FIV 116

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele, vroiam sa va intreb ce parere aveti despre Fiv la Centrul Medical Unirea?As vrea sa fac in iunie FIV si ma gandisem sa fac acolo?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Pussi - sa-i hranesti bine sa creasca mari si frumosi. mamica si burtica.
Kora, Madlen - pentru o buna divizare.
Zouzou, Galuscuta - Tinem pumnii.
Cris - Nu ne mai spui nimic. Cand vei face ET?
Nusy - Si eu am folosit o jumatate de diphereline si cealalta am tinut-o in frigider pana a 2-a zi.
Marrina - Tinem pumnii pentru runda a 2-a.
Melutzica - Mai ai rabdare pana pe 02.05. Atunci sa faci urmatorul test.
Moana - Cum ai reusit sotul sa treaca de la oligoastenoterato spermie la normospermie. Ce analize, tratatmente ati folosit si la ce dr ati mers? Noi avem aceeasi problema si ni s-a spus ca nu prea sunt sanse sa rezolvam problema decat cu FIV.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Buna ziua fetelor,
Ma da harnicute sunteti cu scrisul

Kora,MadlenFelicitari fetelor pt.productiile de calitate.Fac si eu galerie pt.divizarea embrionilor

Pussi,sa-i pupi pe Titi mici din partea mea

zouzo,Anto,sunt cu pumnii stransi fetelor pt.voi,
Dariela,ma duc miercuri pe 2 la eco Z14 a CM si daca totul e ok cred ca vineri sau luni fac ET

Pup toate fetele

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kora,mladen, cellu, telisa fie DD cu voi! In 2 saptamani sa fiti toate ca mine
anto, zouzou, galuscuta, nusysa aveti oute multe si de calitate si endometrul mare!!
crisii pup! iti facem galerie tripla
darielale dau cat pot papa ca nu mi-e foame!
melu e prea devreme Z9..la mine s-a pozitivat in Z 10..si sunt 2...

noi am venit acasa, dupa perfuzii, am probleme cu venele si nu mai suport flexurele din mana...asa ca am decis sa-l scot si de maine sa-mi puna o verisoara acasa oerfuziile..ca astea de spital..mi-au spart ambele maini, daca aveam 3, o rezolvau si pe a 3-a

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Azi ziua 1 . Dupa 40 de zile era cazul. Astept adevaratul "ciclon" . Pe vineri ma pregatesc sa donez sange. Pana atunci imi fac lista cu analizele pe care as vrea sa le repet. Arunc o privire in spate sa vad ce lista a pregatit M Oana pentru ea.

Cris, dejaaa . Super!
Pussi, pussi, imi dai emotii. Ia baga ceva in tine si nu mai da afara.
lorelai, nu cunosc CMU.
Zouzou, hai cu foliculii la raport.

Fetelor cred ca sunteti cu puiutii in burtica. Sa dea DD sa ramana 9 luni acolo.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
Ieri am facut punctia, am dat recolta de 9 ovocite, 6 de la OS si 3 de la OD. Treaba a fost pe la ora 15, am sunat astazi, cam la 24h de atunci, dar nu au vesti, inca. Deie Bunul DD sa fie de bine!!
Tratament:
Utrogestan 2cps/4ori/zi
Cicloprogynova 1cps/3ori/zi (numai pilulele albe, sunt si grena pe folie)- pt a imbunatati calitatea endometrului
Aspenter 1tb/zi
Prednison 5mg 1cps/2ori/zi timp de 7 zile
Amoxicilina 500mg 1cps/3ori/zi timp de 7 zile
Acid folic 1tb/zi timp de 7 zile
cu alte cuvinte:
Sunt zombi, ieri mi-a fost si mai rau, dureri, ameteli si nelipsitele
Merg chircita de durere si ma intreb cu ingrijorare, daca vor embrionasii sa stea la mine, in halul in care sunt. Cand fac pipi, strang din dinti!
Sper din tot sufletul sa-mi revin si sa fiu intr-o forma mult mai buna la ET.
CRISTAL, aveai tu dreptate cu anestezia generala! Dar, pe de alta parte ma gandesc si la durerile pe care le am acum.
Cica daca au fost 9 ovocite rezulta 9 intepaturi (de punctie) sau mai multe!
Ata e!

KORA si MADLEN felicitari pt embrionasi! Facem in continuare galerie
LILIANAFI ce bine ar fi fost sa fi stiut dinainte mai chestia cu injectia,dar tot e bine ca am aflat acum, ca sa stiu. uite ce bine imi prinde forumul. Nu stiam despre lucrurile pe care l-ai scris de ureaplasma, m-am mai linistit daca zici ca nu afecteaza embrionii. Acum imi explic de ce lui au iesit la limitele minime de normospermie, desi asta vara la spemograma, valorile au fost foarte bune.

MOANA -ureaplasma am descoperit-o intamplator la analizele de sange pe care le faci si tu acum (anticorpi lupic, APTT Proteina S,C etc), in anul 2005. Atunci am facut amandoi analiza din secretie si a iesit pozitiv; am luat Azitromicina (Summamed), am verificat analiza- negativ.In august 2006, iar pozitiv, am luat Doxicilina, amandoi 10 zile. Dar n-am verificat daca rezultatul e OK decat ACUM, asa ca sa fiu eu sigura. Stii cum e, nu mi se intampala mie! Am luat Klacid de 500mg/1cps/zi/5zile. Dar, chiar nu stiu de ce recidiveaza.
Dr a zis ca e ok, acum iau si antibiotic dupa punctie.
MONILAND sa-ti binecuvanteze DD noul inceput!
MELUTZICA fii cuminte si nu-ti mai face sange rau singura, dr are dreptate.
TELI, cred ca te-ai intors de la punctie!?

ALDOLINA, GALUSCUTA, ANTO ,ZOUZOUNAKI, MADALINA28, AUREL-CRIS, NUSSY si celorlate fete bafta muuultaaaaaaaa!!!
Pusi, multumesc de galerie Tu PAPA, PAPA si iar PAPA pt puiutii tai!
Vroiam sa te intreb, tu cati embrioni ti-ai transferat?

Iertat sa-mi fie ca am omis fete, am recunoscut ca nu reusesc sa urmaresc toate fetele, asa cum o faceti voi!
Va pup si ma duc sa bolesc in pat...

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Fetelor, tot eu
cu vesti noi - m-a sunat dr si mia spus ca sunt 4 embrioni de grI si 2 embrioni gr II. Voi stiti ce insemna gradul I, de cate celule or fi?
Dar ce ma ingrijoreaza este ca maine mi-a zis sa facem ET sau daca, dr genetician zice altfel, poate poimaine. Iar eu nu mi-am adunat toate tandarile de pe jos sa fiu maine in forma mai buna ca sa primesc puiutii! Mi-as dori, vineri!

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni, Dariela, Aldolina, Antosit, Zouzou,Pussi, Cellu: multumesc pentru raspunsuri si pentru urari.

Am citit si eu : la Diphereline solventul este apa distilata + clorura de sodiu iar la gonal doar apa distilata. Eu cred ca pot sa folosesc solventul de la gonal, dar pentru siguranta o sa-mi intreb dr. cand voi merge la eco, pe 3 mai. Si am sa fac si eu la fel cu cealalta jumatate de diphereline. O voi folosi a doua zi( vad ce-mi spune si dr.)

Cellu: imi pare rau ca nu te simti bine.Si mie imi e teama sa fac anestezie generala pentru ca mi-a fost rau de la ea( eu am facut una la histeroscopie si stiu cum e...am vomat, simteam ca n-am putere,eram ametita... abia a treia zi mi-am revenit complet).Asa incat cred ca optez pentru cea locala ( mai ales ca dr.mea insista pe acest tip de anestezie).

Moni: cand preconizezi sa incepi FIV-ul?

Teli: bafta la punctie!

Zouzou: sa ai rezultate bune maine,la eco!

toate fetele si mult noroc!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cellu felicitari pt. productie sa papi toate medicamentele si daca poti odihneste-te..eu asa am facut! Antibiotic si eu am primit! am transferat 2 puiuti..de 4 si 7 celule la 72 de ore..si s-au prins amandoi, am avut endometrul 12!tin pumnii!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Cellu,bafta multa maine sa te ajute Dumnezeu sa ramai gravida si sa porti sarcina pana la 9 luni.Din cate stiu eu embrionii de gradul I sunt cei care au peste 7 celule,iar cei de gradul II cei care au peste 4 celule.

Moniland, trece timpul dar din pacate nu mi s-au vindecat ranile ultimului esec si plec la drum fara prea mari sperante de reusita .

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput