FIV 116
Raspunsuri - Pagina 20
pussi spune:
celluiti povesteste fata! Nu stiu ce criterii au dr. tai...dar ai mei mi-au explicat ca nu conteaza nr. de celule...la mine s-a si adeverit, cel mai mult conteaza calitatea, sa nu fie fragmentati, celulele sa fie identice ca marime intre ele si bine pozitionate...conteaza inclusiv forma si continutul nnucleulului si citoplasmei fiecarei celule!
PUSSI 6 +
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
marrina spune:
Moniland Da, tot protocol scurt dar cu alte medicamente. Sa-ti faci analizele pentu anticorpi antifosfolipidici si anticardiolipinici neaparat. Daca nu cumva i-ai facut deja.
Dariela Startul va fi mai greu de data asta. Imi lipseste ziua 1 decretata clar. Unde s-o caut si cum s-o lamuresc . Sper ca esti bine si Dracea are pentru tine vesti bune si protocol norocos.
Kora, Madlen, cellu,Teli Multa bafta!
Pussi Ce perfuzii faci?
Puteti sa credeti ca dr. Cocei m-a recunoscut..... Cica am fost cea mai stresata pacienta a ei. Mai vrea cineva coronita??? FARA STRES!!!!
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
Sheritra spune:
Lorelai, la CMU face FIV acum Radoi de la Municipal, care abia s-a scolit in aceasta ramura, deci e "virgin" in FIV-uri (am vorbit eu cu el acu o luna si mi-a spus), si Bichir Melihan, de la Giuly, dar de care sincer n-am auzit nimic, n-am cunoscut nici o pacienta, nici succese...
Si nimeni de pe la noi n-a facut la ea.
Inainte facea FIV la CMU Cezara + Cocei.
Am pus poze in semnatura cu burtica mea, asa e ea mica, abia se vede, nu mi-am "supt-o".
Bafta multa la toate viitoarele mamici !
Shery 12+
my precious
eco-uri
burticuticuta
Moniland spune:
Cellu, uite ce am gasit pe un site
gradul 1:diviziune celulara cu numar par de celule, fara fragmentatie
gradul 2:diviziune celulara cu numar impar de celule, mici fragmentatii
gradul 3:diviziune celulara cu numar impar de celule, fragmentatie moderata
gradul 4: diviziune celulara cu numar impar de celule,fragmentatie excesiva
Iar ca sa te pui mai repede pe picioare obligatoriu 2-3 ltr apa si sa manaci albus de ou. Baga in tine multe proteine.
Cris, cine stie poate e incercarea norocoasa si la tine o fi cand te astepti mai putin. In primul rand sa reziste la temperatura de afara si apoi sa-i treci la caldurica si acolo sa le placa cel mai mult.
nusy, cand vor muschii mei , dar nu chiar acum. Sa fie vara, sa fie toamna habar nu am. Mai stau un picut. Sper ca-mi vor iesi bine analizele sa nu fiu influentata si de asta.
Dar mai intai de toate sa va vad pe voi ca plecati la odisee.
marrina, i-am facut inainte de FIV erau obligatoriu in dosar, dar ii voi repeta.
Danuska, la valoarea hcg-ului de 6 inseamna ca au avut o tentativa. Esti sigura ca nu s-au prins de tot?
Sheri, mie-mi place
Monica
KITTA spune:
Cellutratamentul care l-ai scris este cel dat de ei "oficial" sau ai mai adaugat si tu de la tine?
Fetelor, eu nu am noutati demne de consemnat, doar ca vineri voi luat analizele pe care nu le facusem pana acum de la Cantacuzino si asa in mare sa vedem sa nu mai fie si vreo alta problema de ordin genetic (cat se poate depista!)
Tinem pumnii Koricai si lui Mladen (suna cam barbatesc!)!
madalina28 spune:
Kora,Madlen,Celu,Teli si tuturor fetelor care sunt in focuri le tin pumnii si facem galerie
Zouzounaki tu cum esti cand faci punctia?
Tuturor FIV-oaselor
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
luck spune:
Moniland
multam de urare,dr zice ca ultimele analize (fsh 4 lh 7 estradiol 260)sunt bune pt varsta mea (am 37 ani)adica sunt "in grafic"
Zouzou
sa te auda DD si abia astept sa ne spui ce ai facut maine
Marrina - pupici
Danuska
imi pare tare rau de vestile pe care le ai dar fii tare , precis o sa fie bine pana la urma
Cellu
esti super sa dea Domnul sa fie bine,bafta multa bafta la punctie
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor, tot eu sunt doar sub alt nume.
Va pup pe toate, va tin pumnii sa fie cu ochisori pt cele cu fiv facute si la restu care sunteti in pregatire si promit c amiine recuperez
DM
cellu spune:
quote:
Originally posted by KITTA
Cellutratamentul care l-ai scris este cel dat de ei "oficial" sau ai mai adaugat si tu de la tine?
KITTA, este tratamentul oficial. N-am adaugat nimic, doar ca am uitat sa precizez ca mi s-a spus ca pot sa administrez Utrogestanul si vaginal, dupa cum il suport, ceea ce am sa fac in seara asta cand ma bag in pat.
Eu iau in plus, ce am citit de pe forum, scris de fete - Elevit 1cps/zi si magneziu.
Cellu
cellu spune:
Buna fetelor,
ma simt mai bine, cred ca si din vointa de a fi in forma maine si de la o plimbarica scurta pe afara.
PUSSI pup fata! nu mi-a zis dr ceva de celule, am intrebat si eu ca asta mi-a trecut prin minte, tot de la voi am citit ca e bine sa aiba mai multe celule...
CRISS86 - daca zici ca gr I inseamna embrioni cu 7 celule, pai ma si inchipui ca Pussi,
NUSSY - tot la histerografie am avut si eu experinta cu anestezia generala. Trebuia sa ma astept sa fiu la fel si acum, plus durerile. Daca dr ta iti recomanda si tu esti mai curajoasa decat mine, alege anestezia locala. bafta multa!
MONILAND Saru'mana, pai chiar mi-ai dat o veste buna cu clasificarea pt embrioni! Si chiar cand scriu mesajul "am dat comanda" sa-mi fiarba un ou. Albusul tb sa-l mananc fiert, nu?
MOANA, am citit ce ai scris tu despre dozele de vitamine depasite. M-am holbat si eu pe prospecte la doze si am constatat ca am sarit si eu calu'cu doza de Mg, drept pt care am luat Mg, simplu efervescent de 200mg si cu 100 mg de la Elevit cred ca ma incadrez in DZR.
MARRINA, MADALINA28 multumesc de galerie.
Imi creste moralul cand vad scris macar un cuvintel pt mine.
KORA SI MADLEN cred ca sunt cumintele sub plapumioare... acum ca sunt mamici
TELI sper sa te simti bine! Asteptam vesti bune.
Fetele: inhibatele, stimulatele,foliculatele, ovulatele, prelevatele, E-transferatele, sa ne ajute DD!
Pt toate FIV-oasele
Cellu