FIV 116

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Madalina - Iti mai aduci aminte de mine?!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

betty 78LA MULTI ANI!!! SARCINA USOARA SI BB SANATOS!!cam tarziu, dar oricum ..mai bine decat deloc!!!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Aldolina: cred ca am reusit sa activez PM-ul....Doar cred, nu sunt prea sigura. Daca nu merge, mai la cap ca mai incerc...Va fi mult mai bine sa te cunosc, sa stiu ca discut cu cineva pe aceeasi limba, nu doar cu ai mei (Sotz+parintzi), care se cam uita la mine ciudat cand incep cu termeni medicali...
Cellu: unde nu se face cu anestezie locala???????? Ca am vazut ca esti din Bucuresti?! Eu am facut la Giulesti ambele punctii cu locala.
Felicitari fetelor de la punctiile de azi, frumoasa recolta aveti. Acum sa dea DD sa se formeze totzi, buni si frumoshi. Succes!
Pupici

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Moniland: ma bucur pentru alegerea pe care ai facut-o...de fapt, asha am gandit shi eu, shi la al 2-lea FIV, shi acum, la ET...curand, curand... Shi ash mai lua-o o data de la capat in toamna, shi inca o data in primavara, pana vom avea bb al nostru.
Denissa: shtiu pe cineva care a facut FIV acum 3 ani, are un baietzel (la al 2-lea FIV), shi acum este insarcinata din nou...tot FIV. Copii perfect normali, super... Din punct de vedere religios, shi eu am discutat cu preotul la care merg, shi mi-a spus ca are shi colegi, tot preotzi, care au copii facutzi prin FIV... Nu-tzi mai face procese de conshtiintza.. Daca vrei un copil al tau, trebuie sa faci tot ce tzine de tine, shi mai ales de nervii tai, pentru ca procedurile nu sunt prea dragutze... Dar trec toate, de parca nu ar fi fost.
Pupici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Magda, dr. meu considera ca Dostinex ul nu trateaza ci face sa scada brusc prolactina. La incetarea tratamentului va creste la fel de brusc. Eu am patit asta insa nu pot spune ca daca iau Bromcriptin n-o sa patesc la fel. Asta pentru ca n-am inlaturat posibila sursa si anume stresul. Mie imi convenea Dostinex ul pt ca mentineam nivelul prolactinei in limite normale cu 1 pastila pe saptamana si ma simteam normal. Oricum el nici nu vrea sa auda de Dostinex.
Succes tuturor!
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

quote:
Originally posted by cristal1995
Cellu: unde nu se face cu anestezie locala???????? Ca am vazut ca esti din Bucuresti?! Eu am facut la Giulesti ambele punctii cu locala.
Felicitari fetelor de la punctiile de azi, frumoasa recolta aveti. Acum sa dea DD sa se formeze totzi, buni si frumoshi. Succes!
Pupici

Aly

La fostul Spital Jud Ilfov, acum se numeste Sfintii Constantin si Elena.
este pe langa stadionul Lia Manoliu.

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Pussi , Multumesc

Zouzou, daca asa zice Pussi, pai asa-i, ea are dovada.

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, vad ca timpul trece ca nebunul si unele din voi ati ajuns deja la momentul important al punctiei, ma bucur pentru voi! Kora si Madlen, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti embrioni de calitate, aveti sanse mari! Tin pumnii in continuare!
Sheri, abia astept sa ne spui ce va fi bebelusul tau, eu te vad mama de baiat dar asta ramane de vazut... oricum vei fi o mama buna, a mama "closca", o sa-l cocolosesti pe junior rau de tot... daca ai lasat tu pufaiala pentru bebe, asta spune multe.
Sunt si eu pe aici, chiar daca mai am ceva de asteptat, sunt alaturi de voi, toate cele care sunteti in plin tratament, sa aveti parte de reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata fetelor dragi!
Va pot spune deocamdata ca tocmai am vorbit cu d-na Matei si mi-a spus ca aseara pe la ora 20.00 a evaluat embrionasii si se formasera deja 5 embrionasi frumusei,acum va merge dansa la Sabyc si ma va suna ea mai tarziu sa imi spuna cum s-au divizat dar zicea ca dupa cum i-a evaluat aseara ea crede ca totul merge bine si la mine si la Madlen!
Doamne fetelor stau in niste emotii si nu trece o zi fara sa ma rog la DD si la Sfanta Fecioara si sa le multumesc pentru cat m-au ajutat pana acum si sa ii rog sa ne ajute in contnuare!
Teli iti tin pumnii ai sa ai precis 6 ovocite foarte bune,bafta multa!
zouzou eu iti spun sincer ca am luat maca din incepand cu ziua stimularii ( zi 4 de CM) 2 pastile pe zi si in ziua 5 de stimulare cand am vazut ca e cam dezastru la eco le-am intrerupt si nu am mai luat absolut nimic decat vitamine si pana la sfasritul stimularii rezultatele au fost mult mai bune decat as mai fi sperat eu la inceput....Ceai de cretisoara am inceput sa beau de ieri dupa punctie si tot aseara am facut 4 fiole de progesteron injectabil.Bafta multa, eu cred ca totul e ok la tine!
cellu,aldolina,galuscuta,anto si toate fetele in focuri multa ,multa bafta!
Multumesc din suflet tuturor lili,pussi,sheri,dariela,marrina si lista fetelor dragi care ne tin pumnii e lunga si imi cer scuze ca acum nu va enumar pe toate si nu pot scrie fiecareia in parte cum as dori,dar chiar trebuie sa rezolv unele probleme ca de maine incolo vreau sa stau in pat cat mai mult posibil.
Tin pumnii tuturor si va trimit fiecareia cate o cu toata dragostea mea!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, . In ritmul asta o sa ai si de congelat . Transferi 2 congelezi 3 sau transferi 3 si nu mai congelezi. Cum vrei tu ca se vor prinde 2.

Monica

Mergi la inceput