***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

Buna fetelor!
Nici eu nu reusesc sa vad link-ul pus de croco........
Madau.....ti-am scris si eu 2 mesaje in legatura cu fusta...pe care sa o adaugi la rubrica de Mica Publicitate....Multumesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

soanso multumesc pentru cod, mie nu-mi (mai) merge.

Ma tot rodea constiinta sa va spun (poate are cineva de gand sa comande) ca la o analiza mai atenta tricourile astea AWS
http://www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-fille-aws.aspx?productid=324112842&documentid=207607&categoryid=22918152&single=&hasnext=1&hasprev=1
m-au dezamagit: maieul e OK, dar tricoul e surfilat, nu tivit jos si la maneci si materialul nu e cine stie ce...

Nici eu nu vad link-ul lui croco...

madau asa-i cu gasca mare, e greu sa multumesti pe toata lumea, dar pe de alta parte e mai vesel.
Ce ma mir eu e ca in Ro se incep rezervarile pentru vacante cam la spartul targului. Eu mi-am invatat lectia anul trecut cand in aprilie n-am mai gasit la primele 2 hoteluri de pe lista de optiuni la Albena asa ca anul asta am luat-o din februarie.

Nemtii si alte natii prin februarie-martie isi rezerva. Si daca vrem la statiunile unde merg si ei, atunci trebuie sa ne miscam si noi. In Ro... poti rezerva si in iunie.

Ce mi se pare nasol e ca agentiile romanesti promoveaza intens turismul de Pasti si 1 mai iar ofertele pt vara le cam scot dupa aceste evenimente. Cand, of course, nemtotecii & co si-au rezervat de mult cele mai faine hoteluri prin strainataturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Multumesc Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...
Ieri am vazut fusta lui Croco... probabil intre timp au scos-o de la vanzare
Fetele...a bagat careva de seama: au aparut ceva noutati pt baieti? ca eu ma tot uit....luuuuung si degeaba...nimic interesant...
eu ma pregatesc de iesit afara...poate-si revine forumul pana atunci, ca merge in salturi ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi ai mare dreptate cu vacantele...astia ai nostri scot tare tariziu ofertele ptr vara, de ex anul asta le-au scos dupa Paste, eu am sunat la o saptamana dupa aceea si deja cateva hoteluri erau in "stop sale". Asa stim noi sa facem turism...si comert in general

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata,

Ma cam ingrijorati cu ce spuneti despre vacante... Eu ma gandeam sa plec la sfarsitul lui august in Italia si sa fac in iunie rezervarile. Credeti ca e prea tarziu? Sau voi vorbiti de vacanta de 1 Mai?

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Da, mada ti-am zis ca eu mi-am invatat lectia anul trecut.
Ei erau obisnuiti din anii trecuti cand vindeau cam numai litoral romanesc unde nu prea vine nimeni altcineva decat romani si era OK sa inceapa vanzarea in mai. Dar in strainatate, unde vorba aia, "concuram" pe aceleasi locuri cu strainezii... alta poveste.

In februarie-martie (cand tot strainul normal la cap isi rezerva pt vara) f f putine agentii romanesti aveau oferte. Pana la urma am ales agentia bulgareasca, Doamne ajuta sa fie bine!

Ei cred ca daca scot oferte pt vara nu mai vand Pastile si 1 Mai-ul?, sau nu-mi explic...

croco de vara vorbim, bineinteles.
Nu zic ca nu mai gasesti, poti avea noroc sa gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata fetelor ! Azi mai dau si io o comanda, abia astept, parca prea facusem pauza...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu deocamdata nu mai comand nimic, astept inca sa mai rezolv una-alta. Astept comanda de pe 13 (sper sa vina ca am comandat deja 3 perechi de adidasi pentru mine, macar unii sa ii primesc), de pe 19 retrimisa a 3-a oara de la prima comanda, comanda de sambata....plus sa vad cum rezolv comnda nesosita de pe numele sotului si mai am de platit saptamana asta si biletele la mare si saptamana viitoare asigurarea la masina asa ca vreau-nu vreau ma potolesc nitel.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor sunt un pachet de draci mi-au venit 2 comenzi scrisoare si comandasem pentru sotul meu o pereche de adidasi puma ferarri si in locul lor mi-au trimis o pereche tot puma dar niste ciudati ceva ce nici nu e pe site si arata si ca dracu

eu cu redoute m-am lecuit...gata asta mi-a fost pana aici adik totusi am dat 100euro pe o pereche de adidasi si mi-au trimis cu totul altcevanu mai pot de nervi si cand ma gandesc cat o sa se enerveze si sotul meu si pe buna dreptate

acum puma ferarri nu mai sunt pe site

ce ma sfatuiti sa fac??cum sa procedez ca nu vreau s-o las asa totusi...ca nu e vina mea la naiba

ma ajutati una din voi care stiti franceza bine sa le trimit un mail sa le explic ce s-a intamplat??va rog mult

INGRID

Mergi la inceput