***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 15
nushulica spune:
hey dar unde ati disparut toate? nu mai aveti ce comanda sau nu mai aveti banutzi?
INGRID
claujro spune:
Io astept 6 colete . Asa ca nu mai am curaj sa mai dau vreo comanda, deocamdata!
Si, in plus, mi se deschid paginile la forum cu o viteza....de melc mort.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
addya spune:
ca melcul mort si putrezit....
eu dau diseara o comanda, adidasi pt sotz, socru si ce-o gasi si pt sufletzelul meu.....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
claujro spune:
nushulica, din tzspe comenzi tie ti-au venit toate?
madau spune:
Sunt si io pe aici, numai ca sunt super prinsa cu rezervarile ptr vacanta, m-au omorat cu zile astia de la agentii, ba au locuri, ba n-au...ma doare capul deja
Comenzi noi nu am mai dat, ar trebui sa-i iau sacoul sotului si cama atat. Am 3 pe drum
Merge DC-ul ca dracu, PM nu pot citi asa ca sa nu-mi dati, daca e ceva, aveti cred mailul meu
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
pe mine ma lasa nervii ... merge ca dracu' si chiar cedez nervos. mi-am amintit sa intru sa vad "redoutistele"
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
nushulica, din tzspe comenzi tie ti-au venit toate?
pardon am 22 de comenzi in total acum m-am uitat la suivisi mai sunt de venit 9 celelalte au venit toate...sunt o fericita nu?...fereasca Dzeu sa mi se piarda vreo una
acum caut de nebuna un cod la a/h 2006 sa iau finutei o tricicleta adik asta
http://www.laredoute.fr/vente-le-tricycle-dora-l-exploratrice-de-luxe.aspx?productid=324111170&documentid=201206&categoryid=22910003&single=&hasnext=1&hasprev=1
ce ziceti de ea?? cele care aveti deja bb...e buna pentru ingrid??are 1 an si 5luni
INGRID
soanso spune:
nu am primit comanda din 10 deja ma enerveaza,prea mult tb sa astept dupa comenzi!
nushulica , e draguta tricicleta inda din punctul meu de vedere are doua dezavantaje pt copii sub 2 ani:scaunul este destul de ingust si nu are suport pentru picioare , probabil la pedale nu ajunge asa mica si ar risca sa-si taraie piciorusele dupa ia.
sa nu te superi asta e parerea mea.
SOSO
ella_74 spune:
madau,
unde pleci pana la urma in vacanta?
io doar visez vara asta, sunt mufata la alaptat/biberon.
Astept septembrie ca sa pot pleca si eu fara bebe...daca m-o lasa inima, ca acuma ma dau viteaza...
ella 37+
nushulica spune:
quote:
Originally posted by soanso
nu am primit comanda din 10 deja ma enerveaza,prea mult tb sa astept dupa comenzi!
nushulica , e draguta tricicleta inda din punctul meu de vedere are doua dezavantaje pt copii sub 2 ani:scaunul este destul de ingust si nu are suport pentru picioare , probabil la pedale nu ajunge asa mica si ar risca sa-si taraie piciorusele dupa ia.
sa nu te superi asta e parerea mea.
SOSO
pai cum sa ma supar?? merci pentru sfat uite vezi eu daca n-am copii nu ma gandisem la asta...cam ai dreptate cred ca mai bine mai astept sa mai creasca
eu i-am luat de la buburuza o masina de la biami tot din asta de impins de la spate dar s-a cam plictisit de ea
intru si eu sa mai pun o poza in albumul comun singura de altfel pe care am facut-o dimineata cu un tricou din ala moka prix rouge pe mine,dar promit sa mai fac si sa mai pun
INGRID