FIV 116
Raspunsuri - Pagina 23
carry spune:
M Oana..concediu placut si sa te ajute DD sa te inscrii in acel procent de care aminteai !!!
rami 73 spune:
Carry, tie ti-a venit CM dupa ce ai luat Diphe 3,75 sau il astepti inca ? L-ai mai intrebat pe Monsenior daca asta e sigur schema (cu stimulare in z.15 de CM) sau te-ai edificat intre timp ?
Referitor la simptome, nu e obligatoriu sa fii mai agitata, sunt fete care au simtit chestia asta, iar altele nu. Nu e un criteriu pe care sa te bazezi ca ceva e in regula sau nu. Asa ca stai cat mai linistita posibil.
Nusy, bafta la injectat in continuare si sa fie cu folos !
Avalon, (chiar, de unde vine nick-ul tau ? De la insula secreta a regelui Arthur, cumva ?) Ce mai zice nenea B. ? Fii optimista in continuare, ca ai toate motivele !
rami
carry spune:
Rami...da, mi-a venit fix in Z28 la 7 zile dupa diphe ,si mai am inca dupa 10 zile mici pete.
In legatura cu tratam meu m-am edificat, daca pot spune asha, in sensul ca tratam la fel a avut Lachione la primul FIV, identic cu al meu, cu diphe in ziua 21 si in Z15 a inceput stimularea.(chiar si acest CM prelungit l-a avut si ea atunci)
La prof nu am ajuns ( nu sunt din Bucuresti) dar m-am mai linistit in sensul asta rasfoind si arhiva....prin 2005 se folosea aceasta schema pe la Sabyc. De ce mi-o fi dat mie asemenea schema, nu inteleg !?
Insist totusi pe intrebarea de mai sus , pleaseee !!!
rami 73 spune:
Carry, pana acum ai reactionat super bine, bravo ! Stai linistita ca nu vine nici un CM pana la punctie, practic il tin sub control cu Diphe. Tu daca ai facut de 3,75 probabil are efect retard.
rami
Avalon spune:
Rami draga, multumesc de intrebare, doctorul mi-a zis sa facem toate analizele si urmeaza sa-mi trimita retetele si schema de tratament, abia astept. Pentru ca m-au intrebat fetele, si Sherica, pretul FIV este 3000 euroi fara tratament care e cam acelasi peste tot in functie de schema fiecareia.
Eu 'ma distrez' in continuare ca in legile lui murphy, ca se poate si mai rau, nu? Ziceam ca ma distrez cu un endometru care a batut toate recordurile: 4,7 mm in ziua 9 cand aveam folicul de 19 mm Voiam inseminare dar cu ce??? Mi-am facut un cocktail molotov pentru a-l creste (nici nu va spun ce am luat pt asta... mai bine va zic ce nu am luat), cert e ca azi dimineata m-a pocnit o durere de ovare de am crezut ca lesin...
Sper sa aveti voi vesti mai bune, ca io... nu prea am...
Tin pumnii fetelor care astepta testul
Avalon spune:
Avalon mi-a venit asa... e in ton cu numele de familie si cu nr de la masina, asortat ca sa zic asa... combinatie de aceleasi litere...
Mirela_1 spune:
Nusyc, ia intreab-o pe dr. daca nu poti folosi 1/2 de solvent la o fiola de praf de diphe? Asta ca sa rezolvi problema fiolei pierdute de solvent. O sa fie mai concentrata dar nu cred ca e o problema. Iar cu 1/2 de diphe in per de stimulare, asa e, se tine la frigider pt a doua zi, nu se arunca. Succes in continuare? Cand mergi la eco?
Marrina, eu mai incerc in toamna asa ca am timp de analize. Dar de ce nu mai astepti tu o luna sa-ti mai vina un CM normal?
Zouzou, endometrul o sa creasca, nu-ti fa griji. Si eu l-am avut mic la inceputul stimularii, pana la urma am facut ET cu endometrul de 9mm.
Avalonas, macar tu ai avut un folicul mare. Eu n-am nici foliculi nici endometru, nimic, nimic.
carry spune:
Rami...prompta ca intotdeauna, multumesc !
Dar de ce zici ca am reactionat bine pana acum ?
Mi-a crescut inima cand mi-ai zis" Bravo' chiar daca nu stiu de ce !
Diphe de 3.75 cica are "eliberare prelungita de 28 zile"in cazul meu pana in z7 de stimulare doar...si pana la z10 sau 12 de stimulare ???
Offff, asta e un motiv de ingrijorare ptr mine in plus...daca imi vine cm pana la punctie ?
Avalon...ai luat clomifen de ti-a afectat endometrul ? In compozitia Molotov-ului era si Maca ?
Eu cred ca ma voi risca cu Maca si la stimulare , ce parere ai ?
rami 73 spune:
Avalon, ai potrivit bine literele !
Eu de vreo 2 saptamani m-am apucat sa iau maca (3/zi), tinctura de lemn dulce (efect estrogenic)-numai pana la ovulatie, pulbere de orz verde (detoxifianta), apilarnil si laptisor de matca, ceai de cretisoara (dupa ovulatie) dar vad ca la eco stau la fel ca luna trecuta. Oricum vreau sa fac tratamentul asta 2-3 luni.
rami
rami 73 spune:
Carry, pai daca ti-a venit CM ceas la 28 zile si 7 zile de la Diphe, cum sa nu meriti tu coronita ? Inceputul e foarte promitator !
rami