***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 11
madau spune:
Sa nu ma uitati si pe mine cu sacoul va rog luni trebuie sa dau comanda
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Tonia Antonia spune:
Buna dimineata, fetelor!
Cam liniste pe la noi prin subiect...
Si eu am probleme mari cu golitul cosului. Imi pare rau ca nu pot comanda nimic dar poate e mai bine asa, mai salvez niste bani si nu imi incarc dulapurile.
Mada, mie sacoul pe care vrei sa il comanzi imi place, cred ca e OK, sa ne spui cum e cand il primesti in caz ca te hotarasti ca ma tenteaza si pe mine. Si, vreau si eu parola pentru contul redutistelor pe PM.
Va doresc o duminica placuta!
soanso spune:
madau,sacoul e dragut si nu e scump ,din explicatiile de la produs are croiala dreapta,despicat la manseta,are crapatura la spate (nu stiu daca e in tendinte),tesatura e din bumbac (se poate sifona daca e 100% bumbac) .
pe crem arata mai bine decat pe negru.
SOSO
addya spune:
madau, nush de ce dar mi se pare enorm 52 pt sotz, adica al meu poarta 50 shi al tau 52??? sigur ai masurat bine ???
edit: m-am uitat pe tabel, intr-adevar 52 la ei corespunde unui L la tricouri dar tot mi se pare mare...mai bine nu mai imi dau cu presupusul...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
claujro spune:
Linisteeeeee mare pe aici! O fi linistea dinaintea furtunii?! Nu..ca mai e mult pana la reduceri. Am inceput sa gandesc si eu ca voi: ce zile de nastre urmeaza si ce cadouri pt prieteni sa comand. Cred ca-mi fac o "rezerva" de cadouri pt zile de nastere si zile de nume... Altfel atunci dau din colt in colt si cumpar produse asemanatoare la preturi mult mai mari... Cred ca saptamana viitoare mai bag si eu niste bani si mai lansez o comanda.
Nici o comnada nu a venit inca, nici cea din 11.04 nici cele 5 din 13.04. Daca nu apare luni cea din 11 incepe sa mi se faca frica deja...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
addya spune:
mey claujuro, esti in "grafic" cu toate comenzile, stai binisor k vin ele!!!
am codul 52965, valabil pt taillissime p/e 2007, reduce 15 din 30 plus fdp 0 si sac vert amande cadou. probat, merge.
guess what? n-am ce comanda, parca nimic nu-mi zambeste...
adik ar fi dar nu vreau eu rochii-pantaloni-fuste pt ca sunt in mare cura de slabire shi n-am chef sa falfaie pe mine after. aceeasi dilema si la costume de baie...ramane doar bluzite si ceva pt sotz...
si ca sa va enervez de tot: nu-mi goleste cosul neam!!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
rall spune:
Mie vineri mi-a ajuns cea de pe 10.04.. deci cred ca cele de pe 11 (am si eu una pe 11) or sa ajunga luni
addya spune:
eu am 2 comenzi, 17 si 20.
nu astept nimik sapt. asta
din ciclul "n-am pe ce da banii" mi-am luat azi body lotion autobronzant de la nivea. m-am si dat cu el acum. in cel mai rau caz am dat 16 lei pe un body lotion foarte bine mirositor si hidratant (imi place tare mult cum miroase). in cel mai bun caz o sa ma si ciocolatesc un pic. daca va intereseaza rezultatele ziceti-mi si va tin la curent.
poop u all
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
aissa spune:
Addya da, sa ne spui ca sunt interesata si eu. Vad ca si Dove si Nivea si azi am vazut si reclama la Garnier lotiune de corp cu putin bronzant. Si cum eu sunt branza de alba as vrea sa ma colorez nitel dar dupa o experienta portocalie cu un autobronzant aplicat acum cativa ani m-am lasat pagubasa. Partea proasta e ca nici la mare nu ma bronzez.
Mi se pare mie sau a mai fost la cineva cazul: comanda de aseara, am primit mail de confirmare imediat insa in suivi apare inca la in curs de inregistrare. Nu am mai patit asa ceva.
Si celor interesati (nu stiu daca mai e la cienva vreo problema): saptamana viitoare Sabine e in concediu. Am gasit dimineata un mail pe adresa sotului unde am deschis discutia cu ea pt coletul din 21 martie si mi-a scris ca e "on leave" dar ca imi vor raspunde colegii ei?! De pe adresa ei, mira-m-as!
Poze
claujro spune:
Buna! Copiii dorm si cand se trezesc vreau sa-i duc la un loc de joaca la Booboo langa Primaria Sectorului 1.
Imi lipsiti, bine, niciodata nu s-a scris mult in wekend dar parca erau mai animate zilele uneori...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)