***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

N-am rezolvat nimic azi cu biletele ptr vacanta, sunt un car de draci ca ma plimba astia de la agentii de m-au zapacit..ba au locuri, ba n-au. Maine vreau sa merg sa facem rezervarile, sper sa si gasim

Ella am ramas cramponati pe Delphin Palace, unde sunt mari probleme cu locurile, la fel ca si la Barut de altfel. Om vedea maine ce-om face, deja incep sa ma gandesc serios la o alta destinatie

Nushulica subscriu la cele zise de Soanso ref la tricicleta, am vrut s-o iau si eu Mirunei dar am abandonat ideea ptr ca nu are suport ptr tinut picioarele iar la pedale inca nu ajung. Poate la anul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nasol,Madau,trebuie sa va grabiti sa rezolvati maine sau poimaine cu rezervarea pt concediu.E nebunie maaare cu Bulgaria si Turcia.Eu am fost azi sa platesc pt Nisipurile de Aur si era agitatie mare la agentie.Sunau telefoanele intruna si tipele ziceau ca nu prea mai sunt locuri libere.Ma refer la Bulgaria si Turcia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Revin si eu cu rugamintea de a primi contul si parola.

Multumesc

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Seara buna redoutistelor,
Am intrat in primul rand sa citesc ce-ati mai scris, ati fost foarte harnicute.
Azi am primit si eu comanda mea de pe 9 aprilie si sunt f. incantata, e prima data cand sunt pe deplin multumita de ce-am luat, mai putin de gentile rosii cadou care mi se par cam mici.
Am luat fusta si bluza din poza asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4327985&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Am observat ca in general produsele Anne WEYBURN sunt de calitate si chiar daca sunt un pic mai scumpe eu nu am dat rateuri pana acum cu ele. Promisesem sa trimit si eu poze in contul comun dar n-am reusit pana acum, sper ca in we sa ma tin de promisiune.
Pentru cele care nu-si primesc coletele, am intrebat-o si eu pe tipa de la posta ce se intampla; mi-a spus ca nu sunt ei de vina, se fura pe tren, le-au venit colete din strainatate care in loc de produse aveau o caramida sau un fier ca sa iasa la greutate, s.a.m.d.
Pupici,

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neata fetele!!! mai dar sa stiti ca v-ati lenevit de-a binelea

haideti ce mai comandam??...glumesc...eu nu mai comand nik pana nu mai vin din comenzi ca am 9 pe drum asa ca azi maine pass

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna dimineata,

Fetelor, vreau si eu parola.............va rog.
Pe mine m-ati uitat........

Adresa mea: albastrea@gmail.com

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetili

Nushulica da' stiu ca ai fost vrednica...22 de comenzi...esti de departe cea mai activa "redoutista"

Cris-gabi ti-am trimis mail

Gabi25 da-mi adresa de mail ptr parola, nu pot trimite PM din cauza ca e bulit DC-ul

Jasmine nu-mi spune ca stiu ce balamuc e anul asta cu vacantele, unde mai pui ca noi plecam si gaska mare si tre' sa-i multumim pe toti, daca era dupa mine, pana acum aveam deja rezervarile facute, dar asa......

Croco sa stapanesti sanatoasa fusta, tare frumoasa e

Fug la dat telefoane..of, of, mai, mai

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mey nu mai ziceti ca-s eu cea mai activa ca poate mai citeste si sotul meu

mada bafta la cautari

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetele,

mie nu imi merge site-ul, nu reusesc sa ma loghez, si nici sa vad ceva... de ex linkul pus de croco nu am reusit sa il vad.

mada revin si eu cu rugamintea sa imi trimiti parola si user la biancandi@hotmail.com - vreau sa va vad si sa trimit si eu.

azi vreau sa dau o comanda (a treia de-abia).

Va pup pe toate,

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

nici eu nu vad linkul pus de croco, zice ca articolul nu e disponibil...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput