***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

A vanit postasul, a lasat factura Vodafone dar avizul din 11.04 nu... Inca o zi pierduta!!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Neata fetele!

Si astept o comanda din 13. Sper sa apara pt ca una deja am primit-o sub forma de scrisoare, trimisa par avion.

M-a mirat faptul ca desi mi-au venit pantofi barbatesti si o bluza, tot in punga i-au trimis.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Jasmine, am uitat sa-ti zic, a fost super naspa la locul de joaca de langa Primaria 1. Spatiul pt copii fffff mic si niste fete care nu-i lasau nici macar pe topogan sa se dea singuri, se dadeau impreuna cu ei. Si Matei are 3 ani si 4 luni, nu mai e chiar asa mic. Nu am mai intalnit asta la nici un loc de joaca, pana acum. I-au cam agasat fetele alea si au cerut sa plecam acasa. Distractia de o ora- o ora si juma, m-a costat 850 de mii cu tot cu consumatie. Nu mai merg acolo...

Edit: mi s-a parut portivit pt copii sun 2 ani (aviz amatoarelor )

Cel mai bine se simt (ai mei) la Arlechino si la Happy Kids (din p-ta Alba Iulia). Trebuie sa-l incercam si pe cel din Herastrau, acolo nu am fost inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetele!
vad ca voi asteptati comenzi din 10-15 eu inca n-am primit comanda din 7...dar am primit una din 10

si azi am fost la posta si nu am nimic

sper ca nu s-a pierdut ca aveam rochitza aia faina pe care o astept cu sufletul la gura

INGRID

Mergi la inceput

nushulica, m=ai facut sa-mi dau seama ca nu a trecut chiar asa mult timp de la comanda din 11. 23-11=12 zile (mai pot astepta). M-a panicat faptul ca au venit deja comenzi date dupa data te 11.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

m-am intors de afara si am gasit in cutia postala scrisoarea care continea cec-ul de 1.24 eur, suma ramasa de la reglarea primelor doua comenzi. a venit in plic...desfacut complet. are stampila cu data de 19.04...si a ajuns azi...oare coletul cand o ajunge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cin sa stii ca si mie mi-au venit ff rapid scrisorile cu cecurile (dar nu desfacute!!!) si m-am mirat pentru ca practic cel putin la primul coletul (care sigur era "scrisoare") a disparut dar cecul a venit, desi trimise odata.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetele care ati primit pana acum sub forma de scrisoare, vine mai repede ca un colet sau tot peste 10 zile face????

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

addya la mine a venit to la 12-13 zile scrisoare

mie iar imi sterge cosul si am sters si cookies intru si cu ienush ce sa mai fac la al 2 lea cod imi sterge cosul

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Addya,

Mie pana acum scrisorile mi-au venit in 8 zile (trimise par avion)

Singurul colet pe care l-am primit, trimis cu trenul a venit in 15 zile.

Asta sper sa fie situatia la al 2 lea pachetal meu din 13

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput