FIV 116

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kora, Madlen - pentru o productie buna si vioi!
Doris - In urma biopsiei colecteaza pe care ii congeleeaza si ii refoloseste? Oare aceiasi procedura se poate face si la Giulesti?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Aldolina: la d-na dr Laura Dracea...adica la 10:30, cand isi incepe ea programul de echo...Tu?
Fetelor, succes la punctiile de azi, sa aveti o recolta buna si multi puiuti frumosi. Sper ca nu optati pentru anestezie totala...Am si eu un fix cu chestia asta...
Pupici la toata lumea!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Am sosit acasa de la punctie,totul a decurs bine,ma simt bine si sunt bucuroasa ca din cei 6 foliculi ai mei am obtinut 5 ovocite de cea mai buna calitate,expandate a zis d-na Matei.Sotul meu a donat si zicea d-na Matei ca a avut un voplum f. bun,ramane de vazut pe maine dimineata cati embrionasi vom avea si mai ales pe miercuri dimineata cand vom face ET-ul.Va multumesc din suflet pt sustinere si galerie si Shericai pt telefon!
Madlen a obtinut 13 ovocite dintre care unul nu e bun,dar se poate baza pe 12 ovocite bune!
Cu DD mergem inainte!
Sa dea DD ca toate sa reusim,DD faca-se voia ta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Kora, Madlen, felicitari!! Acum facem galerie pentru embrionasi!!!
Aly, activeaza-ti PM-ul ca sa stabilim cum ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Kora si Madlen felicitari . Sa dea DD sa se dezvolte bine embrionii si sa se prinda de burtikul voastru. Tin pumnii
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora Madlen felicitari din tot sufletul.....tin pumnii in continuare...bafta multa,multa !

...eu fetelor mi-a venit si trecut CM...care a fost cit se poate de normal(nici mult,nici putin,nici cu cheaguri)...astept discutia cu dr....sa vedem ce zice,ce planuri...

Numai bine tuturor...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Kora ,Madlen vad ca aveti vesti bune, mult noroc in continuare.
Gata , azi la ora 23 pregnilul , miercuri punctia.
Am doar 6 foliculi de cate 18 fiecare , Doamne ajuta sa fie de calitate ca ar fi suficienti.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Kora, felicitari pt productie inca o data, sa fie maine toate outele la raport dolofane si in curs de divizare !
Nusy, felicitari pt inceperea tratamentului, sa fie intr-un ceas bun ! Ne vedem la un pescuit?
Anto, bafta la tratament! Sa va stimulati bine!
Cellu, bafta maine.
Melutico , mult succes, dupa semne, semne bune anul are! Abia astept vestea cea buna!
Zouzou, mult noroc la stimulare, oua multe la hectar .
Moniland ce mai faci? te-ai hotarat unde va fi?
Andicu, pupici pe burtici, cresteti, cresteti!
Aldoline !

Noi suntem bine, ne pregatim sa ne aratam saptamana viitoare cuculetul sau alta pasare cantatoare la ne'a Iosup, sa vedem si noi ce creste pe acolo. Sau pe ce limba cantam .
Deocamdata il puteti vedea in eco de mai jos. Sa-l stupiti sa nu mi-l deocheati .
Va tin la toate pumnii !

Shery 12+

my precious

eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ALDOLINA merci mult cum sosesc iti dau un mesaj.
KORA ma bucur ca totul a decurs bine,iti tin pumnii sa fie totul ok
MADLEN sper ca si la tine totul a fost ok
TELI bafta miercuri
CELLU incerca sa te relaxezi,totul va fi bine ai sa vezi
ZOUZOU,ANTO spor la injectat pe mine partea asta ma terorizeaza ca sigur nu voi fi in stare sa ma intep si nu cunosc pe nimeni sa ma intepe.Va pupacesc
MELUTZICA,GALUSCA va astept cu vestile buneutelor
SHERI nu am putut sa vad nimic acum,cred ca sunt iar probleme cu forumul dar am sa ma uit si promit ca nu-ti deochi bebelusulpt mami si bebe
PUSSI incet incet va trece si perioada asta cu varsaturi,ai grija de tine si de Titi Mici
Fetelor va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, exact cum am prezis 5 ovocite. Mama, ce ma mai pricep . Iti tin pumnii ca toate sa se placa cu . Si sa vezi atunci ce copilasi reusiti vor iesi. Important e sa treca bine noapte, iar maine dimineata asteptam vesti despre celule.
Madlen, tu cum esti?
Sheri, nu-l vad, nu-l vad .
Eu deocamdata stau pe tusa si astept CM, care nu s-a hotarat sa vina. Incerc sa slabesc, am dat jos 4 kg si mai am vreo 3 dar merge tot mai greu, in rest cred ca sunt sanatoasa ca nu mi-am facut inca nici o analiza .
Anto, cred ca te-ai inhibat de tot .Lasa ca in curand iti vezi productia. Pe cand prima eco?
Liliana, in legatura cu CM, parerea mea e ca endometru ti-a fost la fel ca in fiecare luna, daca zici ca nu a fost mai abundent. Important (in faza aceasta) e ca a venit.

Monica

Mergi la inceput