FIV 116
Raspunsuri - Pagina 21
cellu spune:
quote:
Originally posted by luck
Cellu
esti super sa dea Domnul sa fie bine,bafta multa bafta la punctie
Multumesc mult luck, am scapat de punctie, maine sau poimaine ET cu puiutii!
Cellu
zouzounaki spune:
tocmai m-am trezit ...am fost frinta de oboseala..de dimineata am fost pe drumuri ...o adevarata aventura...si m-am dus la nani la 7 seara si acum sint fresh...
nu prea sint incintata de analize,dar nici nu ma prea pricep va las pe voi sa imi spuneti parerea voastra:
deci rezultatele dupa z4 de stimulare(sint in z5..azi intru in z6,dar analizele le fac dimineata,deci inainte sa intru in ziua urmatoare de stimulare):
OVARUL DREPT:7,6 4,8 2,6 6.0 5,2 total=5
OVARUL STING:7,5 5,6 5,7 4,7 5,0 6.0 2,6 total=7
ENDOMETRUL=3,8 TOTAL=12
ESTRADIOL=145,2
urmatoarele analize le fac vineri dimineata....din cauza ca cei de la clinica mi-au prescris in total 3.600 unitati de GonalF900...au inceput incurcaturile..pt ca intr-o fiola sint 900 deci 3 doze de 300,eu trebuie sa fac 375 deci numai de 2 ori din pen si ramin 150 de unitati...am ajuns sa ma intep si de 2 ori ca sa imi complectez dozele...si faza aiurea este ca mai am cica sa ma injectez cam o saptamina...mie imi ajunge gonalul pina luni...iar acum sint intr-o goana ca sa il obtin de la stat pe asigurare,pt ca aici un pen costa 500 de euro...azi la 7 dimineata voi merge sa-mi comand inca 2 cutii din Atena,care sper sa ajunga pe luni...si faza este ca cei de la sigurari dau gratis doar 5000 de unitati...dar asta este...voi mai cumpara o cutie...
ieri am vorbit si cu Mastrominas si m-am plins de endometru,dar mi-a zis ca nu poate sa-mi dea deocamdata nimic,pt ca pastilele pt ingrosarea lui,contin estrogen si mi-ar da peste cap analizele de la estradiol...astept vinerea sa vad cum evoluez..cert este ca data trecuta am raspuns mai bine,dar am avut tot felul de simptome foarte aiurea...acum raspund asa si asa,dar ma simt bine
LadyXe aici in Grecia nu se gaseste progesteron injectabil..eu l-am procurat din Italia...
Antosit si eu ma simt mai bine,mai optimista...tu vineri ai echo si vei stii cum stai?tin pumnii strinsi sa iasa totul super bine
Kora,Madlen,Cellu,Teli,Melutzica
Cris iti doresc din suflet sa mearga totul struna si sa devii mamica
Pussi incearca sa papi niste supite usoare..de pui cu galuste,sau piure de cartofiori ceva usurel pentru stomacel...incearca sa te autosugestionezi cumva...fa orice numa sa papi...te pup fata draga si sa ai grija de tine si de pretioasele tale comori
Moniland, Sheri,Madalina,Kitta,Luck va pup cu mult drag si numai bine
Sheri ai o burticuta super frumoasa,sa ai grija de comorile din ea...astept sa-ti calc pe urme
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
LARA76 spune:
Am inceput si eu stimularea si am o dilema. Am Diphereline 1/2 fiola dimineata si seara Gonal F cu menogon. Oare sa mut dipherelinul seara sau sa-l intep tot dimineata cum era inainte?
Programare am tocmai in Z8 de stimulare si ma intreb daca nu e cumva prea tarziu. (eu fac la Giulesti cu Niculescu si Cocei)
cellu spune:
quote:
Originally posted by zouzounaki
deci rezultatele dupa z4 de stimulare(sint in z5..azi intru in z6,dar analizele le fac dimineata,deci inainte sa intru in ziua urmatoare de stimulare):
OVARUL DREPT:7,6 4,8 2,6 6.0 5,2 total=5
OVARUL STING:7,5 5,6 5,7 4,7 5,0 6.0 2,6 total=7
ENDOMETRUL=3,8 TOTAL=12
ESTRADIOL=145,2
Zouzounaki, nici eu nu ma pricep, dar pot sa-ti spun rezultatele mele din ziua 4 de stimulare (cu Puregon 200u.i./zi): OD 1 folicul de 8.3 si OS 1 folicul de 7, endometru de 1.6mm. Estradiol 51. Apoi in zilele ce au urmat au aparut si alti foliculi, endometru a mai crescut. Am reactionat la tratament. Cred ca tu ai startul mult mai bun,asa ca
Cellu
antosit spune:
Buna dimineata!
Pusicilorma gandesc la voi si sper ca sunteti mai bine azi, mai mancaciosi si mai putin gretosi!
Sheri sa sti ca atata m-am uitat la burticuta ta...de cred ca se ia si la mine!+
Moni ma bucur ca esti bine si nici nu te-ai dereglat foarte tare, bafta cu analizele si cu DD inainte!
Lara si eu tot cu 1/2 de diphe ma injectez acum, iar la fivul tecut am avut 1 diphe; de fiecare data am primit recomandarea sa le fac dimineata.Bafta!
Zouzou eu zic sa stai linistita stai destul de bine dupa doar 4 zile de stimulare.Abia astept ziua de maine sa vad eu ce am "produs"!!!
Kora si Madlence a tinut de voi si de dr. a fost facut...de acum sa se faca voia lui DD iar peste cateva zile sa va vedeti visul implinit!
Crisse pare ca tu vei face ET cam in aceeasi perioada cand eu si Zouzou vom face punctia si et asa ca ne tinem de manuta!Doamne-ajuta!
Liana voi cum sunteti? Mai da si tu un semn!!!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Moniland spune:
Cellu, eu stiu ca la 48 ore embrionasii au 2 sau 4 celule.
Lara, eu nu as schimba ora de diphereline. Mie mi s-a zis ora fixa. Eu le faceam seara, iar puregonul dimineata.
zouzou, ai 12 foliculi si iti vor mai aparea. E foarte bine. endometru e mic dar mai are timp sa creasca. Poate de aceea nu ti-a dat inca nimic. Estradiolul e un pic mai mare decat calculele noastre, dar eu cred ca e bun mai ales ca ai 12 foliculi. Deci continui cu acceasi doza de 375 ui/zi.Ma bucur ca te simti bine la stimularea aceasta. Totul e sub control. Succes cu procurarea gonalului. Iar maine bafta multa la analize si eco.
magduta10, bine ai revenit sub alt nume.
Anto, tin pumnii pentru maine. Sa ai o productie frumoasa
Pussi, ti-ai facut perfuziile? Cum le faci de 3 ori/zi, cate una la fiecare "masa"?
Monica
cellu spune:
fetelor, dragelor
Intr-o ora tb sa plec la INTALNIREA VIETII MELE, cu puiutii. Am emotii, parca mai mari decat la punctie!
Da-ti-mi si mie niste sfaturi, ce e mai bine sa fac?
De aseara de la ora 23 nu am mai mancat. Am baut putina apa la ora 24, 6, 8 dimineata si o sa mai beau putina acum la ora 12 pt medicamente.
Ce sa mai fac?
Dar dupa ET?
Cellu
aurel_cris spune:
KORA,MADLEN,MELUTZICA,GALUSCCA asteptam vestile,aveti grija de voi ca acum sunteti burticoase
ZOUZOU,CELLU,TELI,ANTO va tin pumni,totul va fi bine
LARA,NUSY spor la injectat
SHERY frumoasa burticuta
PUSSI sper ca acum sunteti mult mai bine si mamica a inceput sa manince bine.
MONILAND ma bucur ca ai intrat in normal,sigur data viitoare vei reusi,trebuie
Pentru toate fetele care sunt in tratamente bafta multa
denisa73 spune:
Cellu,nu trebuie sa faci nimic special,decat sa stai cumintica la pat macar 3 zile si cat mai putin stres(daca se poate).Iti urez ca Dumnezeu sa fie cu tine si sa lase acolo cel putin un puiut! Te pupic!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni