***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 13
Lorenza spune:
Ella,
rochita pe care am luat-o eu este (putin) evazata,nu m-am hotarat daca s-o iau putin in parti sau nu,asa cum e ascunde un pic de burtica,dar totusi eu daca as fi in locul tau,as astepta putin pana dupa nastere sa vad cat as da jos!Eu,de exemplu,dupa nastere am luat cam 10 kg. in plus, pe care am inceput sa le dau jos abia dupa cei 2 ani in care am stat cu copilu' acasa!Pana atunci,asa de mult m-a solicitat copilu',ca nici nu m-am vazut cum arat,bine ,e mult spus,dar am fost mult prea stresata cu altele,mereu in lipsa de somn si timp liber!Oricum nu toti copiii,sunt la fel!Iti urez o nastere usoara,fara probleme si un bebe asa cum va doriti!
ella_74 spune:
lorenza, addya,
io am luat deja 16 kg si mai am fix 10 zile pana la cezariana, deci cred ca ma opresc la 17 kg.
Stiu ca raman cu ceva kg dupa ce nasc, de aia ma gandeama sa-mi comand rochita 38, ca io purtam 36 inainte de sarcina ; in plus, sunt constienta ca indiferent de cat de repede oi da jos kilograme (n-am de gand sa ma stresez prea tare cu chestia asta), burta o sa am ceva vreme si din cauza asta mi-am propus vara asta sa port numai topuri si rochite care se trang sub sani, intelegeti voi ce vreau sa spun...
nushulica,
rochita e scumpa, e adevarat, dar e si foarte frumoasa si daca de ex. as fi gasit-o la Mango, mai jos de 4 mil n-ar fi fost, asa ca daca ajunge pe la 100 euro, io o vreau.
Hai ca macar 2 rochite marimea 38 or baga si ei peste 5 saptamani, cand o fi disponibila
ella 37+
madau spune:
Neata, hai la
Or veni azi ceva comenzi, io am din 15, 16 si 19
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
soanso spune:
neata ,
eu am comenzi din 10,13,18 ,pe cea din 10 o astept .
mada ,eu cred ca v-a fi mare sacou 54 daca te hotarasti sa-l comanzi .
sotul meu poarta aici 52 la 1.80 si 75-77 kg.nu are nimic 54 ptin dulap.
nici nu cred ca masuratorile din tabel sunt bune la toate .
pretul e bun ,am vazut ceva asemanator aseara in Metro si era la 200 lei si avea crapatura la spate.
SOSO
cin spune:
neata
abia am reusit sa citesc ce-ati scris peste week-end pt ca-mi merge site-ul ca pixu'..
noi am fost plecati pe la socrii..aer curat, iarba verde, gratar...obositor dar super fain...
eu astept colet din 17...oare o veni saptamana asta?
carolinah spune:
Mi-a venit coeltul din 10, in scrisoare, acasa, frumos!
Comandasem 2 perechi de jeans. Am luat masurile 38 si 40 si culmea, amandoua imi sunt bune, desi cea 40 e ceva mai larga in talie, intr-adevar. Anyways, imi stau bine.
Si mi-a venit si pilota orange cu roz. Imi place, mai vreau una! Care era codul la care nu mai aveau nu stiu ce si dadeau asta in schimb? Ca bag imediat o comanda!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by carolinah
[
Si mi-a venit si pilota orange cu roz. Imi place, mai vreau una! Care era codul la care nu mai aveau nu stiu ce si dadeau asta in schimb? Ca bag imediat o comanda!
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Nu poti sa stii ce iti da in schimb.E foarte posibil sa te trezesti cu setul maro plasticos.
claujro spune:
carolinah, eu am dat comanda cu codul de FDP gratis si cadou nuisetta plasticoasa de mamaie (vezi ca sunt vreo 5 coduri) si si-au cerut scuze si mi-au trimis pilota (dar nu oranj ci chocaolat- adica are niste dungulite maro, albastre...etc). Sau daca vrei tot pilota oranj, fa-ti alt cont cu alta adresa de mail si aplica din nou codul acela.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by carolinah
[
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Nu poti sa stii ce iti da in schimb.E foarte posibil sa te trezesti cu setul maro plasticos.
Exact. Ca s-o fi terminat sau pur si simplu li s-o fi facut mila de mine, ca deja aveam 2 seturi plasticoase...nu stiu...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
aissa spune:
Neata!
Mi-a aparut si mie comanda de sambata ca "en preparation", m-am linistit. Acum o sa o stresez pe Andreap cu comanda din 13 despre care sper sa ajunga (e a doua pereche de adidasi comandata ca prima o trec la ratate ca nu mai e disponibila chiar daca imi retrimit comanda din martie).
Si pentru restul cosului astept inca bani in card.
Poze