***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Pai poveseste-mi mie despre Booboo asta,ca sunt interesata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pai hai in dupa-amiaza asta acolo...NU am fost niciodata aici, am fost in schimb la booboo din Tei si mi-a placut. E cel mai mare loc de joaca pe care l-am vazut (nu ca cel din Herastrau..) dar are restaurant, cafenea, loc de joaca pt piticii mici, separat loc de joaca pt cei mai mari, sala de petreceri...si mult mult spatiu. Cum o fi aici, vad azi, mi-e imi convine ca e mai aproape de DT, decat cel din Tei.

Au si site (poze, informatii...etc).

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor! eu am dat dimineata o comanda asa rapid ca am gasit niste chestii faine care mi-au facut cu ochiul mi s-a pus pata pe mov si am gasit o bluza si o camasa faina pe lr am mai pus o camasa si pentru sot si niste tricouri...sper sa mai primesc si eu maine o comanda

ziceti ca reducerile alea mari vin in iunie??si se vor baga si noutatile la reducere sau nu stiti??ca altfel eu mi-as comanda de pe acum niste chestii de la noutati decat sa raman fara ele

apropo in iunie e ziua mea deci o sa am grija sa-mi iau muuulte cadouri

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Pai Nushulica,buba e ca habar n-avem ce articole vor fi in vara la megareduceri.Daca ne-am grabit acum sa comandam ceva si o sa vedem acelasi produs cu reducere de 70-75%...asta e,ne zgariem pe ochi si pentru sezonul viitor stim ce avem de facut.Nasol e ca vezi ceva care iti place,gasesti niste coduri care nu-ti dau pace si te trezesti ca PAC! ai mai lansat o comanda.

Clau,mersi de invitatie,in seara asta chiar n-am cum.Dar te astept pe tine cu impresii de la fata locului,eventual pe PM,sa nu plictisim fetele cu offtopicu'.Daca am inteles eu bine e un loc de joaca in aer liber?

Mergi la inceput

corect jasmine asa e...abia sezonul viitor vom sti si noi cum functioneaza treaba cu red la lr
iar despre produsele pe care noi le-am luat si vor aparea cu reducere mare , ce sa zic...eu nu ma voi oftica ca doar nu m-a obligat nimeni sa comand am comandat sa fiu sigura ca prind stoc la marimea potrivita si culoarea pe care o vreau

vreau sa va intreb ..stiu ca a luat cineva rochitza asta

http://www.laredoute.fr/vente-robe-couleurs-d-ete.aspx?productid=324122140&documentid=207607&categoryid=22905235&single=&hasnext=1&hasprev=1

cum e??se aseaza bine??materialul cum e?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu am luat-o,este exact ca in poza,se aseaza bine,numai ca materialul nu e asa cum pare,poza e prelucrata si materialul e un fel de panza!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorenza

Eu am luat-o,este exact ca in poza,se aseaza bine,numai ca materialul nu e asa cum pare,poza e prelucrata si materialul e un fel de panza!

lorenza multumesc pentru informatie cred ca o iau si eu ca merge de vara si mie imi plac mult rochiile ca nu trebuie sa stai sa te mai gandesti ce asortezi la o fusta sau la pantalon

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

lorenza,

si eu vreau rochita pe care ai luat-o tu si o vrea si nushulica, dar daca raman cu burtica dupa ce nasc, n-o sa pice bine; voi ce ziceti?

Io am pus ochii pe asta, ca sigur n-o sa mi se vada burta dar astept macar o mica reducere la ea; in plus, 38 este disponibil abia dupa 5 saptamani :
http://www.laredoute.fr/vente-robe-en-soie-sandro.aspx?productid=324119018&documentid=207607&categoryid=22905252&single=&hasnext=1&hasprev=1

ella 37+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74

lorenza,

si eu vreau rochita pe care ai luat-o tu si o vrea si nushulica, dar daca raman cu burtica dupa ce nasc, n-o sa pice bine; voi ce ziceti?

Io am pus ochii pe asta, ca sigur n-o sa mi se vada burta dar astept macar o mica reducere la ea; in plus, 38 este disponibil abia dupa 5 saptamani :
http://www.laredoute.fr/vente-robe-en-soie-sandro.aspx?productid=324119018&documentid=207607&categoryid=22905252&single=&hasnext=1&hasprev=1

ella 37+

ella si eu am ochit rochitza asta dar e cam scumpa sincer...macar de-ar fi sub 100 un pic
poate ii reduc astia pretul in iunie dar vezi ca eu tot 38 vreau

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ella cand vad ce vrei sa porti tu dupa ce nasti, si cand ma gandesc cum eram eu.... La 30 kg puse in sarcina, dupa ce am executat un BB de 2,8 kg nici nu se vedea ca am nascut, parca ma intorsesem in luna a 7-a...
ma simt prost ca am propus albumul ala si eu n-am pus nici o poza, am sa fac in casa cateva, mi-am luat haine de vara si n-am apucat sa le port.
vreau si eu un sfat referitor la costume de baie 1 piesa. Cum ati comandat raportat la masuri? eu am pieptul destul de mare si n-as vrea un model care sa "turteasca", dar nu m-as baga nici la unul cu "cupa" (scuzati cacofonia) pt ka imi e frica sa nu se usuce greu la piept...voi ce ziceti?

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput