Fibrom uterin (18)
Raspunsuri - Pagina 17
aurel_cris spune:
Intre timp dragele mele am aflat ca FIV-ul meu este reusit,valoarea in zi 14 este de 270..............
violetan spune:
quote:
Originally posted by aurel_cris
Intre timp dragele mele am aflat ca FIV-ul meu este reusit,valoarea in zi 14 este de 270..............
Pai felicitari, nu??????????? Sarcina usoara si frumoasa!!! Ador vestile astea! Sa dea Dumnezeu la toate fetele care asteapta cat de curand!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 32
noela_carmen spune:
aurel-cris, asteptam vesti despre tine, stiam io ca o sa reusesti.
felicitari din TOATA inima, sarcina usoara si la termen, bebe sanatos si papacios, in rest nimic nu mai conteaza, sau ma rog, aproape nimic.
Cu aceasta ocazie salut si imbratisez toate doamnele ,si imi cer iertare ca v-am "abandonat".
N-am murit, dar nici mult n-a lipsit, n-au rost amanuntele, cert e ca am avut perioade mult mai bune in viata decat cea prin care am trecut .sunt in covalescenta acum
Nu am noutati in ceea ce ma priveste,doar ca fizic mi-e bine,menstra e tot "pretina" buna cu mine, zero dureri, zero cheaguri, zero hemoragie, zero probleme la sani, suna bine, dar bebe tot zero...am aflat si motivul..my sexy husband...are putini si lenesi.
asta e ...m-am consolat,incerc sa ma bucur de ceea ce am, am slabit foarte mult, m-am facut frumoasa si pentru cele care ma cunosc mi-am schimbat culoarea parului: nu mai sunt blonda, sunt bruneta(ei ,nu prea tare), si-mi sade ghinishor tari, parca am intinerit cu vreo 5 ani.
in rest, iau fiecare zi asa cum vine,continui trat.naturist...altceva nu are mama ce sa va mai zica.
urez sarcina usoara tuturor gravidutelor cu final fericit ca-n filme
, si o imbratisare calda tuturor doamnelor dragi inimii mele
aurel_cris spune:
VIOLETAN merci mult
NOELA merci chiar ma intrebam ce mai faci ca nu te mai vazui pe aici,ai fost tare amabila cu mine cand am avut nevoie,sa dea DD sa ai si tu aceeasi bucurie ca mine
teonikol spune:
Aurel cris, ma bucur foarte tare de ce aud!
Noeeeelaaaaa, pur si simplu...te iubesc. (fetelor sa nu credeti ca mi-am schimbat orientarea, tot dumnealor sunt in top!)Dar mi-a fost tare dor de tine, de vorbele tale sugubete. Ma bucur ca esti bine. Mai multe nu mai zic ca mi-e frica sa nu dispari iar, asa cum dispar zanele bune.
Fetelor, am fost la control, restul de fibrom, de 1,3 cm e tot acolo, acum e in perete, nu mai e in cavitate si doctorul a zis sa incerc sa raman asa ca nu ar trebui sa mai influenteze o sarcina. A zis ca faptul ca sangerez tare la ciclu implica o noua operatie dar sa incerc mai intai o sarcina. Mi-a venit sa-l pup. Oricum e un super dragut, eu l-as pune in rama daca as putea, sper sa ramana la fel. Mai am niste hibe pe care trebuie sa le rezolv si cu care alaturi, de mister fibromul restant, sarcina nu va fi una usoara, dar nu am deloc chef sa vorbesc despre ele. Sper intr-o luna doua, sa rezolv macar partial hibele si apoi sa imi incerc norocul. Mi s-a mai propus sa fac si HSG, sa imi verific trompele, cica se pot infunda inclusiv de la o sarcina pierduta, dar dr. a zis ca deocamdata nu facem analiza aia si sa incerc sa raman. Mi-e foarte frica de multe riscuri si pe de o parte as vrea sa fac toate interventiile posibile, ca sa intru intr-o eventuala sarcina linistita dar daca dr. mi-a dat unda verde, ma gandesc sa nu imi caut eu necazul cu lumanarea si mai bine sa incerc macar cateva luni. Cine stie, poate ma ajuta Dumnezeu si va fi bine.
Vestile bune de pe aici, ma fac sa fiu optimista.
Pup toate fetele si asa cum ziceam intr-un post anterior,....sa vina
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!
violetan spune:
Sarcina nu va fi una usoara, dar nu am deloc chef sa vorbesc despre ele. Sper intr-o luna doua, sa rezolv macar partial hibele si apoi sa imi incerc norocul. Mi s-a mai propus sa fac si HSG, sa imi verific trompele, cica se pot infunda inclusiv de la o sarcina pierduta, dar dr. a zis ca deocamdata nu facem analiza aia si sa incerc sa raman. Mi-e foarte frica de multe riscuri si pe de o parte as vrea sa fac toate interventiile posibile, ca sa intru intr-o eventuala sarcina linistita dar daca dr. mi-a dat unda verde, ma gandesc sa nu imi caut eu necazul cu lumanarea si mai bine sa incerc macar cateva luni. Cine stie, poate ma ajuta Dumnezeu si va fi bine.
Vestile bune de pe aici, ma fac sa fiu optimista.
Cred ca ti-am mai zis eu: eu am ramas gravida cu un fibrom (sau 2) in jur de 2 cm si nu mi-au creat nici o problema in sarcina, pana la 34 de saptamani cat am acum. Sper sa nu fie nici o problema nici la nastere si nici dupa. Nu-ti face griji: vestile sunt minunate. Pune-te pe treaba si vino cu vestea cea mare curand!!! Iti tin pumnii si-ti urez din toata inima sa ti se intample cat mai repede!! Pupici!
violeta, 32
Bluel spune:
Ce ma bucur, s-a mai inviorat atmosfera pe aici!
Teonikol, ce ti-am zis eu? Acum ai unda verde si de la domnu’ dr., gata, la treaba!
Eu inca astept cm-ul (vorba vine, ca e tare bine fara el pe caldurile astea) si ma tot gandeam sa imi dau eu singurica unda verde ca sa fentez operatia....dar colac peste pupaza mi-am descoperit ca vesnica mea inflamatie de col e provocata de un streptococ grup B si acum trebuie sa iau antibiotic.
Uta_ciun, "Bine ai venit aici", chiar daca suna aiurea, multa sanatate si nu iti face prea multe griji, o sa vezi ca o sa fie bine! eu cu fibroamele mele imi tot fac de vreo 7 ani si uite ca n-am murit!
Aurelcris, Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
Noela, Bine ai revenit!
Pup toate fetele si astept in continuare vesti cu !
Bluel spune:
Violetan, pe parcursul sarcinii ti-ai monitorizat fibroamele? au crescut sau s-au retras? sau nu le-ai bagat in seama?
Iti doresc sarcina la termen si sa te bucuri de bb!
break_fast9 spune:
Teonikol! ei? te dai mare ca ai unda verde?
Ce bine de tine!!!
Hai ca e cazul sa ne dai un exemplu: Teonikol mamica!!!
Bluel...in asteptare?...
Si eu in timpul! marti care vine fac diphereline no.2...peste 2 saptamani merg si eu la Constanta la o nunta si abia astept sa imbratisez marea! va dati seama ca fac 850 km ca sa vad marea noastra romaneasca...si sunt albaaaaaaaa ca laptele!
Pup fetele, mai vb.
violetan spune:
quote:
Originally posted by Bluel
Violetan, pe parcursul sarcinii ti-ai monitorizat fibroamele? au crescut sau s-au retras? sau nu le-ai bagat in seama?
Iti doresc sarcina la termen si sa te bucuri de bb!
Sigur ca le-am monitorizat! Asa cum mi-a zis dr de la inceput, a crescut fibromul (sau sunt amandoi comasati) nu mai stiu exact: ideea e ca apare la eco intotdeauna unul in jur de 6 cm diametru, dar, asa cum a zis si dr, fibromul poate creste in sarcina, dar se opreste la 5 luni. Si asa a fost. La 5 luni era de 6 cm si tot atat are si acum, la 8 luni...multumesc pt urari si tie sa ti se indeplineasca tot ce-ti doresti!
violeta, 32