FIV 116
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
multa baftaantosit ,,tin pumnii..
meluleee sunt aci si ma gandesc la tinee..
va pupp pe toate si va tin pumnii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
madlen spune:
Eu sunt azi in Z8 de stimulare. Am avut 16 foliculi intre 12.9 si 19.5, endometru e cam micut 7.9, estradiolul 3670. Duminica ultimul echo, iar luni punctia. Va pup pe toate si va doresc o seara minunata!
DORIS_71 spune:
LilianaFi i-mi pare rau. Abia acum am citit vestea, capul sus si inainte, trebuie sa reusim.
Tin pumnii la toate fetele care sunt in focuri.
Eu pe 19 am fost la eco, totul ok si seara am facut 1/2 decapeptyl 3,75.
Azi am fost cu sotzul ca sa faca biopsia testiculara, mititelu ce durere. Acum e in pat la odihna ptr. 3 zile. Sa speram ca efortul nu a fost in zadar. Pe 4 merge la control.
Iar eu de pe 2 incep intepaturile cu gonal.
la si la cele in devenire.
pussi spune:
antopentru maine!!Sa fie in ceas bun!! si sa vi cu mine la gravidute!!! Sa aiba DD grija de tine!!
PUSSI 6 fix
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
sunshine4ever spune:
Doris, te rog imi scrii in ce consta biopsia testiculara? Daca nu vrei aici direct poti pe mai, adresa mea este jumperm2003@yahoo.com, te rog ma intereseaza pote o sa trebuiasca sa recurgem si noi la asa ceva
DM
pussi spune:
zouzoute asteptam cu vesti bune!!
galuscutavad ca nu mai intri, cred ca ai plecat la austrieci!! Noi iti tinem pumnii!! Sa te intorci
koracum esti???Tinem pumnii!
Melutzicace fac puiutii??
cris, cellu, mladen, aldo
PUSSI 6 fix
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
luck spune:
Danuska incep si ue tratamentul pt fiv la Sibiu - incep in z 21 si prin luna iunie daca ajuta DD la inceput o sa fac fivul.
Am inteles ca ai fost foarte mulumita de doctori
melutzica spune:
Buna dimineata dragelor
Eu nici azi nopate nu am dormit mai deloc,ma chinuie gandurile astea,si imi tot fac griji pt puiutii.Eu am grija de ei cat pot eu mai bine insa ...nu stiu...nu vreau sa pic de sus tare daca nu iese nimic...Stau cumintica si nu fac mai nimic,mai ies cu mama si cu sotul meu la o plimbare in rest stau numai in gradina la aer si in pat.Tot ma caut de simptome,da stiu si eu ,parca sanii nu ma mai dor asa de tare ca si ieri..
Gabitzule, si eu ma gandesc la tine fff mult si tu imi dai putere,daca tu ai reusit eu is bebe mic in comparatie cu tine
Pussi,tare is scumpici puiutii tai,ai mare grija de ei si de mamica lor;iti doresc din inima tot binele din lume
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
adelais spune:
Buna gasit tuturor! Urmeaza sa fac un prim (si sper ca ultim) FIV la Giulesti posibil in Iunie (daca analizele vor fi OK). Tb. sa-l sun pe dr. sa-mi spuna care sunt analizele necesare dupa ce stabilizez prolactina cu bromocriptina (nu ma lasa sa iau Dostinex cu care o tineam sub control fara probleme). Va rog frumos sa-mi spuneti si mie, daca stiti, daca analizele pt. FIV trebuiesc facute obligatoriu la Giulesti sau le pot face unde vreau. M-ar mai ajuta daca as sti si cu cat timp inainte de FIV sunt rezultatele analizelor considerate valide.
Va multumesc anticipat pentru ajutor si va doresc tuturor multa bafta!
A