FIV 116

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Moniland

z 21 este in 3 mai.Prima data trec prin asta si am mari emotii.
Kora,Madlen,Cellu multa bafta maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Kora,Madlen, sa se prinda puiutii la mamici in burtici si sa ramina acolo 9 luni minunate
Cellu,Teli succes la punctie maine..sintem aici cu pumnii strinsi
Nusy succes la injectat
Denissa_K1 va veni si rindul tau
Oana asa am facut si eu...am oprit maca..si daca vad ca endometrul e mai lenes,am sa cer ceva pastilute de aici...am sa fac eu cumva sa creasca...eu iti doresc tie si sotiorului tau,multa sanatate si liniste sufleteasca si sigur intr-un fel sau altul va veni si rindul vostru
Luck ...succes..va fi cu luck
Melutzica ce fac bebicii din burtica?si mami cum se simte?
Antosit cum esti?eu de aseara am avut intepaturi la ovarul sting,ca niste mici curentari...azi n-am simtit nimic...maine vom vedea cit de harnicute sint ovarele...astept sa aud vesti si de la tine...spor la facut oute
Pussi,Sheri,Aldolina,Cristinici,Moni,Mada,Andicu,Kitta multumesc din suflet pt sustinere si raspunsuri...pe toate
Pussilinascumpa,sa ai grija de tine si de perlutele din burtica,am sa ma gindesc la tine si am sa-ti tin pumnisorii maine...si sa incerci incet,incet sa papi
eu maine dimineata ma duc la echo si pt analiza de estradiol...cit de repede a trecut timpul..deja cautam sa inchiriem camera la hotel,bilete de avion...saptamina viitoare daca totul va decurge bine vom fi in Atena ..am niste emotii de pe acum,dar sint mult mai relaxata ca data trecuta..cel putin acum am slabit,nu m-am mai umflat..ma simt muuuult mai bine din toate punctele de vedere
Andrada,Gabitu,Avalon,Mirela_1,LilianaFi,Liana30 multi pupici
ma duc repede la nani..peste citeva ore trebuie ma trezesc...dar nu plec pina cind nu fac inca odata galerie

pentru maine...

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetele!
Intru si eu in fuga sa le fac galerie fetelor (Madlen si Kora), ca le fac galerie peste tot, in tot forumul...

Felicitari pentru embrionasi si sa dea Dumnezeu ca cel putin 2 sa se prinda si sa stea 9 luni in burticile mamicilor lor!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora Madlen, , ma gandesc si rog pt voi, sa va ajute Dumnezeu, mai aveti un hop si visul poate deveni realitate.

E prima data cand scriu la acest cap, cu toate ca v-am urmarit din umbra, sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi.
Astept sa vina rushii sa-mi fac analizele hormon in Z2 si apoi sa incep cu diphereline in Z21. Dupa ultimele calcule FIV-ul s-ar realiza la inceputul lui iunie, daca totul decurge bine.

Am citit ultimele cap si am vazut ca majoritatea cautati progesteron inject. vi l-a recomandat medicul? de cate ati avut nevoie? si pana la urma de unde ati facut rost?

zouzounaki, esti in grecia? ai luat de acolo? ce denumire are si cat costa? am pe cineva acolo si as putea sa rog a-mi face rost.
Ptr multe dintre voi acest cap e inchiat,
va rog mult de tot sa ma ajutai si pe mine nu as vrea sa ajung in situatia de a avea nevoie de acesta si sa nu-l am.
Scuze daca am devenit stresanta

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Kora, Madlen, si iar
Zouzou, tin pumnii sa fie bine la eco si la rezultatul de estradiol.
Nusy, spor in continuare la intepat.
Melutzica, tu cand trebuie sa faci BhCG? facem galerie sa fie cu multe cifre.
Cine mai asteapta rezultatul?
Cellu, Teli, mult noroc la punctie, sa fie cu productie mare si sanatoasa.
toate fetele fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata! Ieri nu stiu cum a fost la voi dar eu nu am putut scrie nici un mesaj, asa de naspa a mers forumul!
Pusicilorma gandesc la voi sa treceti cu bine peste perioada asta "gretoasa" ca apoi sa cresteti mari si mumosi si sa savurati din plin acesata perioada unica !++
Kora si Madlen fac si eu galerie pt. voi alaturi de fete ca la ce rezultate frumoase ati avut pana acum nu se poate ca finalul sa nu fie cel dorit!

Zouzoule si eu sunt destul de bine, au inceput si la mine intepaturile pe la ovare din cand in cand, ma mai doare si capul cate o data, am iesit un pic din "starea de inhibare" in care eram zilele trecute....sunt mai optimista cu alte cuvinte!
Nusy si eu folosesc doar jumatate de fiola de diphe. si dr. mi-a zis sa nu o arunc.Se pastreaza la frigider si se foloseste a doua zi.Bafta!
Moni!
Bun venit fetelor noi si Doamne-ajuta la toata lumea!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

M-am intors de pe la usile doctorilor. N-am apucat sa va citesc. Concluzia este ca vom schimba foaia de tratament la urmatoarea incercare. Adica lasam Agonistii si trecem la Antagonisti. Probabil Cetrotide. Va fi cu siguranta un experiment dar sper sa iasa bine. Problema e tot CM. Pentru ca trebuie sa-mi repet in ziua 2:FSH, LH, Estradiol, Prolactina si Progesteron si in aceeasi zi sa incep cu Marvelon. Iar in ziua 21 merg la eco urmand ca din ziua 2 sa incep tratamentul pentru FIV.
Cum CM este dat peste cap de cand cu FIV-ul nu stiu ce-o sa se intample. Le-am zis doctorilor de cele cam 35 de zile de maroneli. Ieri la eco aspectul era OK. Endometrul cam 6 mm, ovarele fara foliculi/chisturi. Pare sa fie inceputul unei luni. Dar daca maine iar va fi maro (de doua zile nu mai este colorat) nu stiu iar cum sa consider ziua 1. Si ce e de fapt important este daca voi alege momentul potrivit pentru analize. Si cum de rezultatele astea depinde tratamentul pe care il voi urma pentru urmatorul FIV va dati seama ca e foarte important ca rezultatele sa fie reale. Crede-ti ca daca prof. M a zis ca e OK aspectul ecografic pot considera prima zi de scurgere(indiferent ca are culoarea maro sau rosie) ca fiind ziua 1?

Mirela_1 Duphastonul cred ca contine Progesteron si nu stiu daca e bine sa-l iau pentru ca va trebui sa repet Progesteronul in ziua 2 a CM si cred ca nu e bine. Mie dr. Cocei mi-a spus ca motivul acelor dureri groaznice si sangerari ar fi putut fi ruperea unui chist restant iar prelungirea perioadei de scurgeri maronii s-ar putea datora problemelor tiroidiene (care sunt de fapt sub control, cu exceptia anticorpilor antitiroidieni care nu pot fi controlati). si bafta!

luck Mult succes!

Va pe toate si va doresc zile senine!

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuska spune:

Luck, nu mai stiu ce valoare am avut la FSH (nu mai gasesc buletinul de analize). Din pacate nu a fost sa fie cu noroc incercarea asta. In ziua a9a dupa embriotransfer mi-am facut beta HCG-ul si mi-a iesit valoarea 6, iar a doua zi (a10a) mi-au venit si problemele.
Nu stiu ce s-a intamplat, cred ca a fost ceva in neregula.
Cred ca am sa incep un tratament naturist, poate reusesc sa-mi tratez problema - endometrioza.

Va tin pumnii la toate care sunteti in tratament sau deja in asteptare si sa aveti noroc sa vi se implineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimieatza dragelor.
Korapop si Madlenmutl noroc si baftaaaaa ,aveti grija de voi si de puiutzi ca de azi sunteti gravi

Eu ma simt binisor,sanii au luat proportii astonomice si ma dor dar sunt moi ,nu tari ca si la CM,burta e tare ca piatra si simt intepaturi putrnice precum si tensiuni insa nu tot timpul ci numai din cand in cand,obosesc fff repede orice as face,am devenit sensibila la mirosuri si imi produc chiar greatza...avand in vedere toate astea si nu mi le inchipui m-am riscat cu un test azi...dupa ce fusesm de 3 ori la WC dupa o cafea ,un pic de apa si o cana de apa cu magneziu si mi-a iesit din pacate negativ...Sunt ziua 12 dupa punctie si ziua 9 dupa ET.Medicul mei m-a ruagt fff frumos sa nu-mi fac nici un test pana miercurea viitoare cand merg la control( in 2 mai),dar...deh...curiozitatea asta.
Insa si daca nu iese nu e asa de mare bai..curois nu am fost super dezamagita de test caci ma astept si la rezultatul acesta si sunt pregatita si pt asa ceva.Acuma...cum o vrea DD

Va pup si imbratisez pe toate super dulce

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, Madlen, haideti cu cat mai multi puiuti in burtica si sa se prinda 2 . Ma cam amuz cu dar chiar va doresc. Macar nu veti mai face FIV decat daca vreti 4 copilasi

Anto, asa te vreau optimista. Stii ca de obicei al 2-lea FIV e reusit. Asa ca...

Zouzou, iti tin pumnii. Cand poti sa ne scri despre tot (eco si analize)

Marina, deci vei face protocolul scurt. Nu prea ma pricep care e de fapt ziua 1.

Luck, sa fie cu noroc. Imediat incepi si tu. Ce zic cei de la Sibiu de FSH-ul tau?

Monica

Mergi la inceput