FIV 116

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Carry, am luat si maca, asta din ziua 1, dar dupa aceea am 'bagat' si altele... ce sa-ti zic, la mine maca a avut rezultate, dar acum nu s-a vazut nimic, intr-adevar am luat jumatate de ova-mit (clomifen) din ziua 2 pana in ziua 6. La fiv am avut productie buna cu maca luata in timpul stimularii. Te pupic si bafta, sa ai rezultate bune si sa auzi numai 'bravo' de la prof!

Mirela, tu te-i mai monitorizat dupa fiv? de ce zici ca niciun folicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Sheritra Mumoasa burtica si mamica!

rami73Si la primul Fiv tot protocolul scurt. Probabil a depins de varsta atunci (34). Acum cica "neaparat protocol scurt" si de Cetrotide n-am studiat dar cred ca e altfel de inhibare decat Diphereline. Cica"gata cu analogii de GnRH. Ii inlocuim cu antagonisti". Poate stie cineva de pe aici care o fi diferenta.

Mirela_1 Problema e ca eu am ciclu in continuu (ca sa zic drept) de prin ziua 19 dupa ET (din 25 martie):
- cu 4 si respectiv 2 zile de pauza
- cu doar o zi rosie si restul maro. Nu stiu daca e bine sa nu fac nimic ci doar sa astept. Cred ca o las pe Cocei linistita pana saptamana viitoare si daca nu se intampla vreo limpezire a situatiei o sun sa ma lamureasca. In fond, nu ma grabesc absolut de loc. Vreau doar ca rezultatul analizelor sa fie real si sa nu am incertitudini.

MadalinaM

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cellu, telisa va creasca puiuti mari, cu multe celule si sa se lipeasca de burtici!!tinem pumnii!
kora, mladensa stati cumintele la patut, ne povestiti mai tarziu cum ati ramas gravidute
anto, zouzou, galuscuta, nusysa va creasca outele frumos, numai bune de primit

va multumesc la toate ca v-ati gandit la noinu va mai enumar ca sunteti multe, multe....... stiti voi care. Am inceput sa mananc..nu exagerat, dar pot sa bag ceva in gura...astept sa vina sa-mi faca perfuziile!Maine plec la "tata" Chivu sa vedem cum cres cei 2 Titici..am emotiiii. O sa fie ultima vizita la Chivu, dupa care trec sub tutela romaneasca

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna scumpicele mele si va multumesc la toate din inima pt gandurile voastre bune si pt urarile voastre de bine(nu dau nume caci s-ar putea sa omit pe cineva si nu as vrea Doamne fereste sa iasa cu suparare,insa va imbratisez uite asa pe toate)
Azi am fost prima zi dupa ET la servici si sa zic cu mana pe inima ca mi-a prins ffff bine,faptul ca mi-a fost mintea in alta parte si nu numai la bebici a fost excelent(sper ca la nopate sa pot dormi si eu un pic fara cosmaruri sau vise fierbinti).Tot azi am sunat la clinica si l-am intrebat pe doctorul meu daca toate simptomele care le am se pot datora tratamentului hormonal pe care l-am facut sau utrogestanului pe care il iau,insa el mi-a spus ca cel mai probabil is cu bebic la purtator si m-a rugat din nou din suflet sa nu fac test inca ca nu va iesi nimic(bineinteles ca de isparava mea de ieri cu testu nu i-am spus nimic!).Ei acum sa vedem pe data de 2 ce iese
Va pupaces pe toate si imensa bafta va doresc

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Melutzica pe data de 2 trebuie sa iasa la test tot un II! Tinem pumnii!
Pusicilor drum bun maine si sa veniti cu vesti bune si poze frumoase!
Teli am primit PM-ul de la tine dar mi-a fost imposibil sa iti raspund pt. ca forumul merge groaznic! Multumesc ca m-ai lamurit si multa bafta in continuare!
Aldolina sigur ca nu te uitam, hai ca sa format gasca mare!Doamne-ajuta la toate!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Aurel_Cris,Aldolina,Pussi, Rami: mersi

Mirelus: am s-o intreb pe dr.cand merg la eco, pe 3 mai.

Teli: felicitari pentru cele 4 ovocite si multa bafta sa obtii embrionasi frumosi.

Mult noroc tuturor fetelor fivoase!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Marrina, cam asa vad ca patesc si eu. Am avut vreo 2 zile pauza si de aseara iar au aparut niste pete roz. Si azi am inceput totusi sa iau Duphaston asa cum mi-a zis dr. (as fi cam in z. 13 dupa acea singura zi de adevarat CM) dar n-am mai sunat sa-i zic ca au aparut pete din nou. Sper sa nu fac o prostie. Din ce-am inteles eu, Duphaston-ul asta mi l-a dat sa-mi vina CM-ul normal.
Avalon, da, am fost la monitorizare in asa numita zi 10. Numai ca eram dupa primul CM de dupa FIV, si la fel ca si Marrina nici nu stiu daca a fost CM cu adevarat. Oricum a existat o zi cu sangerare abundenta si durerile de rigoare, in rest inainte si dupa aceasta zi doar pete, mai mult maronii. La eco a fost dezastru in sensul ca nu se vedea nici urma de foliculi, nu parea sa aiba loc vreo ovulatie iar endometrul era liniar, nici nu se putea masura.
Abia astept sa ne spui ce schema de tratament iti face neamtu'.
Nusy, te apropii de jumate. Sa fie intr-un ceas bun.
Pussi, drum bun maine si sa vii cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, drum bun si sa te intorci cu poze.
Liana
Teli, cum au trecut noaptea embrionasii? Tin pumnii.
Kora, Madlen,

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

melutzica te asteptam cu vesti bune pe 2 mai. bafta!

Adhnana 16 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Zouzounaki, multumesc de raspun, eu zic ca-s bune rezultatele si incearca sa nu-ti faci fel de fel de ganduri, , valabil pt toate fetele care acum trec prin perioade ferbinti, in special
Madlen, Kora, Cellu, Teli, Melutzica (iertare daca am omis pe cineva)
stiu ca e usor de zis, dar greu de facut, nu lasati temerile sa va dovedeasca, intr-un final totul va fi bine.

Multi si

Mergi la inceput