Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 23
Yagmur spune:
Buna seara,
LMA sarbatoritilor zilei: Anca de Auras si Antonia de Saryta
Noi sint franti.. am sosit de la botezul frumosului de Denis... care a fost un cuminte... Ne-am distrat, am mancat super bine (maine trebuie sa tin dieta 

).
Fug sa ma arunc in pat.. maine recuperez paginile pe care nu le-am citit.
Pupici mamicilor si bebeilor
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
saryta spune:
Daca tot sunt mai libera hai sa va mai povestesc.
Ralumat- intradevar eu sunt f mandra si ma bucur ca am 3 fete sanatoase si frumoase ....tati si-ar fi dorit totusi si un baiat acolo de samanta ... dar asta e s-a impacat cu ideea ca are 4 fete(cu tot cu mami)
.
Dandusa - cu Andra nu seamana nici una ... nu stiu cred ca s-a aruncat mai mult la tati si la bunicutul.
Uite aici poze cu ea mica ANDRA

Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 , 4,
SLIDESHOW TONITA
dandusa spune:
Saryta,
sint mortale..,azi am chef de vizionat poze,asa ca m-am bagat sa-ti vad fetele...,poza asta este superba...,sa va traiasca fetele..si poate nu va lasati si mai faceti si-un baiat...,gata nu mai vreti?
Luna 6-a,a Crinutzei 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dianocica spune:
pfiu...23 grade in buc la ora...18...o caldura ....ne am transpirat cu toatele prin herastrau, pe d am uitat sa l creia o pauzasc
... vazut crinuta la rochitza,alesia la camuflaj, si am primit felicitari de la o babusa cand ne a vazut.
lavinia
alta...unde le gasiti, frate?
si tu esti prea finutza pt gusturile mele...
ii ziceam vreo doua..probabil nu prima oara, ca nu prea reactionez la socuri, dar daca as prinde o a doua oara...
miro vazut kara. cam bronzata un pic? sau ai fardat o ? e o dulce cand zambeste
chris 
saryta lma pt iedutza
ce mi place poza cu ele 3...
auras lma pt bubu, hai sa planuim o iesire....
donia de ce stai matalutza in umbra? esti suparata ca nu ti am dat detalii despre covor? hai ca avem referendum, tot e bine...
laura ce mi place cand iti revii...spune tot dse bb daniel. relaxat ca noi?![]()
pozele mai incolo ca merge netu' ca alte alea.
diana si david din 03.12.06
avem referendum
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
adinazot spune:
MIRO,branzica de vaci o fac din o cana de lapte cu 3 pastile de calciu lactic,se poate si cu 6-7 lingurite de zeama de lamaie.suc de morcovi nu i-am prea dat ca nu-i place si asa mutre face,asa ca o sa revin eu sapt viitoare sa vedem daca s-a razgandit.Noi am inlocuit deja masa a doua de lapte cu fructe si cereale si acum si branzica.LApte de obicei nu mai vrea,dar dupa supica intotdeauna mai bea si putin lapte.Eu zic ca papa bine.Poze din luna a treia am multe,am sa le pun eu la loc!!!
SARITA,am vazut si eu pozele si trebuie sa iti spun si eu ce fete frumoase ai,si normal sa fii mandra si fericita cu ele.Ce frumos!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Laura13
chris NU UITA FORFECUTA DE UNGHII

avem referendum
dianocica spune:
cateva poze, 2 cu noua smecherie de ras si cateva din parc, n am timp sa le aranjez...va pup, cat mai putine treziri...
avem referendum
Teutz spune:
Saryta, sa-ti traiasca Antonia, sa fie sanatoasa! Ai trei printese superbe, nu ma mai satur sa le privesc. Sara si Antonia chiar ca zici ca-s gemene in pozele alea!
Auras, la multi ani Ancai! Sa fie sanatoasa!
Mirona, admirat frumoasa Karina. Ce bronzata e!
Chris, ce mi-ar placea si mie o saptamana la munte! Super!
Azi l-am vazut pe d mic al Dianocicai, iti vine sa-l mananci de drag, sa-l musti de obrajori! De scumpa de Crinuta ce sa mai spun? Cuminte, ca de obicei, si zambareata.
Noapte buna, mamici si bebici!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by marani
A, uitam: DBUNNY, daca bb e constipat dc ii dai banana? avand in vedere ca papa si cereale, il constipa si mai tare, ma gandesc. Nu-i dai mar?
Mai vb. O zi buna!
mamica de bubamara
Aici de la 4 luni sau 4,5 se recomanda mar, para, portocala si banana. Dar cica sa avem grija...marul si banana constipatilor se da mai putin....No comment...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
pfiu...23 grade in buc la ora...18...o caldura ....ne am transpirat cu toatele prin herastrau, pe d am uitat sa l creia o pauzasc... vazut crinuta la rochitza,alesia la camuflaj, si am primit felicitari de la o babusa cand ne a vazut.
diana si david din 03.12.06avem referendum
![]()
bre (mircea radu, bre..), ai pus niste poze.... numa' about blank imi da............. de fapt, acusha vaz ca intre ghilimele..chiar asta e.. si anume blank.... nu conteaza.. poate maine :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)