FIV 116
Raspunsuri - Pagina 8
denissa_k1 spune:
Antosit,chiar mi-ai luat o piatra de pe inima!!de cand s-a inchis FIV115,umblu ca o disperata pe la toate titlurile de pe forum ,dau clic pe ele ,nimic, si nu am dat de nici un nume care sa-mi fie familiar...asta dupa ce intram de 10 ori pe ora pe FIV116,si nu recunosteam pe nimeni ...mersi ..
Cellu-succes ...sa ne dai un semn si noua, marti dupa ce vii de la punctie .Sunt f curioasa ,deoarece totul ptr mine e nou ..eu sunt doar la faza de analize ..care sper sa iasa bine ,cu exceptia ureoplasmei ,analizelor de cariotip si microdeletii de cr Y,pe care nu le-am facut ,caci nu se fac in Iasi .Apropo ,la tine ce a fost in neregula cu aceasta ureoplasma ?da infertilitate ?si unde ai facut-o?
Bafta !!!
sunshine4ever spune:
Adelais, de ce nu te-a lasat cu Dostinex, care e motivul? Te intreb ca si eu is sub tratament de dostinex pt prl mare.
Melutzica iti doresc mutl succes sa ai
Kora Pop Doamne ajuta
Cellu, iti dores si tie mult succes
si de asemenea tuturor succe sin continuare
DM
zouzounaki spune:
of in sfirsit am reusit sa intru pe forum...de ieri foarte greu am reusit sa intru,iar de raspuns n-am reusit deloc, doar acum...in fine..am facut analizele care au iesit asa dupa a 12-a zi de inhibare:
endometru=2,4
estradiol=19,4
ovare curate
de azi am inceput prima injectie cu Gonal F 900....ma intep cu 300 mg...mi-au zis sa fac injectia de gonal seara intre orele 16-20..ceva a intervenit si am facut injectia la ora 22...sper sa nu fie nici un bai,daca am intirziat odata..apoi de maine continui Daronda,de la 20 mg,cu 10 mg...sotul de azi ia Vibramicyn...eu am inceput sa iau Maca de 800..intrebarea este cite sa iau pe zi si pina cind? mai iau vitamina C de 500,magneziu,zinc si acid folic..astea nefiind prescrise de medic..le iau eu de buna voie..rau nu au cum sa faca...voi ce spuneti?
sper sa fie totul intr-un ceas bun,ceea ce va doresc si voua care ati inceput stimularea...va pup pe toate, nu va mai enumar sa nu uit pe careva
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
KoraPop spune:
Buna dimineata!
Fetelor dragi va multumesc mult de tot pentru sustinere,azi nu va scriu fiecareia in parte deoarece sunt pe fuga pt ca sotul meu trebuie sa lucreze la computer,dar tin si eu pumnii tuturor in plin tratament si felicit fetele pt valorile frumoase!Maine la punctie ma voi tine de manuta cu Madlen,vom face punctia una dupa cealalta....
Doamne ajuta fetelor de aprilie-mai si tuturor celorlalte in pregatiri,asteptari si gravidute!
Kora
CARPE DIEM!
DORIS_71 spune:
magdadomokos noi a trebuit sa recurgem la biopsie testiculara ptr. soztul avea foarte putini (750.000) si in rimul rind ptr. ca dupa o jumatate de ora erau toti morti. Deci cred ca ar fi fost foarte greu sa facem si fiv+icsi. Au spus ca in modul asta spera sa gaseasca 80-90% mai multi si in conditii mai bune.
Sunt mai multe tipuri de metode mesa, pesa, tese. Primele 2 am inteles ca se fac in caz de azoospermie, sotzul a facut-o pe a 3 el avind oligospermie.
Nu stiu sa-ti explic foarte bine. Se face in anestezie locala, o taietura de vreo 2 cm. si ia o bucatica de tesut. NU stiu daca il extrage cu seringa sau taie direct din ousor, doar din unul, apoi coase la loc.
Important este sa gaseasca ceva bun. Noi inca nu stim rezultatul dar una din zilele astea trebuie sa sun sa intreb ca pina l-au chemat pe el la control in data de 4.05 inebunesc.
Mi-au mai spus ca din ce ii iau ei ne ajunge ptr. 4-5 incercari. Sper sa nu fie nevoie si restul sa ramina la rece ptr. un al 2-lea .
Nu stiu daca am reusit sa te fac sa intelegi ceva, daca ai nelamuriri intreaba-ma.
la toate fetele sau in devenire.
heleny spune:
Doamne ajuta pentru toate fetele care care sunt in curs de a ajunge gravidute.
Doris asteptam cu nerabdare vesti de la tine pentru ca nu sunt multe cazuri de ICSI cu biopsie testiculara pe forum si noi cele care trebuie sa facem asa ceva suntem super stresate.
Eu personal as fi in stare sa vin in Italia sa facem preocedura.Te rog spune-ne si noua care sunt conditiile, preturile, si la ce spital faci tu.
Pupici,
Heleny
melutzica spune:
KoraPop si Madlen,mult mult noroc si bafta maine la punctie;va tin pumnii
La toate va doresc o duminica superba si numai bine
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
cristinici spune:
Kora ma bucur ca pana la urma ai reusit sa ajungi pana aici. Bafta maine la punctie si tie si madlenei.
Cellu asteptam sa ne spui cand va fi punctia.
Zouzou sa fie cu noroc de data asta.
Galuscuta sa se materializeze semnatura.
Melutzica nu te mai stresa si incearca sa-ti distragi atentia cu ceva filme faine.
Antosit foliculi buni siun rezultat pozitiv iti doresc.
Avalon vad ca esti hotarata cu schimbarea locatie. Tin pumnii sa vii graviduta.
Magda si gabitu voi in ce stadiu sunteti cu tratamentele?
Daca am uitat pe cineva scuze , va doresc la toate numai bine.
Gravidutelor pe burtici .
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
cellu spune:
[quote]Originally posted by denissa_k1
Cellu-succes ...sa ne dai un semn si noua, marti dupa ce vii de la punctie .Sunt f curioasa ,deoarece totul ptr mine e nou ..eu sunt doar la faza de analize ..care sper sa iasa bine ,cu exceptia ureoplasmei ,analizelor de cariotip si microdeletii de cr Y,pe care nu le-am facut ,caci nu se fac in Iasi .Apropo ,la tine ce a fost in neregula cu aceasta ureoplasma ?da infertilitate ?si unde ai facut-o?
Denissa, rezultatul meu pt Ureaplasma a fost pozitiv, ceea ce nu e in regula, din cate stiu eu este una dintre analizele care se fac atunci cand esti gravida, si, de asemenea si pt protocolul FIV, deci afecteaza fertilitatea si embrionii. Eu am facut-o la Institutul Cantacuzino, pt ca imi dadeau rezultatul mai repede. Dar aici este destul de greu ca organizare: tb sa fi pe la ora 7 dimineata, pt ca e lume multa, se deschide la ora 7,30. Iei bon de ordine, astepti etc. Costa 65 ron. Poti sa o faci si la Medsana, mai civilizat, dar rezultatul dureaza mai mult. Costa 95ron. Sau la alte clinici private sunt destule, in functie de timpul tau.
bafta multa!
Cellu