FIV 116
Raspunsuri - Pagina 10
cristal1995 spune:
Kora: am 2 FIV-uri la Giulesti: dr. Dracea+dr. Cocei.
Luna asta voi avea doar ET....Fetelor, am niste emotii.... mai mari decat la FIV... Pe 30 merg la echo, sa vada dr daca ovulez normal, singura, daca nu, tre' sa mai astept o luna, si sa imi induca ovulatia... Chestia asta este total noua pentru mine...fara stimulare si echo de 2 ori pe sapt si tot tacamul. Trecand peste faptul ca ma cheama asistentele in Z12 la echo, desi stiu deja ca punctiile le-am avut in Z18, respectiv Z20... Ca nu pot fi si eu un om normal, care ovuleaza in ziua 13-14. Toata lumea imi tot spune ca la varsta mea (27->28), nu ar trebui sa fie probleme, ca sa punem doar 2 embrioni, sa nu fie sarcina super-multipla, sa nu facem stimulare prea multa, sa nu, sa nu.........OFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!
Sper sa ma mai tina Dumnezeu intreaga la minte, ca de pus pe mine am tot pus, par mi-a iesit peste tot, ce sa mai zic?! Macar sa fie cu folos, ca nu ma supar.
Mult succes la toata lumea, nervii tari, ca de asta avem nevoie in primul rand!
Imi pare rau ca nu pot sa va trec pe toate in lista la pupici, dar sa stiti ca ma rog in fiecare seara pentru sanatatea voastra, a tuturor, si sper ca, intr-o zi, cineva sa ne auda si sa raspunda!
Aly
zouzounaki spune:
de mai multe de ore incerc sa va scriu...si de abea acum am reusit..nu stiu de ce se deschid paginile asa de greu..si la citi hormoni bag acum in mine,imi cam pune rabdarea la incercare
Kora si Madlen sa fie totul super bine maine la punctie
Anto cum merge?cum te simti?pe cind punctia?mie mi-au zis ceva de 2 mai sau 3..maine am sa stiu mai bine...cred ca si tu tot pe atunci..tin pumnii
Cellu tin pumnii
Pussi
Galuscutasintem alaturi de tine...tin pumnii sa fie tot super bine
Andicule esti superba...de abea astept sa iti seaman si eu la burticuta
maine am sa merg din nou sa fac estradiolul..cei de la clinica vad ca ma pun din 2 in 2 zile sa fac estradiolul...spuneti-mi maca de cite ori sa iau pe zi?de 2?maca care o iau este de 800...pina cind sa iau maca?
Mada am intrebat despre faza cu miligramele...cele din Szeghed contin 25 de mg de progesteron in 1 ml..cele din Italia,contin 100 mg de progesteron in 1 ml..deci acum ramine de cum ne vor spune medicii sa le administram
Melutzica iti tin pumnii sa fie cu ochisori
scumpele mele,va pup pe toate cu mult drag...o noapte cit mai frumoasa
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
DORIS_71 spune:
HELENY eu nu te sfatuiesc sa-l faci in Italia. Aici este o lege naspa care nu-ti permite sa congelezi embrioni care-ti ramin. Practic poti sa congelezi doar ovulele, dar am inteles ca asa sunt foarte mici sanse de a rezista dupa ce le descongelezi. Majoritatea italienilor se duc afara sa faca FIV din cauza asta. In Spania, Austria etc. sunt preturi mai mici si ai voie sa pui la rece productia. Ai vazut GALUSCUTA ea locuieste in Italia si a facut 2 FIV in Romania si acum face al 3-lea in Austria. Eu nu pot din cauza de timp. Cu munca care o fac nu pot absenta nici eu nici soztul.
Sper ca ti-am fost de folos, daca ai alte nelamuriri scrie-mi si am sa-ti raspund.
toate fivoasele si sa dea Bunul DD sa avem cit mai curand mult doriti.
melutzica spune:
Korra si Madlen,super multa bafta pe azi la punctie!
Zouzounaki multumesc scumpete si iti doresc si tie la fel.
Cellu,pup dulce fata sa treaca durerea si frica
Eu sunt bine,cu mult nesomn in mine caci nu pot sa dorm aproape deloc si inca in concediu medical pana joi.Mi s-au umflat sanii enorm si ma dor la orice pas si la orice atingere,mameloanele s-au inchis la culoare(fapt remarcat chiar de sotul meu) si s-au marit si ele,ma simt umflata si tensiuni la nivelul ovarelor,in plus am abonament la toaletaInsa stiu ca toate aceste semne se pot datora progesteronului precum si CM.Acuma,cum o vrea Dumnezeu,nu mai im fac griji caci am facut tot ceea ce am putut sa se prinda puiutzii ,mai departe ramane la voia Domnului.
Va pupacesc pe toate cu mult drag
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
gabitu spune:
Kora si Madlen va tin pumnii si ma rog la DD sa fie bine. Va pup si va urez bafta multa.
Cristinici eu astept marea invazie si apoi incep cu injectoarele. Sunt la faza de AMR.
Zouzou si Antonsit bafta multa cu injectoarele.
Pupici si multa bafta la toate FIV-oasele
antosit spune:
Buna dimineata!
Kora si Madlen cred ca la ora asta sunteti in focuri, eu va tin pumnii sa veniti cu vesti bune!
Zouzou momentan sunt bine, abia vineri merg la eco sa vad ce "produc" pana atunci,punctia cam tot pt. 2-3 mai este preconizata; simptome de la stimulare inca nu prea am, am ramas tot cu cele de la inhibare!
Pusicilor sper ca sunteti mai bine si ca va mai lasa greturile!++
Gabitu!
Andicu+!
Fetelor la cat de naspa merge forumul nu stiu daca mai reusesc sa scriu azi, dar va pupic pe toate!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Aldolina spune:
Buna dimineata frumoase actuale si viitoare mamici!
Madalina28, pe 30 ma duc la eco si ii arat injectoarele sa vedem ce-mi spune. Nu-ti face griji de reteta, o sa ne intalnim noi si mi-o dai atunci. Ai mai lasat tigarile?
Aly, tu la ce dr. te duci pe 30? Activeaza-ti PM-ul.
Pussilici, cred ca fac ET-ul pe 2 sau 3 mai. Am niste emotii..... la puterea treia.
Andicu, multumim pentru poze mamica frumoasa si fericita!
Kora, Madlen, va tin pumnii astazi la punctie, sa aveti productie frumoasa si sa fie cu noroc.
Zouzou, Andrada, Kitta, Moniland, Galuscuta, MOana, Antosit, Teli, Avalon, Cellu, Melutica, Aurel Cris, Doris71, Magda, Nusy, Gabitu, BebiF si tuturor celor aflate in tratamente, injectoari, asteptari, va tin pumnii sa fie bine in continuare. Mult succes!
Adhnana, Shericut, Liana, Lachi si toate , pe burtik, poate, poate se ia.
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, vroiam sa apelez si eu la experienta voastra vasta...Sunt dupa o hiperstimulare in urma careia am obtinut ...un ciclu menstrualAm vorbit cu dr mea, Neamtu Corina , endocrinolog(am ovare polichistice) si mi-a zis ca facem pauza o luna apoi trecem iar la stimulare si daca ajung din nou la hiperstimulare fac FIV. Ideea e ca mi-a zis ca va vorbi cu Cocei care este dr ginecolog la care merg si ca voi face vitro la o clinica particulara la care merge aceasta. Nu stiu ce sa zic, in primul rand ca nu merg pe tratamentul de stimulare clasic, cel de la giuli cu inhibare(luna trecuta mi-a dat menogon 9 zile 1 fiola pe zi si vazand ca nu reactionez a trecut la 2 fiole pe zi si am ajuns la hiperstimulare)si in al doilea rand as vrea totusi sa fac Fiv ul la Giuli ca mi se pare mai sigur ...si mai ieftin.Voi ce ziceti?
pussi spune:
buna dimineata si de la noi,
kora, mladenproductie frumoasa si de calitate..si tot azi sa se formeze puiutii multi doriti!!
zouzou, anto, galuscutasa va creasca outele frumos!
aldo, cristinem pumnii pt. 2-3 mai!!!
cellutu urmezi maine!!
PUSSI 6 +
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi