***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clubb spune:

Multumesc mult Jasmine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Clau pantalonii sunt super, ma asteptam la un material mai nasparliu dar e ok. Putin cam "fosnitori" dar merge. Eu va trebui sa tai vreo 10-15 cm din ei dar sus sunt buni. Ce nu imi place: fermorul se termina direct in talie, deci fara nasture sau capsa si voi improviza ceva ca sa nu am surprize-surprize.
Fusta vine f bine, se pare ca ma incadrez cu succes in masura 50 dar trebuie sa zic ca e din polyester, asa ea arata bine dar se electrizeaza. Era misto de tot daca era o stofulita.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc mult, aissa! O sa ma mai gandesc atunci...
Edit: doar la pantaloni ca vad ca fusta nu o mai au masura mea...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da Aghatha, dar asta ma face sa cred ca cineva bate adresa de expeditie din nou nu se preia automat de pe contul meu asa ca pot aparea erori si la adresa, nu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu mai stiu cine intreba de preturi la sandalute ptr baieti, Vlada cred...la cum merge DC uit ce vroiam sa zic pana se deschide pagina..aveau si ptr baieti...pretul e cam 500-600 mii perechea.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mada ce sandale iti iei tu moka?adik cu codul ala de 15 euro?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

mada,pune link cu ce sandalute ai gasit sa vad si eu ,stau prost la cap sandalute pt piti vreau doua perechi sa-i comand ,deocamdata le pun doar in cos.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am primit si eu astazi primul colet, comanda din 10 aprilie . Mai am doua pe drum

3 sutiene (marimea s-a potrivit perfect):
http://www.laredoute.fr/vente-le-classique-a-armatures-en-tulle.aspx?productid=324096292&documentid=321407&categoryid=23110789&single=&hasnext=1&hasprev=1 material bun, dar asa cum se vede si in poza, parca aplatizeaza un pic...

http://www.laredoute.fr/vente-le-soutien-gorge-a-armatures-minimiseur.aspx?productid=324074209&documentid=389607&categoryid=23110789&single=&hasnext=1&hasprev=1 vi-l recomand, e frumos rau, cu bretele grosute si care sustin foarte bine;

http://www.laredoute.fr/vente-le-soutien-gorge-a-armatures-uni-unite-la-redoute.aspx?productid=324103045&documentid=321407&categoryid=23110789&single=&hasnext=1&hasprev=1 material bun, vine intr-o cutiuta draguta

La cod am ales setul de genti rosii (mai frumoase si calitative decat ma asteptam!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit alt cod de reducere (ma intreb oare daca il pot folosi si pe asta la fel ca pe celalat primit si care zice ca e personalizat ): 25% la sport+) livrare peste 90 euro+25%pag verzi.
Edit: codul mi se pare extrem de interesant, am pus niste tricouri pt sotz in cos, mi-a acceptat codul dar nu pot sa trec de je valide mon panier, nu-mi apare pagina urmatoare, aceea cu totalul. Voi ati reusit sa dati vreo comanda azi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Am primit alt cod de reducere (ma intreb oare daca il pot folosi si pe asta la fel ca pe celalat primit si care zice ca e personalizat ): 25% la sport+) livrare peste 90 euro+25%pag verzi.
Edit: codul mi se pare extrem de interesant, am pus niste tricouri pt sotz in cos, mi-a acceptat codul dar nu pot sa trec de je valide mon panier, nu-mi apare pagina urmatoare, aceea cu totalul. Voi ati reusit sa dati vreo comanda azi???

da claudia eu am reusit 2 comenzi

am primit si eu codul asta de care zici dar nu am gasit nik interesant sa mai comand...cred ca dde acum mi s-a cam aplecat de boarfe

INGRID

Mergi la inceput