FIV 116

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cellutin pumnii si te astept cu super rezultate!!
koravad ca aBB-ici tai au fost cuminti!!!
Mladence familie mare ai
teliimi pregatesc majoretele pe maine!!
anto, zouzou, galuscuta, cris, nusi, aldova tin pumnii!!

Eu maine ma internez..pentru perfuzii cu glucoza, am slabit 2 kg. intr-o sapt.O sa stau in spital numai cat fac perfuziile - sper si oricum imi trebuie internare si pt. medical!! Sunt la fel de gretoasa si mai nou si

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, eu sper ca te internezi doar pentru concediu medical. Si ca sa-ti faca totusi ceva iti baga niste perfuzii. Spune-mi ca-i asa si ca nu sunt probleme grave ce necesita internare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ZOUZOU ma alatur si eu la ce au zis fetele uneori are reactii adverse sa sti ca nici la mine nu a mers absolut deloc.Eu faceam IA si tot citind zic hai sa iau si eu,am reactionat asa de prost ca nu am mai putut face cu endometrul ala asa prost.Eu sunt hotarita sa nu iau deloc pentru ca imi este teama sa mai incerc,acum ramine ca tu sa decizi ce vei face.
KORA,MADLEN bafta in continuare vad ca lucrurile merg foarte bine la voi
la toate utele si la toate fivoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

moninu-i grav..doar c am slabit prea mult! si fiind sarcina gemerala, cu risc ...mi-a zis ca-i mai bine sa le fac...ca de ingrasat in graba nu prea se va intampla din cauza si la Titi Mici le trebuie papa ca sa creasca!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Kora, Madlen, tin pumnii pentru embrionasi sa se divida bine si sa fie frumosi.
Cellu, Teli, multa bafta in continuare. Fac galerie
Pussi, hai fuguta la spital sa-i hranesti pe Titi Mici sa creasca mari si sanatosi.
Cris, pe unde umbli? Nu mai zici nimic?
Madalina28, si tu tot vineri iti iei rezultatele la analize?
Shericut, astept cu nerabdare sa ne spui ce socrela vei fi.
Aly, ti-am trimis un mesaj pe mail, cred ca l-ai primit. Tot nu e activat PM-ul.

Eu beau ceai de napraznic si creatisoara si voi continua cu ele si dupa ET. Cum o vrea Dumnezeu...

toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Fetelor ,desi sunt la a treia incercare, sunt coplesita de emotie.
Azi noapte am visat fix sase embrioni , ca sa vezi subconstientul ca stie tot!
Va multumesc pentru galerie si va fac si eu voua
Kora , Madlen , maine ET? Bafta maxima va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Aldolina tot vineri ar trebui sa iau rezultatul, dar nu vin in Buc.pt ca le pot lua si de pe siteul lor cu codul numeric personal,deja am luat rezultatul la unele dintre ele,au iesit bine,probabil ca voi veni saptamana viitoare sa i le arat dr.Cocei.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

fetelor dragi ,dar cu adevarat dragi mie (nu e o simpla formula de adresare!!),Dariela,Zouzounaki,Andicu,Moniland,Kitta,nu pot sa nu spun ,ca sunteti cu adevarat niste fete speciale caroara le doresc tot binele din lume,macar pe masura binelui pe care il faceti voi fiind atat de altruiste si saritoare...caci nici nu ma asteptam sa fiti atat de promte si sufletiste.Kitta mi-a sugerat sa va spun ceva despre mine si de ce am apelat la FIV ...deci,sotul meu are oligospermie (4 mil ,5mil ...a avut si 18mil ...)eu nu am nimic !!!oligospermia lui are o singura cauza -o hernie inghinala (intestinul ii herniaza in testicul ....i-a facut harcea parcea albugineea si celulele Sertolli sau cine o secretand spermatozoizii),si deci este un singur testicol functional,..asa ca nr asta de spermatozoizi inca e prea mare ptr un un singur testicol si ptr cat de traumatizat e celelat !!!
...mult mai simpla ar fi operatia de hernie , dar care nici nu intra in calcul ptr ca nu se va opera in ruptul capului !!!e o trauma a copilariei,caci acest testicol(rebel)care-i acum cu hernie,la nastere a fost -criptorhid ),sotul meu (cam de 2 ani atunci )a fost operat (de un neavenit ,probabil )a fost redeschis de vreo 2 ori ca i-au uitat pansamente in operatie,asa ca daca aude de spitale, ace ,doctori operatii ,e o adevarata catastrofa ,...si credeti-ma ca nu se stramba sau alinta !!!asa ca asta iese din calcul !!
..problema este ca ...am facut o IA anul trecut (tot prin mai iunie -perioada cand imi revine acut dorinta de a avea copii),fara rezultat ,si nici timp prea mult nu mai am ..caci eu am 39 ani !!!!!si sotul meu iubit nici mai mult nici mai putin decat 41 ani(in mai)!!!!
..el cum are oroare de spitale (nu va spun ce santaj am prestat numai ptr a-i fi recoltate probele de sange ptr analize!!!)binenteles ca nu ezita nici un moment sa ma demobilizeze !!isi doreste copii ,dar s-a resemnat cu ideea ca daca D-zeu a hotarat sa nu i-i dea natural ,inseamna ca eu nu trebuie sa fortez destinul ...
...si uite asa trec in fiecare an de la agonie la extaz ,de la mobilizari la renuntari ,in fiecare an fac analize care expira peste 6 luni ,.si nu ajung la nici un rezultat ...
am vrut acum in ultima instanta sa incerc si un tratament homeopat (ce-i din jurul meu ma tot bat la cap cu asta )!!!Multumesc ptr intelegere !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

...ma bucur tare mult ca existati si mai ales ca v-am gasit !!!bafta si pupici tuturor !!!inca nu stiu sa trimit emoticoni dintr-astia de care vad la voi ,dar am sa invat eu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Koricikaia sunt aici, veghez si ma rog pentru embrionasii tai si ai lui Madlen, pentru Melu, Cellu si toate sufletele care asteapta cu nerabdare un ingeras in viata lor.
Eu am inceput deja sa lucrez pe cale naturala la facerea de ingerasi, am primit o parte din analizele de la MedLife si antifosfolipidicii, lupicul, ADN-ul etc sunt super OK (deci aspenter nu cred ca voi mai lua data viitoare), fapt pentru care ma duc joi la analizele pentru ureaplasma, mycoplasma, PAP, secretii, chlamidia (acestea se fac in zilele 8-10 de la CM), iar vineri la duc la Monsenior sa vedem cum stau cu productia luna asta si sa facem planul de atac pentru urmatoarele luni.
In ultima saptamana am descoperit alta greseala pe care am facut-o si as vrea sa va spun, poate voi veti fi mult mai atente decat mine. Am pus pe masa toate vitaminele si suplimentele pe care le-am cumparat, dupa eticheta, in ultimii ani, si am constatat ca am luat niste concentratii care bat orice logica medicala.
De exemplu, doza recomandata de vitamina E este de 12-15 mg/zi, circa 10 zile pe luna. Eu insa am luat omega 3 (care contine si 12 mg vitamina E) o pastila pe zi + elevit o pastila pe zi (contine inca 15 mg) si selezinc ACE (care mai contine 15 mg/zi).
Dupa ce am constatat ca nu am magenziu suficient, am fost la farmacie si am cumparat MagneB6 efervescent.
Am citit cateva ore bune site-uri despre lipsa de magneziu si am ajuns la concluzia ca doza recomandata e de 400 mg de magneziu si 2 mg de vitamina B6, lucru confirmat si de medic. Numai ca ceea ce am cumparat eu continea per pastila 150 mg de magneziu (40 % din doza recomandata) si 5 mg de vitamina B6 (250% din doza recomandata).
Daca as fi luat 3 pastile efervescente pe zi, as fi facut necesarul de magneziu, dar as fi depasit doza de vitamina B6 de vreo 8 ori, ajungand sa iau cam 800 % din doza recomandata. Iar depasirea dozelor recomandate, poate fi mai periculoasa decat lipsa in organism a respectivelor vitamine.
Uite asa am invatat sa cumpar medicamente nu dupa firma producatoare/dupa ce gasesc/ dupa eticheta, ci dupa concentratia lor......

Cellu intrebarea mea mai veche se referea la anul in care ai facut anterior analiza de ureaplasma, deoarece ai spus ca acum ai repetat-o la initiativa ta. Cu cat timp in urma iesise negativa? BAFTA maine!
Liliana din punctul meu de vedere, faptul ca nu ti-a venit un CM anormal e un lucru bun, inseamna ca nu te-ai dereglat de la tratament. In urma FIV-ului ai avut un endometru mai marisor, insa e vorba de diferente extrem de mici (in loc de 7 mm, 12 mm sau cat ai avut). Primul cheag care iese este endometrul (care la mine a fost sub forma aceea de "cocon", caci fusese sarcina), restul este ceea ce organismul arunca la fiecare CM. Faptul ca nu ai cheaguri la CM dovedeste ca stai bine cu coagularea sangelui, fapt care la mine a fost confirmat de analizele facute in ultimul timp. Eu am avut dupa FIV un CM absolut normal, cu foarte mici diferente fata de ceea ce am eu de cand ma stiu (o culoare maronie mai ciudata a fost de data asta si ceva mai mult, cantitativ, mai ales ca mi-a venit la 2 luni dupa anteriorul).
Magda sotul are adenom hipofizar, constat prin tomografie. Dimensiunea era acum 2 ani de 1 cm si la aceasta dimensiune e la limita de pericol, se opereaza dupa 2-3 cm si numai daca e situat in anumite zone (al lui era in afara zonei de pericol). Eu ii dau dostinex pentru ca adenomul lui secreta constant prolactina si cu dostinex opresc aceasta secretie, astfel incat sa nu creasca adenomul. El a avut oligoastenoteratospermie, dar acum are normospermie, insa copilul se tot lasa asteptat. De tiroida inca nu l-am testat, dar nu ma las pana nu il intep si pentru asta.
Denisa poti vorbi deschis cu Monseniorul despre temerile tale si in functie de "povestea voastra infertila", veti decide pe ce cale sa mergi si sa eviti cat e cu putinta riscurile unui FIV. Nu ne poate garanta nimeni ca NU EXISTA RISCURI, ele exista in tot ceea ce facem, iar in puterea noastra sta doar sa le limitam, atat cat e posibil. Eu, de data asta fiind mult mai constienta de toata "nebunia" FIV-ului, continui sa cochetez cu aceasta idee, insa sunt mult mai atenta la organismul si sanatatea mea si a sotului. Un copil are nevoie de parinti sanatosi, asa ca pun pe primul plan sanatatea si apoi ma arunc in gol, pentru cele 30% procente de reusita ale FIV-ului. Iar in ceea ce priveste resemnarea si eu cochetez cu ea din ce in ce mai mult, caci intre a trai fericita in ciuda sortii nedrepte si a ma tot lupta cu morile de vant, mereu zadarnic, parca mai mult ma atrage linistea mea sufleteasca si a celor din jurul meu. Voi bate inca 10 ani la usa fertilitatii, dar fara inversunarea de pana acum si fara a face o drama din acest REFUZ.
Teli emotiile de veterana sper sa fie constructive si cei 6 embrioni la care visezi sa-ti aduca surpriza mult asteptata.
Zouzou stiu ca intrebai cate pastile de maca sa iei. Nu mai stiu daca ti-au raspuns fetele, insa pot sa-ti spun ca pe Maca de la Innovatics (produsa in USA) scrie ca o pastila contine 500 mg si ca se iau 3 pastile pe zi. Nu exista prospect al acestui medicament, ci doar o eticheta pe care e trecuta compozitia, beneficiile si recomandarile. Una dintre recomandari suna asa:" consultati medicul inainte de folosire in sarcina sau in cazul asocierii cu alte medicamente". Eu inca nu am intalnit vreun medic care sa-mi spuna cum interactioneaza radacina de maca (planta care traieste in muntii din Peru) cu hormonii de la FIV, dar, ca un PLACEBO eu am ales sa iau, una-2 pe zi, insa concomitent cu hormonii care se dau la FIV, nu cred ca am sa mai iau, pentru ca, gonalul/menogonul sunt mai mult decat suficiente, din punctul meu de vedere, mai ales ca, in cazul meu, valorile au fost mai mult decat frumoase si nu era cazul sa intervin prea mult/sa fortez nota.

Mergi la inceput