FIV 116

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kora, mladenBAFTA LA PUNCTIE!! sA FIE DD CU VOI!!
anto, zouzousa va fie cu folos injectoanele!! Rezultat final
galuscutaiti tin pumnii!! cred ca esti deja la austrieci!!
cellufrumoasa productie! Cu burtica umflata e normal..sa te odihnesti cat mai mult..e important!!
cris, aldocand faceti Et???
moniunde esti??

va pup pe toate! O duminica frumoasa la toata lumea!!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuska spune:

Luck, iti tin pumnii pentru fertilizare. Eu am fost foarte multumita de medicii de aici si de atentia pe care o primesti.
Am observat o diferenta foarte mare privind interesul medicilor de la Bucuresti (Giulesti) si cei de aici. Am simtit ca cei de aici chiar isi dau interesul sa ai reusita. Nu vreau sa supar pe nimeni privind medicii din Bucuresti (nu generalizez) dar la Giulesti m-am simtit tratata "pe banda" si nimeni nu te baga in seama (tot timpul erau f. ocupati ca sa mai stea si cu tine de vorba).

Fetelor, va tin pumnii la toate care sunteti in tratament si care deja asteptati rezultatul! Bafta si sa ramaneti cat mai curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Magda, Cristinici, Pussi multumesc de incurajari.
Marti, sper sa fiu in stare sa va povestesc cum a fost la punctie. Mai intai le asteptam pe KORA si MADLEN care o fac maine. Le tin pumnii!
Kora imi pare rau ca nu ai timp sa scrii. As fi vrut sa te intreb cum a fost cu injectia de Pregnyl? Eu o fac, adica mi-o fac in noaptea asta, pe la 3. Spre deosebire de Puregon, Pregnylul are si solvent, e mai dificil pt mine.

Nu stiu cum sunteti voi, dar mie mi-e foarte frica si am mari emotii!

Galuscuta, te asteptam cu vesti bune!

pentru nou venite pe Forum!

pe toate! sa ne vedem

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Kora si Madlen multa bafta maine si punctie usoara, sa aveti foliculasi babani si de calitate!
Cellu mult noroc si tie pt. marti sa vi cu vesti bune!
Cristinici !
Zouzou ne tinem de manuta...!
Pusicilor++! Iti scriu un Pm!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Doris, iti multumesc de informatie, dar eu totusi speram sa se faca cu anestezie generala pt ca totusi si o injectie pt anestezie locala e destul de dureroasa in zona respectiva, da dupa, nici nu vreu s aimi inchipui. Noi mai speram sa fie fiv fara, desi al noi o data fost sub un milion apoi alt analiza a fost sub o suta de mii, nici nu stim ce sa credem. Eu va tin pumnii sa fie cu reusita
Heleny voi cum stai cu spermograma, dar fiv unde faceti, si ce v-au spus medicii? Succes si voua.
Madlen, Kora tin pumnii strinsi strinsi
Cellu, Galuscuta succes si voua,

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cristinici, Gabita e mai in faza avansata ca mine, eu doar in mai am prima intilnire paoi vom vedea ce verdict ne da. Mai mult m astresez pe spermograma lui sotu. Dar vom vedea. Dar voi?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, Madlen si eu sunt cu pumnii stransi pentru reusita voastra. Cand puteti sa ne scrieti.
Cellu, nici cu pregnylul nu e dificil. Tragi serul din sticluta cu seringa si alt ac decat cel cu care te injectezi. Apoi introduci acul in sticluta cu "praful" si ii dai drumul. Se amesteca f. repede si tragi compozitia inapoi in seringa. Nu trebuie sa scoti acul. Schimbi acul si continui ca la puregon. Bafta!
Pussi, editez: aici sunt, doar ca zilele astea (vineri si sambata) am fost la Felix. Mi-am schimbat culoarea pielii un pic. Din alb s-a faut rosiatica , iar acum ca sa o mentin mai stau in sezlong pe terasa. Pacat ca nu pot si cu langa mine. De, kilogramele....

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Kora si Madlen, bafta multa la punctie!

Zouzou si Anto, va tin pumnii ! sa fie cu noroc la finalul acestui drum!

Noi va pe toate! suntem bine, creste burtik , puteti vedea aici ultimele poze.

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Moni, andicutoata lumea la distractieeu stau si-mi gust greturile. Tocmai am vazut ca intr-o sapt am slabit 2 kg. Nu pot sa mananc..nu mi-e pofta de nimic...
Moni frumos la Felix?? Ai facut si baita pe langa plaja??
Andicufrumoasa graviduta!! L-ai dantuit pe bb?

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Multumesc Moniland
Sper sa-mi mearga mai usor decat cu injectia de azi de puregon, cand am nimerit un vas de sange. Nu-mi intra serul, ma durea, dar nu stiam de ce dacat cand am scos acul si a inceput sa curga si sangele. Am aflat ca daca nu intra serul trebuie sa scoti acul si sa intepi din nou. Mi-ar fi fost foarte greu sa fac asta. Dar a trecut, ma doare putin mai mult decat de obicei.
Ata e!

Cellu

Mergi la inceput