiderele
am mai dat o comanda iar...a2a pe azi dar am luat pt altcineva acum si doar 1 produs pentru mine
INGRID