FIV 116

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Adelais: analizele le poti face oriunde.Sunt valabile 6 luni.

Melutzica: incearca sa dormi,sa nu te mai stresezi,ai vazut ce spunea Oana,ca stresul este un factor cu mare implicatie in rezultatul FIV-ului.Acum depinde doar de DD,asa ca stai linistita...Eu iti tin pumnii!

Pussi:

Eu am facut aseara prima injectie diphereline.Am facut-o in colaborare cu o prietena,asistenta medicala,adica eu am preparat solutia,ea m-a intepat si eu am impins pistonul( hihihi!).Asta,ca sa invat.Iar din seara asta mi le fac singurica..si am niste emotii....

Vigi_lentu: tu nu mai spui nimic? Nu ne mai povestesti despre voi? Cum se simte sotia ta?

si mult noroc tuturor fetelor!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Nusy, multumesc mult pentru raspuns! Bafta cu injectia! Sper ca nu doare prea tare.
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mersi! Cand bag acul nu doare absolut deloc,dar cand imping solutia ustura si trebuie sa ma opresc mereu...oi fi eu mai sensibila

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mai fetelor am si eu o intrebare de 1000 de puncte si anume:eu sunt momentan in ziua 21 de CM respectiv ziua 8 de la punctie si ziua 5 de la ET;medicul meu m-a chemat la control in data de 2 mai respectiv cand voi fi ziua 32 de CM! mie in mod normal imi vine CM prin ziua 25-28;acum intrebarea mea este-dupa FIV,vine CM in mod normal sau cu intarzieri in cazul in care nu esti gravi???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Melutzica,in mod normal atat timp cat iei utrogestan sau te injectezi cu progesteron nu ar trebui sa-ti vina,mie mi-a venit chiar in ziua cand trebuia-din nefericire, cred ca nu am asimilat utrogestanul.Iti doresc sa nu-ti mai vina vreo 9 luni.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nusysa fie intr-un ceas bun prima injectare!!!Tinem pumnii!!!
melutzica in cazul Fiv-ului conteaza mai mult datele ET-ului, asa ca CM nu-ti vine in mod normal decat dupa 14 zile de la Et daca tratamentul de sustinere este bun...sau deloc. Atata timp cat iei progesteron sub diverse forme nu vine CM!
adeliasbine ai venit!! sa fie prim-ultim Fiv si sa se termine cu la tine in brate!!

PUSSI 6+

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Pussi,madalina,mersic frumos de raspunsuri,utrogestan iau cate 4 capsule intavaginale pe zi,plus o capsula efervescenta de magneziu plus una de acid folic,ieri mi-am dat si o injectie cu progesteron,deci ar trebui sa fie bine

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Am sosit si de la ultima eco:cei 6 foliculi ai mei de pe OD au urmatoarele dimensiuni: 28,8 mm, 20,7 mm, 19,9 mm, 17,8 mm, 17,8 mm, 14,3 mm si endometrul are 8,2 mm.Am mai facut acum dimineata 1 diphe la indicatia dr. Matei si deseara la ora 20.00 fac pregnylul,iar punctia va fi luni dimineata.Doamne ajuta!

Va pe toate si urez multa bafta din tot sufletul fetelor care sunt acum in timpul tratamentului,dar si celor in asteptare,in pregatiri si gravidutelor sarcina cat mai usoara in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kora - Sunt alaturi de tine la punctie!
Celu - Inca putin si ajungi la ET. Doamne ajuta!
Moana - Dupa esec o prietena imi spunea ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi. Noi suntem sigur programate pentru runda a 2-a.
Madalina -
Antosit - Sa fie intr-un ceas bun!
Madlen, Teli - Succes fetelor!
Melutzica - Stiu ca asteptarea este foarte, foarte grea dar incearca sa te linistesti putin. Nu mai cauta simptome (au fost fete care le-au avut si tot n-a fost sa fie). Gandeste-te ca esti intr-un scurt concediu de relaxare si ca peste putin timp vei veni cu II. Progesteronul injectabil de cat este?
Nusy - Spor la injectat. Incep sa-mi fa curaj si poate data viitoare incep sa invat sa fac si injectii.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

antosit succes cu tratamentul! sa fie cu noroc!
teli, madlen multa bafta!
kora bafta la punctie! te asteptam cu vesti bune!

Adhnana 15+

Mergi la inceput