Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 22
Laura13 spune:
dia1609 eu cand am plecat cu dani o sapt am luat TOT ce era de a lui
. asa am zis ca sigur nu uit nimic! am uitat forfecuta de unghii
si m-a zgariat de mama focului
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
chris NU UITA FORFECUTA DE UNGHII
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by chris80
dia-lista? e simplu: iei tot, plus cate ceva in plus, sa ai de rezerva pt zilele cand varsa si se pateaza pe hainute.geaca groasa/subtire; pantalon gros/subtite; rochita/fustita (1,2,... n...), dresuri, sosete, pijamaluta, babetica, incaltaminte groasa/subtire, caciula groasa/subtire; crema scutec, dupa baie, sapun, pampersi; medicamente; biberoane, perie biberoane, sterilizator/solutie sterilizat+vas in care sterilizezi, detergent vase; oala -olicica-pt supa (k doar nu o sa ii fac in oala alora; puteam sa renunt la supa sau sa ii dau borcan, dar nu inca, la vara, asa ca se adauga si mixerul, care are sorcatorul si blender);cadita(gonflabila in cazul nostru, dar ce iei pe mere dai pe pere, ca se cere si pompa de umflat); patutul pliant (toata lumea se mira, dar unde vor sa doarma, in dulap?!?); cearceaf, sac de dormit, prosop baie, caciulita dupa baie, vreo 2 jucarii, in cazul nostru o rata de cauciuc careia ii suge ciocul si un inel de dentitie. asta asa, la o prima vedere.am omis incalzitorul de biberoane, peria de par, ceainicul in care ii fierb apa. adica, cu alte cuvinte, absolut tot ce foloseste copilul.caruciorul l-am trecut?
lumea mi-a ridicat moralul, k pe masura ce creste vor fi mai putine. ok, o fi asa, dar cu olita, de exemplu, tot o sa ma car, sau cu papusa nu stiu care si cu zestrea aferenta papusii.
oi fi exagerat un pic, dar asta e. probabil ca erau mai putine fara mixer, daqr de asta am masina mare, sa o umplu. adevarul e ca prefer sa ii dau facut de mine, nu cumparat, in masura in care e posibil, macar cat e mica.
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
...sa nu uiti paturica,termometru baie/camera/corp,suzeta(daca este cazul),ap foto,incarcator ap foto/ tel si laptopul ,binenteles daca mai are loc...
,sau pe-asta il tii si pe picioare numai sa-l iei Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Ralumat spune:
Am intrat sa va spun ca am iesit victorioasa in negocierile cu TCM-ul. Asa ca azi am fost, am returnat faimosul storcator si ne-am achizitionat: una bucata pantalonasi cam pentru la toamna pentru David, set din ala de 5 bodyuri, sac de dormit (apropo, pentru cine intreba unde se gasesc subtiri- la TCM Unirii, la fantani, cu 30 RON; e dublat pe dinauntru cu prosop; maine dimineata pun o poza, pentru cine doreste detalii), o camasa cadou pentru Sf Gh si un sutien pentru mami! Macar nu am ramas cu porcaria de storcator si cu banii aruncati!
In Cora, promotie la Nestle: cumperi 2 sucuri sau 2 piureuri, primesti un card razuibil la care poti castiga un suport de masa Nestle (plastic de-ala colorat) sau inca un suc. Noi am luat suc de portocale pentru ca pana pe la 6 luni (daca nu chiar 8) nu ii vom da din portocala adevarata. La fel, am luat piure de pere - ii introduc in masa de fructe la sfarsitul saptamanii viitoare, dar para naturala probabil dupa 5 luni jumate.
Hai ca iar v-am zis tot din casa- adica pe unde am umblat noi azi.
La noi diversificarea merge din plin. Deja la 10 nu mai vrea lapte deloc si da de zor din limbuta dupa 100 ml de piure de mere, iar la masa de cereale ii dau din seara asta Milupa cu banana, alternativ cu Mere si morcov. Si din nou da de zor din limbuta, iar mai devreme s-a lasat cu urlete, ca el mai vroia, dar fiind prima data cand primea cu banana, nu prea a beneficiat ca sa se sature.Hehe, dar lasa ca vine vremea supei, sa vedeti ce greu va merge, ca s-a invatat cu gustul dulce al fructelor!
Chris, drum bun si odihna placuta la munte. Desi numai odihna nu va fi pentru tine, daca ti-ai luat toata bucataria
. Eu am renuntat la ideea de a mai merge la munte in mai, cand are sotul concediu- mai bine merg la mama, ea fierbe la supe si alte cele, iar eu....pierd vremea.
Se apropie ora de baita, va pup pe toate!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
danita spune:
salutare
dia : marmota a gatit mar copt ! a halit bb de numa !
miro: noi am primit o "chestie" de spalat pe dinti de la republica canada:) dar nu am desfacut nu stie fata sa foloseasca inca ....tre scoala;)
eu ii dau urmatoarele fructe : mar, clin de para , nectarine, f putin kiwi. nu ii dau banana si nici portocale sau alte citrice . am incercat azi branzica calcica cu mar , a mancat ....dar cre ca l-a cam durut burtokul .... m-am simtit vinovata :( .Ii mai dadusem de 2 ori dar de data asta cre ca i-am dat cam mult ....Ai incercat sa faci cereale asa mai groase amestecate cu mar ? eu i-am facut o data si a papat de am ramas eu cu gura cascata !
Ssssssssi nu te mai ascunde cu pupicii datzi in stg si in dr ...ce e al nostru e pus deoparte :P
chris : ma recunosc pe mine ! ramane casa goala !:))
ramsan : cum sunteti ? pupici
bambo : am un gratar d-ala de la metro , nu face fum deloc ... iese un gratar f bun si ok . vroiam sa imi iau unul mai de firma dar ....am renuntat ca si cu asta iese ok .
dandusel: meiiii toata ziua va fluturati prin parc .....ei ei
asizoi: pupici ptr Denis ptr ziua speciala !
a_deju: ai udat jepanuu? ai grija ca o sa ii cada o roata , daca nu il uzi :)
yagmur : astept povestile de culise :)
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!
pupici
D
BeBelusca
Ralumat spune:
Danitaaaaaa, kiwi si capsuni, fructe de-astea cu seminte mici, interzise pana la un an!!!!!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
saryta spune:
Desiree, m-monique, dia - multumesc pt. urari ....dupa mine toti bb sunt frumosi......Dia intre Sara si Antonia este un an si 5 luni diferenta si intradevar seamana foarte bine uite 2 poze unde zici ca sunt gemene Antonia si Sara
Numai ca Sara este lunguiata la fata, iar Antonia ara fata rotunda.

Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 , 4,
SLIDESHOW TONITA
a_deju spune:
quote:
Originally posted by danita
a_deju: ai udat jepanuu? ai grija ca o sa ii cada o roata , daca nu il uzi :)
BeBelusca
nu l-am primit inca, mai dureaza nitel... da' cum ilprimesc, il netezesc cu un servetel umed.... la asta te refereai, nu?? :))))))))
intr-o buna dimineata, o sa intrati pe forum, si-o sa gasiti numa'

..si bineinteles..
- aceasta fiind eu, de fericire c-am primit jeepanu' :)))Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ralumat spune:
Gata, m-am hotarat. peste 5 ani fac si eu o fetita. M-am topit cand am vazut poza cu cele 3 printese ale Sarytei. Cred ca esti tare mandra cand sunteti toate....iar de tati, nu mai zic, cred ca nu-si incape in piele de bucurie ca are asa fete frumoase.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
dandusa spune:
Saryta,
superbe iedutele tale,foarte frumoase
...,intr-adevar Antonia si Sara seamana izbitor...,dar Andra cum era ?Semana cu ele?
Luna 6-a,a Crinutzei 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

alexandra