FIV 116
Raspunsuri - Pagina 25
ladyxe spune:
Ieri mi-am facut analizele hormonale si mi-a iesit FSH 12,34, dr M mi-a zis ca e mare si mi-a dat AC.
sa-mi fac griji pt ac val? ce ziceti?
sunshine4ever spune:
Cellu, Teli, tin pumnii strinsi strinsi
Kora Pop, Mladen, sa de aDD sa fie cu ochisori
Anto, Zouzounaki
Galuscuta, Moniland
DM
cellu spune:
Salut fetele, sunt sotul lui Celle;
De ieri, 26.04.07 ora 15 avem implantati 2 embrioni (a fost alegerea noastra pt. 2), unul de 5 celule respectiv de 4 celule.
Repaus pe masa de "operatie" 3,5 h si apoi in spital pana astazi dimineata.
Acuma suntem acasa in pat si ne odihnim.
Doamne ajuta.....
Multe succese si voua.
Cellu
Teli spune:
Gata , maine la ora 9 ma duc sa-mi iau copilasii acasa.
S-au divizat toti patru , doi fara fragmentatii si doi cu mici fragmentatii .
Eu nu stiu acuma daca sa-i pun pe toti , voi vedea ce zice Cocei.
Endometru era de 14 mmm la punctie , parca e cam mare , sper sa nu-i sufoce.
O sa lipsesc o saptamana de pe forum , de aceea va doresc fetelor sa ne auzim cu bine ,Doamne ajuta !
Va pup ,
Otilia
antosit spune:
si de la mine!
Am fost azi la Giuly pt. prima eco dupa 6 zile de stimulare: endo 5,4; OD 5 foliculi cel mai mare de 8; OS 0!Luni merg din nou....
Cellu sa fie intr-un ceas bun si peste 2 saptamani sa vi cu II!
Teli multa bafta si tie maine sa vi cu puiuti acasa!
Zouzoule tu nu mai zici nimic?
Pussicilor va astept cu vesti bune ca sa imi mai ridicati moralul!
Moni,Cris,Aldolina,Aurel Cris,MOana,Avalon, Magduta...si toate-toate !
Liana multa sanatate tie si puiutilor!
Lachi tu nu mai ne iubesti?Ce-ti fac "ploadele?
Sheri, Andicu !
Madlen, Melutzica si Kora va astept cu impresii de gravideala cand puteti sa scrieti!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
daniela_b spune:
Help! Luni dimineata am programare pentru analize si nu stiu citi bani sa pregatesc, am de facut teste pentru:
Chlamydia tr.
Mycoplasma h.
Ureeaplasma u.
Ex. secretie vaginala +culturi col
Pap's
Toxoplasma IgG
IgM
CMV IgG
IgM
Listeria
Rubella IgG
pe linga faptul ca habar n-am ce inseamna aceste analize ( cu rusine spun, e prima oara cind le fac pe citeva dintre ele), nu-mi dau seama citi bani ar costa toate?
locuiesc in provincie si cum nu se accepta plata cu card, trebuie sa am pregatiti bani in cash. Poate stie cineva (cu aproximatie evident) ce preturi sint la astfel de analize...
Pe de alta parte, din cite imi reamintesc aceste analize sint strict pentru mine, nu? E nevoie sa-l iau si pe sot? (va rog, nu rideti, dar am fost atit de emotionata la consultatie incit nu mai tin minte aproape nimic din ce mi-a zis medicul)
Qi
antosit spune:
Daniela b analizele pe care le-ai enumerat te vor costa in jur de 500Ron (5.000.000Lei),oriunde le-ai face; iar de facut le faci doar tu pt. sot ai nevoie doar de analizele uzuale de sange, hepatita B si C, hiv, vdrl si spermograma in cazul ca nu le are facute.Bafta!
Anto
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by antosit
Daniela b analizele pe care le-ai enumerat te vor costa in jur de 500Ron (5.000.000Lei),oriunde le-ai face; iar de facut le faci doar tu pt. sot ai nevoie doar de analizele uzuale de sange, hepatita B si C, hiv, vdrl si spermograma in cazul ca nu le are facute.Bafta!
Anto
Ah! Multumesc Antosit! Mi-ai luat o mare piatra de pe inima! Sotul le-a facut pe astea enumerate de tine, FSH i-a iesit cam mare ( 13, 8) si din buletin cica limita maxima e 12,5 in rest s-ar parea ca sta ok ( despre spermograma nu mai amintesc, acolo are 12 milioane dar nu se prea misca "sa le fie rusine").
Am ratat ziua 2-4 pentru dozarile mele hormonale, (2-4, inseamna ca pot sa le fac in ziua 2 dar si in 3 si in 4 sau sa le fac si in ziua 2 si in ziua 4 a CM?), acum o sa fac analizele pomenite dupa ovulatie (asa am inteles ca e indicat) si o sa astept urmatoarele analize.
Qi
antosit spune:
Dozarile hormonale le poti face in ziua 2,sau 3,sau 4 dar este recomandat in general sa fie facut in ziua 2!
Fug la "scarbici" dar intru mai pe seara!
Anto