FIV 116

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

antosit succes cu tratamentul! sa fie cu noroc!
teli, madlen multa bafta!
kora bafta la punctie! te asteptam cu vesti bune!

Adhnana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pussi, Dariela: multumesc!

Dariela: cu cine vrei sa faci FIV nr.2? Tot cu Dracea?( eu cu ea fac).Ambitioneaza-te sa faci injectiile singurica.E mult mai comod si e usor.

Kora: frumosi foliculii tai, bravo! Multa bafta luni!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Korama bucur pt. tine. Cum era la inceput si cum ai evoluat catre sfarsit! Ce ciudate mai sunt organismele....Oricum te urmaresc din umbra ca si pe toate fetele care sunt in plin procedeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Nusy - Si al 2-lea FIV o sa-l fac tot cu dr.Dracea. Eu am fost multumita de ea; mi-a raspuns tot timpul la intrebari, nu m-a repezit niciodata si nu este ciufuta. In plus mie mi-a dovedit ca stie ceea ce face ~ ea a rezolvat o problema la care vestitul Vladareanu (Elias) dadea din colt in colt.
Cat despre injectii ma gandesc serios sa le fac singura. Data trecuta am avut o asistenta care le-a facut dar era aiurea cu programul. Asa singura mi le pot face oriunde si daca voi va descurcati inseamana ca nu-i chiar asa greu.

Am inceput iau Maca 3 pastile/zi dar vreau sa va intreb ceva:
- in perioada analizelor hormonale nu se mai administreaza? cu cat timp inainte?
- se opreste strict pe perioada inhibarii si se reia tratamentul in perioada stimularii pana in ziua a 3-a de la ET?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dariela: sunt total de acord cu tine. Imi place si pentru ca e foarte receptiva la ceea ce-i propui , e cooperanta.Plus ca zambeste continuu si-ti da o stare de confort... Pe perioada analizelor hormonale stiu ca se opreste maca( pentru ca influenteaza,fiind reglator hormonal),insa nu stiu cu cat timp inainte( eventual o luna,sa aiba timp organismul sa se " manifeste" natural).Iar la inhibare nu se ia deloc,ci doar pe perioada stimularii,asa cum ai scris.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

...numai bine ce am intrat si eu ptr prima data pe un forum -la FIV 115,caci ca dupa 3 raspunsuri am gasit lacatul pe usa !!!spuneti-mi va rog ,daca aici e continuarea? ( da stiu ,in mod normal asa ar fi , dupa 115 sa urmeze 116,dar nu regasesc nici unul dintre numele cu care ma familiarizasem ..putin ..Marrina ,Ella,MRL)multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetelor multumesc pt. gandurile bune!si
Diseara pe la ora 20 voi "comite" prima injectie cu menogon si cum o vre DD asa sa fie!Sincer nu am nici o emotie (cred ca m-au inhibat cu totul de data asta)!
Denisa_K1 aici este continuarea ...dar suntem asa de multe incat va mai dura un pic pana te vei familiariza cu toate!Bun venit dar sa nu stai mult si sa figi la Odisee!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
Vesti:
Vineri, ziua 12 de stimulare (puregon 200ui):
pe OD 6 foliculi, de: 19.08, 19.11, 18.87, 13.59, 13.33, 10.31
pe OS 6 foliculi, de: 20.08, 15.74, 15.50, 13.87, 11.26, 9.02,
Endometrul de 9.71mm
Mi s-a spus sa continuu inca trei zile (vineri, sambata, duminica) cu Puregon 200u.i./zi;
Duminica la 3 noaptea injectie cu Pregnyl 10.000u.i.
Marti la ora 14, prelevarea. Tb sa fim la ora 11 pt completarea unor formulare. Voi stiti ceva, ce fel de formulare or fi?
Tot de ieri, pt Ureaplasma -Klacisd SR (Claritromicina), 1 pastila de 500mg/zi, timp de 5 zile, pana in ziua prelevarii, apoi antibiotic dupa prelevare. Numai eu, pt ca el ar avea modificati daca ar lua antibiotic.
simplu, nu-i asa.
Mi-eee friicaaa!!
Simptome: parca as fi gravida de-acum, am burta tare, si cam umflata, mi-e greu sa ma aplec, simt o presiune in ovare si chiar junghiuri.
Ata e
MADALINA28, DARIELA
KORA, bafta, tu esti LUNI!
Melutzica
Antosit ,Aldolina, Galuscuta, Cris86, Teli,Zouzounaki, AndradaP, Danyalo, DORIS71,Gabitu, Madlen sa ne ajute DD!

Pussi pe burtici!
Scuze, daca am omis pe cineva! Nu stiu cum puteti voi sa urmariti toate fetele, eu nu resusesc.

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna, fetelor! Cu toate sfortarile mele, pana vineri seara (din Elvetia) si luni (din Ungaria) nu pot face rost de acest progesteron injectabil. Asa ca pentru inceput, voi folosi utrogestan; cred ca daca e sa fie, va fi oricum. Vreau sa multumesc tuturor fetelor pentru ca sunteti alaturi de noi, de mine si de Kora, in aceste momente deosebit de importante pentru noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Pussi, multumesc pentru urare si primire! Esti tare draguta. Sper ca toate sa ne realizam acest vis cat mai curand. Iti dorec tie si puilor multa sanatate iar tuturor celorlalte fete care lupta, multa bafta!
A

Mergi la inceput