Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
Dia1609 spune:
saryta, vazut pozele cu iedutzele.. frumoase foc toate 3! m-a frapat asemanarea dintre Sara cand era mai micuta si Antonia acum! chiar, ce diferenta e intre ele?
si ca sa nu mai zic ca de-a dreptul m-a apucat invidia cand te-am vazut cum aratai la botezul Antoniei, ce slaba erai ...off
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
doradora spune:
doaaammmmnnneeee, cate bagaje pt alexandra pt o saptamana! nu e adevarat!
in alta ordine de idei, azi i-am dat prima data supica cu morcov pasat. mama nebuna, i-am pasat si ceva cartof, si dovlecel. a fost super incantata, a mancat vreo 200 ml, dupa care si 30 ml lapte, dar asa, de obisnuinta, dupa care a regurgitat putintel si a fost super fericita!
habar nu aveam ca banana provoaca alergii, a mea nu are probleme si e f incantata de combinatie.mie mi-a zis doctorita, nu am mai stat sa verific, i-am dat si mananca zilnic fara probleme pana acum. dar daca o aparea ceva, o sa stiu la ce sa ma gandesc ca fiind cauza.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Dia1609 spune:
chris, fructele alergene sunt cu bataie lunga, in sensul ca se poate sa nu aiba nici o problema acum, ci peste 10 ani sa-i apara tot soiul de alergii ... supa de legume i-ai dat-o in biberon, sau i-ai dat 200 ml cu lingurita? sa-mi zici si mie dc are dureri de burtica, ca am auzit ca se poate sa aiba dureri de burtica de la cartof, si eu tocmai ce vroiam sa i-l introduc .. of... nici eu nu mai stiu, dar cica in occident se cam evita cartoful la bebelusi ca da gaze si dureri de burta ca la colici
fetele care se excursioneaza cu bebeii, nu faceti o lista de lucruri de luat pt bb, ca sa stim si noi celelalte ce avem de luat cu noi cand o fi cazul sa pleca undeva?
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
dandusa spune:
quote:
Originally posted by chris80
...plecati pentru o saptamina la munte?...,marfaaaa,vrem si noi...,unde plecati?
Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
doradora spune:
cu biberonul, cu tetina de cereale. pai imbatraneam cu lingurita, sau ma impuscam...nu a prezentat nici un simptom dupa cartof. oricum, naiba sa ii ia pe astia cu descoperirile lor: ca morcovul e bun, dar nu e bun, ca aia e buna, dar vezi ca nu e buna. de ce nu s-or pune si astia de acord, zau ca nu pricep.chiar pe dc e un articol care spune ca ii poti da banana la 5 luni -http://www.desprecopii.com/info.asp?id=625. spune si de cartof, si de para, tot la 5 luni. asa ca una peste alta, noi, mamicile, suntem puse in situatia de a face anumite alegeri dand cu banul.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by chris80
...plecati pentru o saptamina la munte?...,marfaaaa,vrem si noi...,unde plecati?
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
sinaia
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
m_monique spune:
quote:
Originally posted by desiree
buna fetili,
anateo, vorbim la tel si ne vedem luni..cine mai serveste IOR luni?
eu sunt nitezlush cam suparata...l-au piscat tantarii pe Octavian nu stiu de unde au aparut azi-noapte ca eu nu am tantzari si acu nu mai vad nici unul mama lor de tantari..
are 5-6 piscaturi pe fatza si pe gat si sunt deja inflamate..sunt umflate si rosii de parca ar avea lichid in ele...mor de draci !![]()
am pus baneocin, am spalat cu musetel, am dat cu crema de galbenele... nimic !
cu ce sa ii mai dau?
zici ca are varicela sau vreo boala din asta buboasa de-a copilariei !
sfaturi?
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
incearca o mixtura mentolata preparata in farmacie.
Andrei (16.12.2006)poze
desiree spune:
m.monique ..sarumana ! o s merg maine la farmacie !...
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
doradora spune:
dia-lista? e simplu: iei tot, plus cate ceva in plus, sa ai de rezerva pt zilele cand varsa si se pateaza pe hainute.geaca groasa/subtire; pantalon gros/subtite; rochita/fustita (1,2,... n...), dresuri, sosete, pijamaluta, babetica, incaltaminte groasa/subtire, caciula groasa/subtire; crema scutec, dupa baie, sapun, pampersi; medicamente; biberoane, perie biberoane, sterilizator/solutie sterilizat+vas in care sterilizezi, detergent vase; oala -olicica-pt supa (k doar nu o sa ii fac in oala alora; puteam sa renunt la supa sau sa ii dau borcan, dar nu inca, la vara, asa ca se adauga si mixerul, care are sorcatorul si blender);cadita(gonflabila in cazul nostru, dar ce iei pe mere dai pe pere, ca se cere si pompa de umflat); patutul pliant (toata lumea se mira, dar unde vor sa doarma, in dulap?!?); cearceaf, sac de dormit, prosop baie, caciulita dupa baie, vreo 2 jucarii, in cazul nostru o rata de cauciuc careia ii suge ciocul si un inel de dentitie. asta asa, la o prima vedere.am omis incalzitorul de biberoane, peria de par, ceainicul in care ii fierb apa. adica, cu alte cuvinte, absolut tot ce foloseste copilul.caruciorul l-am trecut?
lumea mi-a ridicat moralul, k pe masura ce creste vor fi mai putine. ok, o fi asa, dar cu olita, de exemplu, tot o sa ma car, sau cu papusa nu stiu care si cu zestrea aferenta papusii.
oi fi exagerat un pic, dar asta e. probabil ca erau mai putine fara mixer, daqr de asta am masina mare, sa o umplu. adevarul e ca prefer sa ii dau facut de mine, nu cumparat, in masura in care e posibil, macar cat e mica.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri