Fibrom uterin (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Fetelor, multumesc mult pentru incurajari . Break, as vrea eu sa ma dau mare, dar n-am curajul ca eu ma gandesc la riscuri, daca creste mister fibromu iar in sarcina ??? Plus celelalte probleme, care au mai aparut. As putea sa parafrazez ca 'un fibrom nu vine niciodata singur ' desi e clar ca problemele care apar nu au toate legatura cu fibromul. Ca si Bluel, trebuie sa fac si eu antibiotic pentru nspe probleme dar v-am zis ca sunt optimisista acum si n-am chef sa gandesc logic. Astept sa treaca si perioada asta si sa-mi incerc norocul. E un pic cam ciudat pentru ca se pare ca mi se deschide sezonul exact in perioada in care am ramas anul trecut, dar poate acum va vrea Dumnezeu sa fie bine . Mi-e si frica de faptul ca nu o sa mai raman sau sa nu dau in extrauterina din cauza trompelor posibil infundate, dar sper sa fie bine. Apropo, voi ce spuneti despre HSG, e bine sa o faci asa ca sa fi sigur ca e liber pe acolo sau uneori se pot infunda trompele tocmai la HSG? Ca am inteles ca de desfundat daca e cazul, merge numai prin instilatii sau eventual prin laparo.
Violetan, tu ai avut extrauterina in trecut sau ma insel eu? Ai facut HSG? Si apropo de fibrom, al meu era in cavitate (acum a ramas doar in perete) si toti doctorii spuneau ca nu merge cu o sarcina. Al tau cum era?
Dar cred ca daca dr. Ion in care am mare incredere mi-a zis ca pot incerca asa inseamna ca chiar pot si ar trebui sa las temerile deoparte. Ma gandesc ca prin toate rationamentele mele, nu am facut altceva decat sa imi comand singura, ca la restaurant, un meniu defavorabil, asa ca am chef de azi inainte sa imi comand si o varianta norocoasa pentru mine, sa nu mai gandesc atat la tot felul de riscuri ci pur si simplu sa am incredere.
Bluel, Break, cine stie, poate pana imi rezolv eu problemele, primiti si voi unda verde la bebe si ne trezim toate la linia de start. Ce ziceti? Of, of parca mi-e frica si sa visez, sa sper. Cred ca eu asta trebuie sa fac, exercitii de visare si incredere.
Violetan, Nicoleta, Mada28 , ne pot incuraja, asa cum o fac de altfel .
Apropo de revenirea Noelei, pe care o si azi, nu stiu ce mai fac fetele vechi, bineinteles in afara de Arina, care rezista eroic pe baricadele informatiei de pe prima pagina, pentru care o sarut .
Madas, Didi, Mioritza, Djmama, ce mai faceti fetelor? Ne e dor de voi.
Pup toate fetele , pana nu ma latesc iar iremediabil, fara sa am nimic de spus! Scuze pentru armata de maimutoi, dar nu m-am putut abtine .
O vara pline de si ne doresc!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Uraaaaaaaaaaaa TEONIKOL, ce ti-am zis eu ca ingrosam randul gravidutelor!!!!!EEEEEEEEEE!!!!!!!poate chiar sunt pocita si va vad pe toate pana la sf anului cu burtika, mamaaaaaaaaaaaaa ce fericita as fi!
Acum nu te mai gandi la fibrom, da-i drumul la , eu am mers pe premiza mai rarut ca atunci prinde sper sa fie si la tine la fel, gandeste pozitiv, incearca si cu putin sport sa te relaxezi si o sa vezi diferenta. Conteaza foarte mult si putina miscare in momentul in care vrei sa ramaii insarcinata. MULT SUCCESSSSSSSSSS!!!!!
NOELA_CARMEN ma bucur ca esti optimista, ti-ai schimbat look-ul asa mamaaaaa simtete bine, iar in privinta sotului ai te rog rabdare, asa cum din anumite puncte de vedere suntem noi de "vina" asa pot fi si ei.
Acum sa va poveztes din nazbatiile mele, imi amorteste falca si ma doare cu tot cu ureche, am facut toate leacurile babesti: tigara in ureche, usturoi cald, dus la urgente, mers la dentist, nimeni nu zice ca am nik dar euuuuuuuuunu stiu ce sa fac sa-mi mai treaca. La ORL zice ca urechea este fff curata si doare numai in momentul care curge, la dentist zice ca creste maseluta de minte si asta da asemenea dureri, D-zeu mai intelegeoricum mai am timp pana la 40 de saptamani sa mai fac si altele, deja sunt obisnuita, trec unele vin altele.
Unde mai puneti ca noaptea ficamea are grija sa-mi lateasca burta in toate directiile si uite asa zombyyyyyy. Mor de ciuda cand vad ca sotul sforaie langa mine si eu cu ochii pe pereti. Am vb asta si cu medicul ginecolog, mi-a recomandat diazepam dar sa nu abuzez de elesi sa-mi trezesc sotul sa-mi tina companie dar de unde,,,doarme si patul sub el,,, ca saracul la 5 pleaca la servici.
Voi mai cunoasteti vreun remediu pt astfel de dureri? Ulei nu pot pune in ureche deoarece am timpan de plastic, de 7 ani sunt operata si nici apa nu bag in urechi.Astept sfaturile voastreeeeee
Pupik pe toate fetele si LA CAT MAI MULTE GRAVIDUTEEEEE!!!!!!!!

31+ fetitaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

TEONIKOL,BLUEL va multumesc mult si va doresc la toate sa imi calcati pe urme,eu va trag dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Teonikol
da,am avut in aprilie 2005 extrauterina, remisa cu metotrexat, dar n-am facut HSG. Am refuzat cu obstinatie sa trec printr-o asemenea procedura (barbara, dupa mine si nu numai), desi dr mea mi-a zis ca ar fi bine s-o fac. Dar i-am zis ca nu vreau si a zis ca ma intelege, pt ca e foarte neplacut (asta ca sa ne exprimam eufemistic). Deci merge si cu extrauterine, si fara HSG, si cu fibrom
Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat si sa fie si bb sanatos si eu, evident, sa pot avea grija de el:)
Sigur ca va incurajez, sunt ferm convinsa ca o sa vi se intample si voua! Important e sa credeti cu tarie ca se va intampla si sa nu va deprimati!
Pupici si multa sanatate la toate fetele plus spor la bebei

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 33+

Mergi la inceput

Violetan, un pupic pentru raspuns si pentru incurajari. La fel si pentru Nicoleta si aurel cris.
Pup fetele!

Mergi la inceput

Violetan, vroiam sa mai spun ceva, eu nici nu ma gandesc ca poate sa fie altfel la voi, decat foarte bine. Voi trebuie sa fiti dintre invingatoare, ca sa ne trageti dupa voi si pe noi, cele din randul urmator! Multa sanatate, tie si lui bebe!
Nicoleta, imi pare rau ca nu stiu nici un remediu pentru urechea ta buclucasa, dar la cat de luptatoare esti, va trece si asta, sunt convinsa.
De abia astept sa avem bebei noi pe forum, la subiectul asta, ca sa putem desface sampaniile. Apreciez ca gravidutele noastre ne sustin moralul si nu au fugit cu totul dintre noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Buna seara dragele mele, multzam din inima pentru "primire"..ce sa spun... e extrem de emotionant sa vezi ca lumea nu te-a uitat, si ca pentru unele persoane chiar ai insemnat ceva , ca le-ai putut ajuta chiar daca numnai cu "vorbe". si eu am primit la randul meu de la fetele de pe forum , atunci cand am avut nevoie, multe sfaturi si incurajari; nu vreu sa enumar pe nimeni, pentru ca sigur as face gafe si as uita pe cineva, dar ele se stiu mai bine; nu stiu daca am facut-o vreodata, dar le multumesc acum din toata inima, celor care mi-au fost alaturi la greu

Teonikol, tu esti o dulceata sau mai degraba un balsam de pus pe rana,esti buna cu toata lumea, si nu te superi pe nimeni...recunosc ca io nu-s chiar asa, mi se mai pune "pata" cate odata si uite d'aia nu-s io o zana buna ci mai degraba tu meriti aceasta titulatura.
ma bucur din suflet ca treaba e bunicica la tine si daca as fi in locul tau, nu as mai pierde timpul si m-as pune pe treaba, timpul e pretios. daca fibromul nu e in cavitate eu zic ca e ok si nu ar influenta o sarcina. fiecare si-ar vedea de "treaba" lui, si bebele si fibromul. de fapt sunt foarte multe femei care duc sarcini cu fibroame fara prea mari probleme. stiu ca vei avea un "cui" in inima , si ca-ti vei face multe probleme ca nu cumva sa se repete povestea, dar 1 cm...e fooooarte mic!
eu as risca, risc io si acum, dar daca n-am armament tot digeaba.
te pup dulce si daca te mai pot ajuta cu ceva nu ezita sa-mi spui.

Nicoleta, iti multumesc pentru incurajare, dar m-am tot imbatat cu apa rece fro 3 ani, ar cam fi vremea sa ma trezesc ca trece vremea pe langa mine, si in caz ca nu stii io am 38 ani...stiu , Dumnezeu face minuni tot timpul; astept sa faca si cu noi, dar nu-ti baga si in traista, trebuie si el ajutat, e suficient ca ne arata calea pe care ar trebui sa o urmam, dar nu e vina lui ca noi nu ne ducem pe ea...si cand va vrea el, n-o sa mai pot io di loc. asta e,am zis, mi-am acceptat soarta,si de va fi sa fie o sa-i multumesc lui Dumnezeu zi si noapte, si daca nu va fi, asta e, trebuie sa mergem mai departe, nu suntem nici primii si nici ultimii, si viata nu-ti ofera intotdeauna ceea ce vrei, atunci cand vrei, asa ca resemnarea e singura cale ce-mi ramane in acest moment.
Iti doresc sarcina usoara in continuare si un sfat. pentru ca vad ca esti din Galati, ti-as recomanda sa mergi la dr. Nichita Eugenia, medic homeopat si acupunctor, cu multa experienta care cu siguranta ti-ar rezolva durerea cu doar cateva acusoare si fara nici un fel de risc. diazepamul ala e o nenorocire,iar medicul ti l-a recomandat pentru ca altceva nu stie saracul, dar e pacat, daca tot s-a inventat acupunctura sa nu profiti de ea. daca te intereseaza amanunte te ajut cu un nr. de tel. trebuie doar sa-mi spui.

Bluel
mutumesc pentru floricica ,chiar daca nu ne "cunoastem", am sa-ti ofer si eu una si in plus un pupic

Intre timp, am mai spanzurat niste bani, ca aveam prea multi, si mi-am mai facut niste amanlize si ecografii. Analizele nu-s prea bune, sunt amemica rau,dar nu-i bai ca ma fac io bine.mi-am facut eco la sani, ca am "descoperit" o galma mica la sanul stang, si m-au cam trecut fiori de gheata, dar nu-i nimic rau, doar grasime, in rest totul e ok; am facut si la uter, dar nu transvaginala,pare ok totul. endometrul 9.7 in ziua 12,fibromul(sau fibroamele) e cam tot pe acolo, in pic de tot mai mic, ovarul drept e de servici si ma apropii de ovulatie, desi cred ca nu mai am foliculi de calitate, sau s-au mai rarit, desi testele de ovulatie mi se pozitiveaza in draci.
cam atatica despre mine...

Oanalu, ce ai mai facut? nu stiu ce naiba am facut ca am sters Pm-urile de la tine, sigur bagai dejshtu aiurea. sper ca medicamntul sa fie bun, am citit numai lucruri bune despre el.

OtiliaLia-sper ca esti bine si ca nu esti suparata pe mine.eu n-am fost suparata pe tine, nici nu as putea si nu as avea de ce, doar am fost suparata pe viata, distrusa chiar,iarta-ma ca te-am lasat in suspans, fara nici o explicate,dar pur si simplu nu mai puteam vorbi, am rupt orice legatura cu toata lumea, inclusiv cu mama mea, mi-a fost tare greu, m-am inchis in mine si am asteptat sa-mi treaca. acum imi ling ranile, situatia dintre noi s-a complicat atunci si mai tare...nici nu mai vreau sa-mi amintesc.

Ii multumesc "si pe aceasta cale" lui Avalon, care m-a suportat si a continuat sa ramana aproape de mine chiar daca uneori am fost insuportabila.

Happyface, draguta de tine, sper ca esti bine, nici tie nu ti-am mai raspuns, iarta-ma, dar uite acu veni vara si umblu mult creanga sa recuperez ce-am pierdut. te pupa mama dulce ,dulce

Arinnutza,Mioritza,Didi,draga mea Mami,mica mea enciclopedie MadaS, mi-e tare dor de voi!!!

gata.....iar am inceput sa ma intind, hi,hi,hi...asa-s io, imi place sa stau mult la cafea

noapte buna copii,imi pica ochii in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna NOELA_CARMEN, in primul rand multi ani inainte iti doresc, inca o data ma bucur ca esti o luptatoare si multumesc pentru sfaturi.
La inceput cand mi se daduse si mie vestea ca nu pot face nici un copil am plans nopti in sir dar apoi m-am linistit. Am langa mine un sot iubitor care a zis in felul urmator: vom face tot ce este posibil sa facem un bebel dar daca nu se va putea nu o sa ne cramponam de asta in viata, puteam fi eu cel vinovat si am toata increderea ca tu m-ai fi sprijinit. Fetelor aceste vorbe mi-au intrat in suflet si vreau sa va mentionez ca nu eram nici macar casatoriti, traiam de 4 ani impreuna. La cateva luni am decis sa ne casatorim si dupa cateva saptamani de la nunta a venit si mosul cu darul lui cel pretios. Oricum noi ne impacasem cu ideea ca nu voi putea ramane insarcinata, de infiat nu se punea problema deoarece nu suntem proprietari pe apartament si problema asta era=0 deci chiar nici o sansa nu se ivea la orizont.Eram invidioasa pe toate gravidutele si pe cele care isi plimbau ingerasii in carucuiare dar mai ales pe cumnata mea care are un bibelou de fetita si dupa care sotul meu era innebunit. Dorea mereu sa mergem la fratele meu sa se joace putin cu ea, numai putin,,, si se linistea.
De cand a auzit ca va avea fetita nu va spun ce fericit este, ce fel vorbeste seara cu ea si paradoxal fetita ii si raspunde cu cate un piciorus sau o manuta.
Daca as fi fost in locul tau sigur as fi protejat la fel, l-as fi sprijinit chiar daca este greu , in schimb eu tot ce iti cer este sa nu va pierdeti speranta, mereu cand te astepti mai putin atunci se intampla minunea.
Acum sa-ti explic de ce mi-a dat diazepam, problema este ca nu ma odihnesc si devin foarte agitata eu si fetita si nu este bine. Sunt constienta ca poate nu este bine dar sincer innebunesc cand vad ca nu dorm iar tetitza imi lateste burta, deci nici ea nu poate sa se odihneasca. Fac eu haz de necaz ca ma pregatesc de colici etc etc dar nu-i de gluma, o gravida trb sa doarma cele 8 ore pe noapte. Luni merg la ORL inca o data ca sa ma asigur ca totul este bine, posibil de la maseluta de minte sa am durerile astea, problema este ca pana ce termin de alaptat nu am ce face, dar vorba lui TEONIKOL :sunt o luptatoare.
Referitor la medicamente in timpul sarcinii multe sunt interzise pe prospect dar in multe sarcini sunt utile., de ex la mine indometacinul care este total contraindicat imi facea ffff bine, nu am folosit decat 2 sau 3 pe toata durata sarcinii dar fetelor nu mai suportam, durerile erau prea mari, acum am noroc ca fibromul a coborat in jos si bebelul nu-l mai loveste. Acum la noile analize mi-a iesit infectie in urina, mi s-a prescris ampicilina, ce sa fac sa nu le iau si sa continui cu infectia? Credeti ca infectia face bine la bebel?
Oricum nu am respectat toate sfaturile medicului,eu chiar am facut dulceturi de capsuni de visine, compot de visine, mancare, curatenie, calcat asa cat am putut iar cand am simt ca obosesc stau cumintica in pat. Daca nu te mai delectezi si cu treburile gospodaresti innebunesti de tot,oricum o sa-i zic doctorului dar stiti cand, pe masa de operatie
Maine mergem la un nou echo inainte de concediul medicului, acum chiar trb sa ma linistesc ca nu am medic iar in altul nu am incredere.Dar nu prea mult,,, pana pe 16 iulie . Oricum dupa 20 iulie intru in 9 luni si pot spala si calca perdele, covoare ca nu mai conteaza
PUpik pe toate fetele eu si tetitza mea

31+ fetitaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine v-am gasit fetelor sper sa nu va plictisesc asa cum sper ca voi gasi un raspun si si macar o explicatie; asadar sa incep:
Vazand ca nu raman insarcinata si vrand sa fac un copil am inceput sa fac tot felul de analize, sa vad daca sunt sanatoasa samd.,printre care faceam si eco din 2 in 2 luni, am tinut si trat. cu duphaston,etc in sfarsit nu vreau sa plictisesc mai m. decat atat;
de cand am ramas insarcinata, la prima eco am descoperit un fibrom, defapt ceva(lichid nustiu cum sa va explic in termenii lor ar fi o mioma)care seamana cu fibronul ...oricum am auzit acest cuvant la eco. Dr meu ginec a zis ca deocamdata nu tb sa ma preocup pt. ca nu il afecteaza pe bb.,dar am auzit de la o tipa care a patit la fel ia iesit acest...odata cu prima sarcina si crestea crestea, si dr. a zis ca tb neaparat sa se opereze si ca dupa operatie nu o sa mai poata face copiii... eu deocamdata nu am mai facut eco ar tb sa fac mai des?
va rog sa ma ajutati!!!

STEFANIA+14Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Buna fetelor,

Fibromul meu a disparut. Am scris putin aici, dar am citit tot.
E drept ca nu m-am gandit tot timpul la problemele mele. Dar am avut tot timpul credinta ca ma voi face bine. Stiu ca sunteti curioase cum am scapat de el. Am mai spus: ceaiuri si bioenergie. Doctorul radea ...nu ii venea sa cre...nici mie ! (de bioenergie nu i-am spus).
Am uter fibromatos, a disparut cel mai mare insa exista alte fibroame mai mici din care cel mai mare de 2 cm / 1.70 cm. Evolutia sau involutia :) fibromului a fost: de la 8/8cm in ianuarie la 5/4cm in martie (s-a necrozat si a fost curatat) si la ultima ecografie nu mai apare.
Consider o minune ce s-a intamplat. Iar daca nu as fi credincioasa as zice ca a fost noroc...:)Acest an pentru mine a fost extrem de greu. De neimaginat. Dar am reusit.
Va doresc din suflet sa vi se intample si voua minunea.

Va pup cu drag!

Mergi la inceput