FIV 116

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Teli, daca sunt >18 ar trebui sa contina toti ovocite de calitate. Eu zic ca e bine. Bafta!
Aurel_cris, nevoia te invata si apoi ce mandra vei fi de tine ca sti sa te injectezi singura. Asa am fost toate

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

KORA,MADLEN,TELI,CELU bafta muuulta in continuare din cate ovocite bune aveti macar cat 1 sa se prinda de fiecare.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

Fetelor dragi,tare daramata si nehotarata mai sunt,stiu ca nimanui nu-i plac oamenii cu probleme si mai ales nehotarati,dar urmariti-ma va rog putin ,si dati-mi o directie, ptr ca sunt ca un vas in deriva !!!
Am hotarat sa fac FIV,am terminat (car de cat) analizele, am programare cu moseniorul la Giulesti pe data de 15 mai ,m-am inarmat cu rabdare si cu bani,v-am descoperit pe voi si va urmaresc din umbra ca sa ma pun si eu la punct cu procedurile si termenii de la voi ,...dar azi ..toamai am fost la facultate,unde m-am intalnit si am stat de vb cu doua dintre profesoarele dragi mie , a caror parere ptr mine (din pacate ),conteaza f mult.Spun din pacate ,ptr ca s-au exprimat f categoric impotriva acestei proceduri (nu va mai spun argumentele )si apoape ca m-au convins !!!(sa nu incerc)nu stiu ce sa fac si incotro s-o iau !!vreau sa va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti pe fetele de pe forum sau pe altcineva ,care au avut copii pe aceasta cale ,daca sunt sanatosi,si daca intr-un final sunt fericiti si multumiti !!va multumesc si va rog sa nu ma judecati prea tare,ca nu sunt hotarata si m-am lasat influentata !!pupici !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Celu - maine!
Kora, Madlen - Ma bucur pentru voi si va astept cu vesti la fel de bune si maine.
Teli - Bafta multa miercuri!
Shery - Ti-am vazut ! Ce ai vrea sa fie? mamica si burtica!
Moniland - Bravo tie! Vreau si eu reteta (am inceput sa fac ceva miscare si am mai redus dulciurile).

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

revin din nou..dimineata am dat din nou proba de singe pt estradiol..deci dupa z2 stimulare...inainte tocmai m-am intepat 3-a oara
azi dimineata,estradiolul deci dupa z2 stimulare=30,5
mi-au marit doza la 375...apoi am sunat la medicul de aici si mi-a zis ca probabil nu au raspuns ovarele corespunzator...mie mi-e frica de ceva
oare nu din cauza ca iau maca ????imi pare oarecum ciudat,din cauza ca data trecuta am raspuns rapid...dar de fiecare data e altfel..acum nu stiu ce sa facsa mai iau maca???
Kora,Madlen tin pumnii, sa se prinda puiutii
Teli multa bafta la punctie
Anto nici eu n-am nici un simptom de stimulare nimic...nici titile nu ma dor,nici intepaturi n-am...doar mi-a crescut apetitul
...si profit din plin de fiecare clipa...in rest,bufeuri dupa bufeuri...am slabit,nici pofta de papat nu am...culmea exact invers ca data trecuta cind era sa fac hiperstimulare,m-am ingrasat,mincam de rupeam,giugulugu nu vroiam
haide,Anto mai avem un pic,si eu tot in 2 sau 3 mai...exact pe aceeasi lungime de unda...te pup si iti doresc o productie super frumoasa
Pussilina spiritul trupei...multumesc din suflet pentru sustinere...ce fac perlutele din burtica?
Kora,Madlen,Melutzica,Cellu,Teli,Antosit,Galuscuta
Sheri,Liliana,Aldolina,Cris,Madalina,Moni,Kittasi tuturor multi pupici

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Dariela Posted - 23/04/2007 : 11:14:23
--------------------------------------------------------------------------------
Kora, Madlen - pentru o productie buna si vioi!
Doris - In urma biopsiei colecteaza pe care ii congeleeaza si ii refoloseste? Oare aceiasi procedura se poate face si la Giulesti?

dariela

DARIELA nu stiu sa-ti raspund la intrebarea ta. Cred ca fetele care fac FIV la Giulesti ar fi in gradul sa-ti raspunda.
In urma biopsiei se presupune ca sunt mai multi si mai de calitate.
Da, sunt congelati si cand e cazul sunt descongelati si folositi.

KORA, MADLEN bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Denissa - Piedici si contra argumente se pot gasi oricand. Importanat este cat sunteti voi de hotarati sa aveti un copilas al vostru. E drept ca mai exista si calea adoptiei, care insa nu este cu mult mai usoara (decat din punct de vedere financiar).
Eu personal cunosc doua cupluri care au reusit prin aceasta metoda; ambele au gemeni de patru ani si respectiv un an si jumatate ~ copilasii sunt perfect sanatosi iar ei foarte fericiti.
Optiunea pentru FIV trebuie sa va apartina in totalitate pentru ca fiecare perioada de inhibare, stimulare, ET, sarcina sau Doamne fereste esec este grea.
Cand am aflat ca singura sansa e FIV -ul m-am ingrozit: costuri, drumuri, hormonii injectati, asteptare. Credeam ca nu o sa fac fata!
Acum abia astept sa incep a 2-a procedura. Sper sa reusiti sa luati decizia cea mai buna pentru voi.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Denisa_k1 ,tatal meu este cercetator,om de stiinta,foarte renumit,cu studii de medicina,chimie,biologie,genetica si multe altele,avind in spate 3 facultati...iti spun toate astea ca sa iti fac o imagine...daca ar fi atit de periculoasa procedura aceasta,tu crezi ca tatal meu m-ar lasa sa fac fiv???in nici intr-un caz...normal sigur exista cazuri triste despre care noi n-am auzit,dar care sigur sint intr-un procent foarte scazut...eu stiu de multe cazuri de reusita..numai aici pe forum sint fete care si intra la fiv sa ne sustina care au frumuseti de copii sanatosi...cum procedura nu este mai veche de 25 de ani,interesindu-ma mult,am aflat si date despre primul copil nascut in Grecia...are 25 de ani si tocmai a terminat facultatea de drept...apoi numai in vecinatate,vad copii de fiv,perfect sanatosi,cu parinti la fel...daca este sa se intimple ceva ,se intimpla doar cu voia lui Dumnezeu...cei care de exemplu intra si in cele mai nepericuloase operatii,tot au un gram mic de risc...eu nu iti zic..nu asculta de profesoarele tale,dar inainte sa auzi doar opinia a doua persoane,este foarte bine sa te interesezi si sa sapi singurica...eu cred,ca fiecare are destinul deja scris...mai bine sa te incarci cu optimism si cu credinta si sa faci ceea ce sufletul iti dicteaza...si sa ma intorc din nou la tatal meu...el este si un foarte bun crestin in adevaratul sens al cuvintului,si stind de vorba cu duhovnicul (acelasi lucru l-am facut si eu)acesta a binecuvintat acest mod de concepere....deci,Denisa scumpa,tu faci cum crezi tu cel mai bine,asa cum iti dicteaza aceea voce interioara...iti doresc sa iei cea mai buna decizie pentru tine...numai bine

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

fetele si multumesc pt "complemente"!

Kora si Madlen, felicitari pt rezultatele frumoase! sa dea DD sa ramaneti cu puiutii care urmeaza sa creasca in burtici 9 luni!
Teli, bafta multa maine!
Cellu, Anto, Zouzou, Galuscuta, Melutzica, bafta multa, sa veniti toate cu rezultate pozitive!
Sheri, abia astept sa ne arati "cucul" sau "pupaza"!

Denissa, daca citesti pe prima pagina, o sa gasesti o lista lunga de mamici si gravidutze prin FIV ( inclusiv eu!) , si-ti garantez ca toate avem sau vom avea copii frumosi si sanatosi! daca te iei dupa gura lumii o sa constati intr-un final ca nu lumea te face fericita, ci alegerile voastre personale, in familie! asta conteaza cel mai mult, sa fiti voi fericita si impacati, nu ce vorbeste lumea pe la colturi, care de cele mai multe ori nici macar nu detine informatiile necesare pt a da sfaturi pertinente! ca faci FIV sau infiezi, intotdeauna se va gasi cineva sa comenteze, sa stii!
Eu iti doresc succes si sa ti se implineasca dorinta de a avea un copil indiferent de calea aleasa!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Moniland eu nu stiu ce sa cred in leg.despre CM...tu crezi ca endometrul nu a fost destul de bine pregatit???si de aici esecul....oricum am in cap atitea "DE CE???" fara raspuns...tu ce planuri mai ai ?
Pussi Gabitu
Cellu multa bafta(nu te ingrijora de ureaplasma...trece repede....si apoi pe aici nici nu o baga in seama...dupa noile studii nu afecteaza embrionii,doar spermatozoizii ii incetineste in procesul natural),in ce priveste efectuarea injectiilor...nu trebuie sa scoti acul,daca nu intra solutia sau iese sange si doar sa ii schimbi pozitia(il tragi usor ca si cind l-ai scoate din fesa si schimbi pozitia... trebuie sa intre tot acul in fesa)
Adolina Teli Antosit Melutzica Galuscuta ZOUZOUNAKI multa bafta in continuare Kora Madlen,bafta...numai bine fetelor
Marrina tu cum mai esti cu CM...si ce ti-au mai zis doctorii???...numai bine !

Mergi la inceput