FIV 116

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Kora felicitari pentru embrionasi si multa bafta la embriotransfer!

Adhnana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna, fetelor! Intru si eu in fuga in primul rand sa va multumesc pentru incurajari si in al doilea rand sa-i multumesc Korei pentru ca v-a tinut la curent cu evolutia evenimentelor. Am vorbit si eu dimineata cu dr. Matei si se pare ca din toate cele 13 ovocite s-au format embrioni. Mai multe amanunte voi afla dupa ora 10.00, asa cum v-a spus si Kora. Va pup si urez multa bafta tuturor celor care se afla acum in tratamente, inaintea punctiei sau in asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Madlen buna draga mea!Stai si tu cu emotii si astepti sa te sune d-na Matei cu vestile?Las'ca ne tinem si maine de manuta si trebuie sa fie bine!Pune-ti utrogestane si bea ceai de cretisoara!
Moni esti tare figura,nu stiu vom vedea cum evolueaza embrionasii dar poate imi pune 3 sau chiar 4 daca se vor divide bine asa a zis d-na Matei ca sa creasca sansele pt sarcina.
Fetelor eu dupa cat mai documentat ,azi la 24 de ore embrionii ar trebui sa aiba 2 sau 4 celule ca sa fie buni,nu?Bine zic sau le incurc?Help!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, in cazul acesta tot 2 se vor prinde. Pregateste-te . Embrionasii la 48 ore in mod normal au 2 sau 4 celule.
Madlen, 13 ovocite fecundate. SUPER!

Monica

Mergi la inceput

Moni le-am incurcat ,deci la 48 de ore embrionii trebuie sa aiba 2 sau 4 celule.Dar la 24 de ore cum trebuie sa fie?Cu doi pronuclei sau cum?Inca nu m-a sunat d-na Matei si tot astept...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Kora, Madlen, felicitari, super productie sa mearga si pe mai departe la fel, si sa vezi alt stres pe capul vostru: aolica ce multi sunt, cati sa pun? Cati sa pun?

Adhnana ce mai faci? Cum merge burtica? Sa inteleg ca ai fetita?
Zouzoulic, bafta mai departe, daca simti ca nu-ti face bine macca n-o mai lua. Vezi maine la analiza urmatoare cum sta treaba.
Avaloane, te tii de nemtarii vad, am auzit ca astia fac treaba "nemteasca" stas adica, felicitari pt decizie. Dar costul cand ni-l spui ?
Aldo, Celu, Liano, Moniland !

pe toate si bafta multa pana la victoria finala!

Shery 12+

my precious

eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, uite-i aici:
http://www.advancedfertility.com/embryos.htm

Monica

Mergi la inceput

Moni multumesc foarte mult!M-am mai documentat si eu un pic...e foarte interesant....
Sheri si un special pentru bebe din burtica!
Oana tu unde ai disparut,faci analize ?Nu mai stiu nimic de tine

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor !
Kora , Madlen, mult mult succes, sa dea DD sa fie cu ochisori .
Zouzounaki, tin pumnii strinis sa fie cu succes
Melu ,Galuscuta, va doresc si voua succes. Voi ce mai faceti?In ce stadiu sunteti?
Moniland
Adelais, nu stiu ce sa iti zic de Dostinex, de ex endocrinoloaga si ginecologul meu , amindoi au optat ep dostinex. Iar de la Szeged(ne-am hotarit sa facem acolo Fiv) mi-au dat bromcriptina (am fost lauta legatura cu o asisteanta si nu dr) de la care i-a fos tun rau de era sa ajung la urgenta, mi-a fost rau rau de tot duap o saptamina nu am mai putu continua, la care eu am sunt asa vb direct cu doctorita, si intr-un final si ea mi-a zis ca nu conteaza ce iau doar sa imi scada prolactina. Uite intradevar duap prima tura acu un an jumatate cit am luat duap mi-a crescut triplu, mi-=au marit doza si mi-a sczut. Nu pot sa zic ca acu nu mi-e marita dar nu foarte mult la care endocrinoloaga zice ca ii pe baza de stres. Deci pareri si pareri.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dariela am trimis mailul,scuze dar ieri am avut control de la finante pe cap nu am avut timp.
Zouzounaki vezi cand va ziceam ca macca are si efecte adverse nu ma credea nimeni,deja suntem prea multe care ne plangem de ea.....bafta multa in continuare,poate ne mai nimerim pe mess la o "barfa mica".
toate fetele care sunt in focuri muuuuulta bafta sa iasa cu ochisori.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput