FIV 116

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cellu...ce sa mai faci???...sa stai cit poti de calma ....mie pt dimineata implantului mi-au zis sa beau cam 1/2L.apa inaintea ET-ului cu o ora pt a vedea mai bine cu ecograful ...dupa ET cit mai cumintica la pat(cu burtica la caldura) vreo saptamina ,tratamentul si multa apa:cel putin 2L/zi...multa bafta
Galuscuta Melutzica...haideti cu vestile bune!!!
Kora Madlen...tin pumnii sa fie sa fie lipiciosi puiutii
Zouzounakistai linistita,stai beton la perioada in care esti,tin pumnii in continuare ...numai bine
Antosit Teli multa bafta fetelor,sa auzim de bine
Moniland MOana Pussi multumesc pt raspuns...numai bine...Pussi multa sanatatee,cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna , fetelor , vin si eu cu vesti proaspete.
Am avut ieri la punctie 4 ovocite , azi am aflat ca s-au fecundat toate ,sper sa evolueze bine in continuare.Am avut niste emotii de imi tremura carnea pe mine , nu cred ca va puteti imagina .Mi-a fost spaima ca voi pati ca la fivul 2 cand ovocitele au fost de f proasta calitate , Cocei mi-a zis ieri dupa punctie ca e posibil sa se repete faza.
Acuma , am alta spaima ,cum s-or diviza in continuare , of Doamne!
Maine voi afla la ce ora e ET ul sambata.
Bafta Kora , Madlen , Cellu si tuturor celor in tratament si asteptari, Zuzu , Anto , scuze daca omit pe cineva dar creerul meu e terci ,n-am mai avut asa emotii de f multa vreme.
Va pup si va doresc sa reusiti toate,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ola, ma prezint la raport inainte de un mic concediu, in care voi presta cu drag si spor, fara medicamente si fara stres si fara interventii medicale, poate ma numar printre cele cateva procente care reusesc natural dupa FIV......
Intr-o ora plec la MedLife sa fac ureaplasma+mycoplasma, PAP, chlamidia, secretii, iar maine trec pe la Monsenior sa vad ce-am produs natural luna asta si cand e cazul sa-mi traiesc momentele de iubire in aceasta luna.
Dariela cat am fost cu el pe la medici si l-am avut sub tratamente de tot felul, valorile cam bateau pasul pe loc. Dupa ce am descoperit adenomul si l-am trecut pe dostinex si ceva zinc si seleniu (asta recomanda cam toti doctorii pentru spermatogeneza) si ceva vitamina E (vitamina fertilitatii), am ajuns la inseminari sa avem mereu cam vreo 30 milioane de soldati apti sa-si faca treaba, iar cand nu i-am mai dat nimic, m-am trezit cu un buletin de analize pe care scria A+B 50% si nr total 20 milioane/ml, asta la Giulesti insemnand normospermie.
Nu cred ca tine de tratament, ci de organism. Dupa 2 ani de cautari, am gasit cele cateva medicamente care se potrivesc manusa organismului lui.
Daca ar fi s-o iau de la capat, i-as face din start toate analizele uzuale (7 fiole de sange), analizele hormonale, cu un profil complet, spermograma, spermocultura, anticorpii antispermatici si as merge cu toate aceste analize pe la toate somitatile pana as afla de unde e buba. Daca la infectioasele facute de tine nu iese nicio boala, atunci nu i-as face infectioasele, insa daca la tine iese ceva, clar trebuie sa-l verifici si pe el. Tratezi cauzele DOVEDITE in urma analizelor si astepti sa vezi cum reactioneaza organismul lui. Ultimul raspuns il poti afla si din analizele genetice, mai ales daca in familia lui sunt probleme pe arborele lui genealogic. Dr Soare junior e un medic competent, de la care poti incepe cautarile tale.
Cellu in cazul tau e clar ca tratamentul cu antibiotic doar stopeaza momentul critic al ureaplasmei, insa nu trateaza cauza. Daca ai avut atatea recidive, poate era mai bine inainte de FIV sa descoperi si tratezi cauza (mi-e greu sa cred ca medicii n-au un raspuns pentru astfel de situatii), dar asta nu mai conteaza acum....
Cu magneziu, parerea mea e sa-ti faci analiza din sange ( e gratuita de la medicul de familie, iar daca nu ai chef sa treci pe la medic, costa 7 RON). In functie de cum stai cu magneziu ti se va indica o anumita doza de magneziu. Doza recomandata e de 400 mg/zi, insa sunt organisme care asimileaza magneziu din alimente sau care au exces de magneziu in organism, iar in acele situatii suplimentele de magneziu nu-si au sensul. Poti citii si pe net despre carentele de anumite vitamine, dar si despre excesul acestora si efectele asupra organismului. Al meu sot are magneziu la limita maxima, desi nu a luat in viata lui niciun supliment de magneziu. Eu am luat 2 luni elevit (care are 100 mg magneziu), iar cand mi-am testat magnezia, aveam magneziu la limita inferioara.
Multa vreme am evitat pe cat posibil sa dau sange, acum am ajuns sa evit sa iau medicamente fara sa dau sange.

KORICIKAIA, MADLEN, ZOUZOU, MELLU, ANTO "vant de gravideala" sa sufle peste capsoarele voastre!
Telica data viitoare si eu visez la 4 ovocite sanatoase si frumoase si pentru ca prima oara le-a mers bine in primele 2 zile, iar in a 3-a n-au mai avut chef de viata, m-am hotarat sa-mi scurtez stresul acela de 72 de ore, la 48, sa iau acasa embrionii mai repede si sa le ofer LINISTE SI FERICIRE.
CELLU de asta au ei nevoie cel mai mult, progesteroanele si maca-urile sunt ca niste "minuni" ale stiintei, niste medicamente "mirabolant de miraculoase", mai ales ca unul e extrem de greu de procurat si asta ii da o aura aparte, iar celalat are un prospect atat de simplist, incat lasa imaginatia sa lucreze mult in favoarea lui. Da-i creierasul tau bucurii si liniste si ofera-le bebeilor acelasi lucru, caci e vital!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Moniland

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Of, e imposibil internetul asta. Ma chinui de trei ore sa scriu...
Cris86, inca nu am deschis mesajul tau, nu pot cu conexiunile astea... O sa incerc mai tarziu.
Shericutz, ce burticutz! Sa-ti traiasca si sa creasca mare!
Anto, ma tineti si pe mine de manuta fetelor, sa nu ma lasati singurica! Luni aflu si eu cand fac ET-ul. Pe 2 sau pe 3, asa ca marim gasca. Bafta maine la eco!
Kora, Madlen, aveti grija de puiuti, hranitii bine, relaxati-va si nu va stresati cu ganduri de tot felul!
Cellu, Teli, mult noroc la ET, sa se prinda bine puiutii de burtica si sa ramana acolo 9 luni minunate.
Zouzou, Lara, Nussy, mult spor si noroc in continuare! Multi
Galuscuta, Melutzica,
Ana_P, tu ce faci? Cand ne dai vestea cea buna?

Pussi, Moniland, Madalina28, Magda, Liliana, MOana, Aly, Doris, Avalon, Andrada,
toate fetele fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cellu, dupa ET obligatoriu odihna multa. In primele 2-3 zile mai mult in pat. Mananci multe proteina si bei multa apa. In rest fara stres. Sa dea DD sa fi pentru toata viata mamica incepand de azi. Mult noroc!
Oana, foarte bine. Cand revii poate ne dai vestea de mamica. Iti doresc asta si ai toate sansele.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

MOana, scuza ma bag si eu ca musca in lapte, dar poti sa imi dai mai multe detalii despre anticorpi antispermatici, ce indica pt ce e bun rezultaul ca sa stii???
Aldolina

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Shericuto, ne place burtika ta , ne place si bustul si manichiura...toate la superlativ ! Maine afli ce se afla in burtika ? Eu zic ca e o domnisoara . Cine mai voteaza ?

Kora, Madlen, Cellu, Teli, Antosit, Zouzou fiti optimiste fetelor, asta face cat 100 de medicamente !

Zouzou, eu zic ca stai f. bine ! In ce zi repeti analizele ?

Lara 76, continua cu Diphereline-ul tot dimineata, cum l-ai facut pana acum, la ora fixa daca se poate.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Melutzica, ai facut prea devreme testul, mai ai putintica rabdare. Tin pumniiiii !!!

Marrina, tu si la primul FIV ai urmat protocolul scurt ? Acest CETROTIDE este echivalentul Diphereline-ului ? Cat timp vei lua AC ?

Oana, bafta la prestat ! De azi si eu sunt pe baricade. Am fost la Moisica la eco in z.13 si aveam endo 10 si un folicul de 19 mm (cam anemic), dar cred ca se sparge prin z.15-16, ca asa e la mine (am CM cam de 29-31 zile).

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Buna, fetelor..
Kora, Cellu, Madlen...deja sunteti pe ultima suta ..va tin pumnii !
Zouzounaki...rezultate frumoase, va fi bine de data asta !
Pussi...va trece perioada asta mai grea, bucura-te de fiecare clipa !Sanatate tie si BB-icilor !
Draga Sheritra...ti-am admirat si eu burticutza,mamica fericita !
Aurel, Antosit, Teli,Rami...bafta !
Aldolina...te asteptam cu vesti superbune pe luni !
Moniland...multa putere ptr un nou inceput, oricand va fi acela !
Eu sunt la 17 zile dupa diphe de 3.75 si simptome...ioc !Parca, parca ma incearca ceva bufeuri si..cam atat ! Nu sufar-inca-de stari ciudate de nervi sau alte alea, chiar sunt mai calma ca de obicei, fff ciudat !
In schimb am niste emooooootiii cumplite de pe acum !
Nu stiu cum treceti voi peste aceasta perioada grea, eu insa am emotii si cand va citesc pe voi, la fiecare etapa-punctie, ET, nu stiu ce ma voi face cand voi ajung si eu acolo ...!
Si bineintels ca mai am si eu o intrebare: pana la punctie se considera faza foliculara, adica nu are cum sa vina CM ?(eu incepand stimularea in Z 15 am o teama ca -mi va veni pana fac punctia ...)

Mergi la inceput