***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 10
vlada spune:
Care este codul pentru prosopul Nemo ? cel de pe prima pagina nu merge....Merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea
madau spune:
quote:
Originally posted by vlada
Care este codul pentru prosopul Nemo ? cel de pe prima pagina nu merge....Merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea
15695
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Gagici , a mai luat cineva sacouri ptr sot???? Barbata-miu vrea asta http://www.laredoute.fr/vente-la-veste-soft-grey.aspx?productid=324096657&documentid=321407&categoryid=23112008&single=&hasnext=1&hasprev=1 si nu stiu ce masura sa-i iau, aici poarta 52 dar dupa tabelul lor s-ar incadra la 54
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Scrisesem pe site sa intreb de ce nu pot folosi un cod pe care l-am primit pe mail.
Mi-au raspuns ca unele coduri personalizate se adreseaza numai cetatenilor francezi dar mai sunt trimise din greseala si clientilor din strainatate.Ca atare,ma roaga sa-i scuz da' codul primit n-am voie sa-l folosesc.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Scrisesem pe site sa intreb de ce nu pot folosi un cod pe care l-am primit pe mail.
Mi-au raspuns ca unele coduri personalizate se adreseaza numai cetatenilor francezi dar mai sunt trimise din greseala si clientilor din strainatate.Ca atare,ma roaga sa-i scuz da' codul primit n-am voie sa-l folosesc.
Macar nu s-au facut ca nu inteleg!
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Da...greseala la tine, aceeasi greseala la mine...Cam multe greseli in ograda astora...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
aissa spune:
quote:
Originally posted by viermisor
Care este codul pentru gentile rosii? Poze cu ele aveti?
Mersi
47732
Vezi in lista pe prima pagina, ai si poze acolo.
Am reusit si eu in sfarsit sa validez comanda, adidasii aia la 15 euro si fusta de blugi cu volane pt mandra, asta asa ca sa am motiv sa iau setul de genti rosii pt sor-mea.
Poze
claujro spune:
Am intrat cu Modzilla si e ok. Internet explorerul facea figuri. Poate ajuta asta si alte fete care au avut probleme cu comenzile si golitul cosului, incercati si asa, poate e mai bine...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Jasmine spune:
Pai eu cu Mozilla intru,si imi goleste cosul de nu ma vad.Am incercat si azi de cateva ori.Pot sa bag un cod,dar daca incerc inca unul,e clar :"votre panier est vide".
Oricum nu prea mai am ce sa iau.